1
maj
Seneste opdatering: 2/5-15 kl. 0352
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når jeg hører Sveriges statsminister, en mand der i den grad er blevet forfremmet over sine beherskede evner af VU, kommer jeg til at tænke på, hvad John Cleese sagde i Stockholm i vinter:

I think the world is crazier now, than it’s ever been. I can take very little seriously now. I realized sometime ago, that almost nobody in charge have any idea what they are really doing.

Hvorfor søger folk da magt? Jeg tror det er inerti, ligesom en hanhund bestiger en tæve uden at ræsonnere over sine grunde. Löven så, at flasken nu pegede på ham. Så sminkede de ham og farvede hans hår, og nu står han på scenen som en hund i et spil kegler. Før var det Sahlin og Juholt, og de var lige så umulige. Hele det svenske socialdemokrati har glemt, hvorfor det eksisterer. De hopper på den nærmeste, villige vælger, fordi de er vant til det. Og der er altid nogen, der vil. Helt nøjagtigt 26.7 procent af svenskerne.

Cheriffen må give op

Politiker opgiver at stille op til Folketinget efter at have ført valgkamp i skudsikker vest. Cherif El-Ayouty – i folkemunde Cheriffen – trækker sig fra politik efter trusler. (Se Cherif El-Ayouty stiller op til Folketinget.)

Cherif El-Ayouty, der stammer fra Egypten, men har boet i Danmark i en årrække, ville have stillet op til folketinget som løsgænger. Men Cherif El-Ayouty har nu besluttet at trække sig helt ud af politik. Det skriver han på sin Facebook profil, hvor han blandt andet angiver trusler som årsagen til, at han trækker sig:

“Det er med stor beklagelse, at jeg har besluttet at trække mig ud af politik. Mine ihærdige forsøg på at overtale islamister, fundamentalister, aktivister, samt de indvandrere, der ikke er interesseret i integration, til at respektere og værne om deres værtsland, har taget en ny drejning.

Jeg har modtaget mange trusler og har i den seneste tid holdt mine taler under et stort opbud af politibeskyttelse; sommetider med helikoptere, pansrede køretøjer og specialstyrker. Dette er ikke, fordi at jeg er en ganske særlig person, men blot fordi at jeg ønsker at beskytte og fremtidssikre Danmark, min familie og alle de mennesker, der står mig nær.

Da jeg måtte optræde iført skudsikker vest, forstod jeg absurditeten i, at skatteyderne pålægges op til flere millioner kroner i omkostninger, hver eneste gang jeg selv og andre mennesker af samme opfattelse udøver vores grundlovssikrede ret om ytringsfrihed.

Endnu mere forrykt er det, at mine modspillere ikke kun er islamister o.l. men etniske danskere, som jeg prøver at hjælpe til at sikre deres grundlag for videre eksistens. Mange venstre orienterede har åbenbart intet imod, at Danmark bliver opslugt i mængden og dens ældgamle og stolte kultur oversvømmet og ledet imod glemslens mørke.

Danmark har igennem årene for mig stået som et smukt symbol på frihed og fred, men når min familie konstant føler sig utryg, har modstanderne vundet slaget. Hvor mange af jer føler den samme utryghed, håbløshed og en mangel i jeres ”danske” frihed?

Jeg takker, alle jer, der igennem årene har støttet mig i alle mine bestræbelser og håber på forståelse for min beslutning. Jeg ønsker, at de mange andre, der fører samme kamp, har styrke nok til at fortsætte forsvaret for vores land.

Længe leve Danmark.”

Den Fri

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
7 years ago

Kollade nyss videon; herregud vilket stolpskott denna svetsare till statsminister verkar vara.
Han kan tamejf*n inte ha alla hönsen hemma!

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

I virkeligheden er det jo slet ikke de muslimske kræfter vi bekæmper her i landet. Deres problemer må de klare selv. Hvad der virkelig er skræmmende er, at alt for mange af “os selv” ikke aner en fløjtende fis af hvad der sker omkring os. Så kan man jo sige “de finder nok ud af det en dag”, men det er altså på andres bekostning – herunder deres egne børn, familier og venner…

Iq
Iq
7 years ago

Sherif El-Ayauty er en af de meget få muslimer, som er blevet fordansket. En helt igennem hædersmand. Gid der dog var flere af hans slags. Man mærker, at han holder oprigtigt af Danmark. At det på en måde er hans nye fædreland. Jeg har selv boet i Norge i mange år( gift norsk) og ved at man kan føle kærlighed til et andet land. Selvom Norge jo nok er lidt nærmere Danmark. Hvor mange af de herboende nye ” danskere ” mon ville forsvare Danmark, hvis det skulle komme såvidt. Hvad med Yahya Hassan. Han bliver behandlet noget anderledes blidt.… Read more »

Jakob Wibroe
Jakob Wibroe
7 years ago

Hvor er det dog svært at finde en positiv vinkel på fremtiden. Øv og ak.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x