4
maj
Seneste opdatering: 4/5-15 kl. 2212
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To mand angreb en Muhammedtegning-konkurrence med Kalashnikovs og muligvis en bombe. Den ene terrorist er identificeret som Elton Simpson, velkendt af FBI. (foto) De er begge dræbt nu. De skal have svoret troskab til ISIS inden angebet.

Tilstede ved konkurrencen var bla. Geert Wilders, Robert Spencer og Pamela Geller. Man ser, at MSM er mindre end præcise i deres rubrikker med hensyn til hvem der skød og hvorfor. Ordet “terror” eller “muslimer” forekommer ikke.  En dækkende rubrik har Robert Spencer “Allahu Akbar!!!!! 2 of our brothers just opened fire at the Prophet Muhammad (s.a.w) art exhibition in texas!”.

The Mail har en god fotoserie, selvom de kryber for sharia og pixellerer en tegning, og The Rebel fra Canada, der var tilstede, udnytter hele den moderne letvægtsteknik. Kameraholdet er en mobil, og det er i luften med det samme uploadet direkte fra stedet.VIDEOS: The Rebel’s David Menzies reports from terror attack on Garland, Texas “Mohammed cartoon” event.

 Vindertegningen kan man se her. Tegneren er en albansk ex. muslim, hvis tale man også kan høre i videoen nedenfor omkring minut 56. Hans tale er bedre end tegningen. Minut 1:19:00 bryder skyderiet ud.

Muhammedkrisen er ikke en krise eller mange kriser, det er nu en tilstand, kan man roligt fastslå ti år efter den danske. Den er også permanent, derved at den er i vores bevidsthed konstant. “Skal vi ikke lige få godkendt vores opera af PET, just in case”?

For en dansker er der det særlige ved det, at principperne i krisen dengang blev så grundigt behandlet for ti år siden, at man ikke rigtig orker at vade rundt i dem mere. Vi må lissom videre, men at dømme efter MSM, skal vi starte med Adam og Eva  hver gang. Journalistikkens evner til et akkumulere erfaringer, er ikke-eksisterende. Metervaren vader rundt i et historieløst vakuum, selv den nærmeste fortid har ikke eksisteret, hvad jeg ser som et dødsdømt forsøg på at omfortolke 2005-2006.  Det er vel nådigere end at slutte, at de er stupide.

Picture taken just before #garlandshooting.

Thank God the heroes of SWAT-team prevented the worst. Foto Geert Wilders

Gert Wilders tale i Garland, min 29:00

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 years ago

Tower Hamlets election fraud mayor Lutfur Rahman removed from office 😉 http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-32428648 23 April 2015 From the section London An east London mayor has been removed from office and a poll declared void after he was found guilty of electoral fraud. An Election Commissioner concluded Tower Hamlets mayor Lutfur Rahman breached election rules and must vacate his post immediately. Four voters alleged he used “corrupt and illegal practices” in last year’s election, which must now be re-run. Mr Rahman, who denied any wrong-doing, has been banned from standing again. [!!!] At the special High Court hearing, Election Commissioner Richard Mawrey… Read more »

Tazz Maniac
Tazz Maniac
9 years ago

i s l a m is the curse of the Earth!

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Snik og snak er godt , men det som afgjorde udfaldet var et par garvede ex-soldater med de rigtige reflekser som lynhurtigt skød igen uden at stille for mange spørgsmål , en død terrorist er en god islamist ! ….Gert Wilders er stadig forholdsvist ung , jeg håber der venter ham en fremtid som europas ledende statsmand

Iq
Iq
9 years ago

Facismen er tilbage. Min far måtte flygte til Sverige. Han var kunstmaler og stærk antinazist. Da en mand blev skudt, som havde købt et af hans malerier , tog han flugten over sundet.
Hans malerier hænger nu på museer her og der, både i Danmark og andre steder.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 years ago

Tegneren Bosch Fawstin som vandt konkurrencen:

http://fawstin.blogspot.dk/

Armadillo
Armadillo
9 years ago

Flotte billeder på hans side, han kan virkelig gennem enkle midler, få frem noget der bare fæster sig direkte på nethinden.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 years ago

Den sidste optimist er åbenart ikke død endnu 😉 Politiker: Drop ramadanen og få højere karakterer http://ekstrabladet.dk/nationen/politiker-drop-ramadanen-og-faa-hoejere-karakterer/5549292 Forældre, der er meget religiøse bør tænker over, om ikke det er en god ide, at børn og unge venter med at faste til de bliver over 18, skriver Lars Aslan, der mener at uddannelse og helbreder vigtigere end ældgamle religiøse ritualer Af: Thomas Harder – Så kom der igen tal, der dokumenterer at børn med ikke vestlig baggrund, generelt klarer sig markant dårligere i folkeskolen. [ Sgu nok ikke lige på grund af ramadanen, vel? – den er bare den allermindste af… Read more »

Armadillo
Armadillo
9 years ago

Hvis jeg ikke tager fejl, så falder Ramadan ikke på samme tid år efter år, da Islam går efter en månekalender.
I år er det Ramadan fra 18 juni til 17 juli og 2016 er det fra 5 juni til 5 juli, altså Ramadan rykkes tilbage hvert år i forhold til vores kalender.
Her findes en tabel med Ramadan fra 2006 til 2020
http://www.when-is.com/ramadan-2015.asp

Rune Hansen
Rune Hansen
9 years ago
Reply to  Armadillo

Det er godt nok primitivt: “Året består af 12 månecyklusser, for det står selv i Koranen” — og så skidt med, at virkeligheden viser noget andet. Jøderne havde også en månekalender, men under opholdet i Babylon år 587 f.Kr. lærte de tricket med at tilføje en skudmåned i ny og næ (pun intended). Et par hundrede år efter Kristus lærte jøderne også den metoniske cyklus af grækerne, og så var alt fryd og gammen, indtil Muhammed dukkede op (hvis han nogensinde har eksisteret). Man siger, at mennesket har skabt Gud i sit billede, og det er tydeligt, at det folk,… Read more »

Armadillo
Armadillo
9 years ago

Der findes et i mine øjne et langt større problem med Ramadan og det er de mange troende muslimer der overholder fasten, men har arbejde som piloter, togførere eller kører bus.
Der er åbenlyse sikkerhedsaspekter i dette.
Jeg ville betakke mig for at sidde på et fly med en Ramadan-fejrende pilot der måske ikke har indtaget noget som helst under dagen!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 years ago

Lars Hedegaard dropper at stille op til Folketinget
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lars-hedegaard-dropper-at-stille-op-til-folketinget/5549140

4. maj 2015 – kl. 13:51

Den islamkritiske forfatter vil i stedet for at stille op som løsgænger stemme på Dansk Folkeparti ved valget

Af: Ritzau /Nyheder

Armadillo
Armadillo
9 years ago

Jeg kan forstå Lars Hedegaard udmærket, han er jo ikke helt ung mere og en plads i tinget er ikke bare en stol man sidder på, det kan let blive en stor mundfuld, det med tanke på Lars Hedegaards eksponering og det han risikerer at udsættes for i politikken og den belastning det automatisk medfører.
Lars Hedegaards stemme høres nok bedst fra den platform i Trykkefrihedselskabet han nu med bravur fylder.
Lars Hedegaard er en sand hædersmand.

Armadillo
Armadillo
9 years ago
Reply to  snaphanen

Ha ha, det havde vel kunne gå, bare han kyssede dem i ret ende 😉

Rune Hansen
Rune Hansen
9 years ago
Reply to  snaphanen

Nej, men måske på Vestsjælland. 😉

Armadillo
Armadillo
9 years ago

Det er bare så sørgeligt at disse knaldhætter hele tiden ser sig tvunget til at agere med vold.
Det debatteres frisk i videnskaben om man eventuelt kan lave en ‘tidsmaskine’, den findes allerede tæt på os alle; det er bare at fremsige ‘Allah hu Akbar’ tre gange fremfor en Imam og vupti har du havnet cirka 1400 år tilbage i tiden.

Rune Hansen
Rune Hansen
9 years ago

Lügenpressen er allerede i gang med at gøre ofrene til de skyldige.

Under overskriften “Hadegruppe bag arrangement” har EB gravet en loonie frem, der har katalogiseret 784 aktive hadegrupper i USA.

Mikrofonen bliver holdt for loonien, der udtaler, “Pamela Geller er en af de mest ondskabsfulde og muslim-fjendtlige mennesker i USA. Hun er ansvarlig for nogle frygtelige ting og burde ikke have nogen plads i den offentlige debat”.

Sådan taler en sand ekspert i hadegrupper. 🙂

http://ekstrabladet.dk/112/angreb-paa-muhammed-udstilling-to-draebt/5548649

Peter Zichau
Peter Zichau
9 years ago
Reply to  Rune Hansen

Selvfølgeligt er det had. Muslimer er jo primært sorte eller brune araberslaver og kan naturligvis ikke sidestilles med hvide mennesker. Og derfor skal man naturligvis heller ikke drille dem – det ville jo være racisme…
Det véd enhver hvid journalist…

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x