6
maj
Seneste opdatering: 7/5-15 kl. 1715
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trods Spencer og Gellers SWAT-team, var det en 60 årig betjent, der reagerede hurtigt og trak sit Glock håndvåben mod to Kalashnikovs, og nedlagede dem med præcision. Ét skud mod hver var nok for den rutinerede skytte. Mens en robot undersøgte deres bil, lå de længe, hvor de havde mødt deres jomfruer. Muhajedinerne havde stærkt overvurderet deres militære evner, og Texas er langt fra Norge og Utøya, hvor kun psykopatiske massemordere er bevæbnet.

Amerikansk MSM giver massivt Spencer og Geller skylden for at have “provokeret”, deres erfaring med islam er langt bag efter Europas. Her har vi dog set det interessante, at medier som Ekstra Bladet er regredieret tilbage til tiden før 2006, og kalder de to for en “ekstrem, ondskabsfuld muslimehadegruppe” og Trykkefrihedsselskabet for “provokatører” for at invitere Wilders til Bornholm. Hvordan kan det dog være, at Brix og Vilks ikke var en “provokerende, ekstrem hadegruppe” ved Krudttønde-attentatet? Hvori består forskellen?  Spørg resterne af, hvad der engang var avisen Ekstra Bladet.

Herhjemme er PET chefen gået af i forbindelse med terrorredegørelsen. PET har nu været ret effektive ved de omkring ti andre terrorsager, vi har haft i Danmark, men der er én ting, ingen nævner: Ved de muslimske terrorangreb Vesten har oplevet de sidste to år – Bryssel, Sydney, Paris, Paris, Toronto, København og seneste Texas – har gerningsperson (erne) i alle tilfælde været kendt af sikkerhedmyndighederne inden, hvor af man let kan slutte: Ligegyldigt hvor gode sikkerhedstjenester vi har, kan de kun delvist beskytte os mod farlige resultater af ført politik. I Frankrig er nu 7000 soldater permanent udstationeret på gaderne. Politikerne forsøger at udskyde det tidspunkt, hvor de bliver indhentet af deres eget hasardspil med deres befolkninger, og det forstår man så godt, selvom jeg personligt ikke kan se dem indhentet hurtigt nok.

Skylden for kommende tab af liv vil under alle omstændigheder ligge  hos politikerne. Justitsminister Frederiksen har brug for en ny PET-chef, der håndfast fortæller hende, at hun skal holde op med at importere flere sikkerhedsrisici, altså muslimer.

Da man forstår på alle store danske partier, at dette er et helt urimeligt forlangende, må man håbe at danskerne har så megen realitetssans, at de forbereder sig på de kommende tider ved at bevæbne sig i stedet for at gå i fakkeltog og synge gamle pop-sange..

First interview of Geert Wilders since attack in Texas. Spengler: Why can’t Muslims laugh at Mohammed?, FBI Overlooked Texas Shooter’s Violent Tweets Because ‘There are So Many Like Him’ og Katrine Winkel-Holm forsvarer invitationen af Wilders i Deadline.  Tungnemme danske journalister bør høre Robert Spencers tale i Texas. Og så til den svenske vinkel i Ummah-Times; Helsingborg Dagblad: Högerpopulisten och islamofoben Geert Wilders till Bornholm.

At stemme med (grise) fødderne

Bybor hotar anlägga grisfarm för att slippa flyktingboende. Andre steder skærer de dækkene op på tiggernes biler. Tonedøve politikere tvinger det private initiativ frem.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S Pdlr
S Pdlr
7 years ago

Man får icke avbilda Mohammed, säger jihadist-muslimerna. Men, är det alls möjligt att avbilda denne figur? Mig veterligen finns inga teckningar eller målningar, som kan bevisas vara direkta avbilder, vilket skulle krävas för att kunna rikta anklagelserna. Som oftast så är islamisterna fel ute, lögnen är deras sanning, vilket denne Mohammed (om han ens existerat) dillade ihop, i 600-talets obildade, och krigiska arab-öken. Är det någon idelologi – jag betraktar inte islam som en religion – som förtjänar att utplånas så är det islam. En ond sagobok som förpestar världen, underbyggt av okunniga, ociviliserade fanatiker.

Nilsv
Nilsv
7 years ago

Meget snak om politiets bevogtning af synagogen, men festen var vel om aftenen, så indtil da, var det bare en bygning. Der er skruet maksimalt op for dramaknappen, PET må bære hundehovedet alene, og chefen får silkesnoren for højeste effekt, men der vil jo altid være ting, man kunne have gjort anderledes i bagklogskabens lys. F.eks. burde samme politikere, som nu forarger sig over PET, nok ikke have importeret denne arabiske familie af sociale tabere og kriminelle og i titusindvis af andre lignende. Det blev rapporteret at Omar El-Hussein var blevet “radikaliseret”, så hvorfor slog de ikke alarm og mandsopdækkede… Read more »

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det er et Nobelpris-emne at kunne få ordene ‘politikere og ansvar’ i samme sætning, uden at det fremstår som naivt.
Vi ved alle hvordan disse begreb korrelerer, på samme måde som at blande olie med vand.
En Gordisk knude.

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Armadillo

Den gordiska knuten löste Alexander, som bekant, med ett svärdshugg. Vad är vår tids Alexanderhugg?

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Skåning

Tja kanske ett politisk paradigmskifte av format där kommer tvinga dagens politiker att endera abdikera eller se sig ställd inför väljarnas vrede.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Nilsv

Var denne ‘Omar’ under luppen for terrortendenser, burde han ha været pakket sammen og opbevaret på et sikkert sted langt inden.
Var han Islamist, da er det ud med personen med første fly til ‘Bumfuckistan’ på enkel billet.
Det skal være 0-tolerance for rabiate personer og samfundet bør gøre vad som er påkrævet for at beskytte borgerne.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Som jag brukar säga; Mer gris till folket och man får jo liksom tåla röken i bageriet så att säga, annars får man då får flytta på sig, kanske söderut till de ‘grisfria’ länder.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Kanske man bör rekommendera att de där vanligtvis håller sig med staket, larm och sånt, släpper några maffiga grisar att hålla ordning på torpet.
Det borde gå att fostra grisar till ‘vaktgrisar’ faktisk, som bondefödd vet jag att dessa kloka och härliga djuren kan vara rätt terriotiala och utan att ha ansat gaddarna, kan de bli en match för vad som helst.
Vem vill stå inför en +200 kilo galt med röda ögon?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Når man har set og hørt om muslimernes uterlige og krænkende opførsel over for ikke-muslimske kvinder og piger i nattelivet samt deres provokerende og aggressive mentalitet og deres konstante påberåben sig af offerrollen, så kan man kan sagtens forestille sig, at Diskotek Grisen eller Svinet – med flæskesvær ad libitum og alle drinks baseret på non-halal-produkter kan blive en meget succesrig franchise i Danmark – og resten af Europa – i en ikke al for fjern fremtid 😉

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Du har måske en forretningsmodel her Niels, det havde været et sted jeg uden besvær havde besøgt for at ‘svine’ mig til en gang imellem.
Viva el puerco 🙂

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x