20
maj
Seneste opdatering: 20/5-15 kl. 1719
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

20.5.2015 00220.5.2015 001

Klik f helskærm. © Snaphanen.dk

Anti-censur teaterstykke bortcensureret

Det absurde i situationenen, at de fire stykker skulle opføres som en reaktion på Charlie Hebdo terroren:

A New York City arts center has canceled a planned event intended to protest censorship after one of the scheduled plays, “‘Mohammed’ Gets A Boner,” was deemed too offensive to Muslims. “Playwrights for a Cause” was scheduled to be held at the Sheen Center for Thought and Culture on June 14, and was supposed to feature four short plays about censorship in art. In addition, revenue from the event was supposed to benefit the National Coalition Against Censorship. Instead, the entire event has been canceled, thanks to one of the four entries. “‘Mohammed’ Gets A Boner” is a one-man performance by screenwriter Neil LaBute written specifically for the event. NYC Censorship Event Gets Censored

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
6 years ago

Det var nogle trælse billeder 🙁 Kan de ikke selv se, at de ikke hører hjemme i vores verdensdel, de beduiner!

Nicke99
Nicke99
6 years ago

EXTRA!, EXTRA!
Ny svensk forskning visar att alla terrorister inte är monster. En del kan vara riktigt hyggliga, faktiskt:

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/jihadister-ar-inte-alltid-terrorister_4581224.svd

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Nicke99

Snart i et hus eller en lejlighed nære dig.
Det er bare at kramme, føre dialog og vise forståelse for de stakkels mennesker.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Nicke99

Det der var noget af det sygeste, jeg nogensinde har læst! “Når de vender tilbage fra terror, så er de ofte traumatiserede og har behov for hjælp og støtte..” Der menes: “Når de har voldtaget helt små børn, både piger og drenge, samt kvinder, og når de har skåret halsen over på rigtigt mange yazidier og kristne, så er de trætte og har behov for semester i hyggelige Sverige..” De burde alle som en henrettes offentligt på torvet! Tænk, at svenske medier overhovedet ikke har skam i livet og bringer en så syg artikel! Hvad med at tænke på ofrene… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Surprise, surprise 😉 Politiet måtte affyre skud: Fire mænd anholdt ved københavnsk moské http://www.bt.dk/krimi/politiet-maatte-affyre-skud-fire-maend-anholdt-ved-koebenhavnsk-moske Jens Beck Nielsen (BNB) og Cathrine Bloch, Berlingske Nyhedsbureau Fire mænd er onsdag eftermiddag blevet anholdt efter at have udvist truende adfærd over for politiet på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter. … En patrulje fra Københavns Politi forsøgte at få en sort Audi med fem mænd til at trække ind til siden på Frederiksborgvej. Mændene i bilen smed en ukendt genstand ud af vinduet, og derfor ville politiet have bilen til at stoppe, men det gjorde den ikke. … Mens politiet talte med føreren og de fire… Read more »

machiavelli
machiavelli
6 years ago

Hvorfor kan politiet ikke ramme, mangler de skudtræning?

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  machiavelli

Pumpguns med beenbags, dræber ikke, men sætter skræk i alle!

Lazze
Lazze
6 years ago

Jeg anerkender egentlig ikke begrebet ´Islamofob(i)´, da jeg anser det iranske præsteskab for et helvede på jord og ikke anser mullaherne egnet til lægeligt, at vurdere rationalt fra irrationelt. Men de kulturradikale har åbenbart taget den iranske præstediagnose til sig (os) og nu støder man på denne sygdomsbeskrivelse af infidels overalt i MSM, politik, kultur og blandt venstreorienterede ´feel-goodies´. Når det så er sagt, så må jeg jo erkende, at det ikke mere nytter at negligere ordet/betegnelsen – diagnosen Islamofob(i) er kommet for at blive, så længe MSM er statsligt finansieret via licens og mediestøtte og socialister og kulturradikale får… Read more »

Lazze
Lazze
6 years ago
Reply to  snaphanen

Jep, det er min version 🙂 Synes nu nok jeg hører det ofte, ISLAMOFOBI, men det skyldes nok at jeg bladrer rundt i dansk, svensk og norsk media i én stor pærevælling og snart ikke kan holde snot og skidt for sig. Selv holdt jeg Politiken i mere end 25 år, ikke fordi jeg var politisk enig, men fordi jeg ønskede en avis diamentral modsat min egen samfundsopfattelse, så jeg ikke risikerede at sidde dagen lang over en avis af egen politisk overensstemmelse og nikke i lykkelig samdrægtighed. Mit eventyr med Politiken sluttede dog den hedengangne dag, da Tøger indgik… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x