22
maj
Seneste opdatering: 22/5-15 kl. 0602
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg linkede i forgårs, men nu har en venlig sjæl You Tubet den. Om situationen på Middelhavet begyndte jeg for alvor at skrive den 2 oktober 2013 i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«, ja, egentlig måske allerede den 17 august 2011 med posten fra det landlige Småland Jean Raspail: “Le Camp des Saints” (1973).

 80 procent i bådene er unge, afrikanske mænd uden asylgrund fra kontinentets overskudslager. Hvad der er sket, og hvad der vil ske, er ingen overraskelse. Der kommer ikke fred i Mellemøsten de første to tre årtier, og det bliver blodigt, for det er det allerede, og det er uhyre begrænset, hvad Vesten kan gøre ved det bortset lige fra dette: Ikke lade sig trække længere ned i islam’s sump. Afrika lægger 1.4 mia flere til sin befolkning inden 2050, det lader ikke til at være dæmret for nogen europæisk politiker.

Det hele har stået skrevet på væggen i flere år, og alligevel er højtlønnede EU politikere og nationale politikere tilsyneladende ude af stand til at beslutte noget rationelt og præventivt, der ser bare fem år ud i fremtiden. Det venligste man kan sige om dem er, at de ikke er deres bestrikkelsesagtige løn værd. Nulliteten Margot Wallström får fra EU 21 mio i afgangsvederlag og 1.2 mio om året i pension til hun dør.

Europas skæbne hænger og dingler stadig fordi vi har politikere, der tror det er en mulighed, at Europa aftager millioner og atter millioner. Dette er en svensk indstilling, vi aftager hvad der kommer, en perverteret version af “humanisme,” der vil afskaffe nationen, men da de jo afskyr alt nationalt, vil vi se dem klappe i deres hænder den dag og gøre det til en mærkedag for det nye menneskes fødsel, også selvom det efter alle pejlemærker bliver en meget blodig fødsel og efterfølgende liv. – Se også Mikael JalvingIslam er venstrefløjens akilleshæl.

“FN’s racismekomité er bekymret over politisk propaganda i Danmark”

Lad os se, hvem der sidder i denne respektindgydende komité, f.eks.: Algeria, Russian Federation, Belgium, Guatemala, Burkina Faso, Romania, Togo, China, South Africa, Pakistan, Lebanon, Turkey, Colombia, Mauritius. Disse personer tillader sig at klage over en udstilling af Dan Park i Folketinget, billeder de ikke forstår, og tilmed forlange at ”disse organisationer, såvel som øvrige propagandaaktiviteter, bør erklæres ulovlige og bør forbydes. Deltagelse i sådanne organisationer bør forbydes og straffes”. Vi overlevede 1864 og 1940, men overlever vi FN og EU?

Mens valgdagene nærmer sig i Danmark rejser FN’s Komité til bekæmpelse af racediskrimination bekymringer over det øgede fremmedhad og den politiske propaganda, som målretter ikke-statsborgere. Komiteen er bekymret over de racistiske skildringer i medierne, som blandt andet foregår på nettet. Dertil peger komiteen på det øgede fremmedhad. Eksempler herpå er terrorangrebet mod det jødiske samfund i København, februar 2015, og den generelle stigmatisering af Roma-samfundet.

Komiteen udtrykker også sine dybe bekymringer angående en udstilling [Dan Park] som fandt sted i Folketinget. Ifølge rapporten er billederne der blev udstillet racistiske og kunstneren bag er op til flere gange dømt i Sverige for racistiske domme. Den svenske kunstner har dog brugt den danske stats beskyttelse og promovering af ytringsfriheden som skyts til at argumentere for, at have ret til at udstille billederne.

Myndighederne bør være på vagt i sager mod organisationer, der fremmer racediskrimination, og skal træde til så tidligt som muligt. ”Disse organisationer, såvel som øvrige propagandaaktiviteter, bør erklæres ulovlige og bør forbydes. Deltagelse i sådanne organisationer bør forbydes og straffes”, konkluderer komiteen. FN’s racismekomité er bekymret over politisk propaganda i Danmark

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
8 years ago

Jeg vil se bare en eneste skude med araber og negerer blive tvunget retur mod Afrika, inden jeg tror på det.

machiavelli
machiavelli
8 years ago

Hvis det ikke var dybt tragisk var det hylende morsomt.

John Hansen
John Hansen
8 years ago

Og snart blir det vel kritikk fra IS-staten Saudi-Arabia
http://freebeacon.com/issues/saudi-arabia-seeks-top-spot-on-u-n-human-rights-council/

Louis B Knockel
Louis B Knockel
8 years ago

De totalitære regimers repræsentanter i FN forlanger mere totalitarisme i Danmark. Danske medier viderebringer kritikløst disse totalitære diktater. Det er 1930’erne om igen, men værre, fordi truslen er global og nyder bred støtte, også i demokratiske lande.

Armadillo
Armadillo
8 years ago

Har inte FN efterhand utspelat sin roll?
Det finns en uppsjö av odemokratiska länder inom FN idag och de kan genom olika förbund påverka annars viktiga beslut negativt.
I mina ögon borde FN ombildas, stadgan ändras så att enbart länder med representativ demokratisk statsskick, kan vara fullgiltiga medlemmar, resten kan vara med och inneha observatörsstatus, utan rösträtt i församlingen.

GustaWasa
GustaWasa
8 years ago

När nu FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon har sett till att välja in Margot Wallström UD (S) som en mycket hög representant i FN så kan man ana att de har en agenda mot Europasdemokratiska nationer. Som vi vet så förespråkar Margot Wallström den kulturmarxistiska linjen. Detta lär applåderas av eliten i Bryssel. Eftersom de önskar en totalitärt styrelseform för denna kontinent.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x