26
maj
Seneste opdatering: 26/5-15 kl. 2251
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DR sendte igĂĄr aftes Dokumania: Den amerikanske terrorist – manden der ville dræbe Kurt Westergaard (2015), en fantastisk vellavet dokumentar. Men da den ikke kunne ses udenfor Danmark, fandt jeg den pĂĄ You Tube. Den følger efter 2011 dokumentaren A Perfect Terrorist (se den pĂĄ link), som mest handler om Headley og Mumbai terrorangrebet.

David Headley efterlod en hale af spor efter sig, blev meldt flere gange til FBI både af sin anden og tredje kone, der begge vidste han hadede Indien og arbejdede for Lashkar- e -Taiba, og alligevel blev han ikke forhindret i at udføre Mumbai angrebet og kun lige akkurat i at udføre et angreb på Jyllands Posten.

Det er efterhĂĄnden blevet reglen: De sidste tre ĂĄrs terrorister i Europa, gik under sikkerhedsmyndighedernes radar, sĂĄ hvor sikre er vi for muslimsk terror i virkelighedens verden ikke mindst med en større og større potentiel 5 kolonne pĂĄnødet os af politikere, der er rene chanceryttere? De lukker potentielle fjernder ind i titusindvis, og vil stadig have os til at tro, at PET stadig vil klare ærterne for dem. Følelsesfulde danskere har næppe sunget Lennon’s Imagine for sidste gang, og det kommende valg bør blive befolkningens mistillidsvotum til disse politikere, og nu er det sĂĄ sent sĂĄ det haster. Politikerne fatter det ĂĄbenbart ikke, men lad mig fortælle dem det endnu en gang: De er i færd med at forvandle sig selv fra en stor del af befolkningens politiske modstandere til….dens fjender.

Fabelagtig professionel dokumentar, der begynder og slutter i København med bla. daværende PET-chef Jakob Scharf og Magnus Ranstorp. Man kan høre programmets journalist Sebastian Rotella fortælle om Coleman Headley her.  Se også Julia Caesar 18.2.2015:Alla gick under radarn.

I en opfølgning til programmet ‘Den perfekte terrorist’, som DR sendte i 2013, undersøger det amerikanske Frontline den amerikanskfødte terrorist David Coleman Headly, der i 2008 var med til at planlægge terrorangrebet i den indiske by Mumbai, der dræbte 166 mennesker. Hemmelig elektronisk overvĂĄgning magtede ikke at fange de sammensvorne Mumbai-terrorister. En af grundene var Headleys amerikanske pas. Det fik ham glat igennem alle den indiske efterretningstjenestes sikkerhedsforanstaltninger, ligesom det uden problemer bragte ham til København for at planlægge et Charlie Hebdo lignende angreb pĂĄ Jylllandsposten.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Stig Kiilerich Frederiks
Allan Stig Kiilerich Frederiks
8 years ago

Prøv om ikke Hola kan bruges til at se DR når du befinder dig i andre lande.
– Hola kan installeres som en browserudviddelse, og fungerer lidt lignende en proxy, men læs selv mere pĂĄ http://hola.org

NB. Hola er ret kendt blandt brugere af Netflix, da den giver adgang til at streame fra andre lande.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x