27
maj
Seneste opdatering: 28/5-15 kl. 0814
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Allahu Akhbar Christiansborg

Nu har politikere aldrig nogensinde begejstret mig, og der er også en helt anden fare på færd, når masserne først får blanke øjne og røde kinder over politik, men det er desværre sandt, som Asger Aaamund skrev, at det ikke spiller den helt store rolle, hvem der regerer i Danmark i næste periode. Heller ikke hvad udlændingepolitikken angår. Se f.eks. Venstres NY UDLÆNDINGEPOLITIK, AUGUST 2014, der overhovedet ikke adresserer befolkningens berettigede uro, emnets alvor og de eksploderende flygtningestrømme der vil til Europa bare det næste årti. Verden vil bedrages med varm luft og øregas.

Det bedste jeg kan se ved et valg nu, er at så får vi da seks måneders valgkamp overstået, og vi får smidt de røde ud, der alligevel ikke har haft noget flertal i befolkningen andet end 14 dage tilbage i 2011. Hvis røde danske journalister kan hive dem et flertal hjem én gang til, er det en virkelig, betydelig publicistisk bedrift. Lars Løkke fik de effektivt svækket.

En borgerlig regering vil forstætte med at forråde Danmark. Så lidt at danskerne ikke gør oprør, og så meget så EU og FN ikke brokker sig, men faktum er, at om 25 år er over 21 procent af de 16-64 årige indvandrer eller efterkommer. Dette skete, mens danskerne sov, og de sover videre, for nok er opinionen mod islam og indvandring overvældende, men de stemmer ikke efter hvad de mener, og så kan politikerne roligt ignorere dem. De eneste, – vælgerne – der kan tale politikerne til fornuft, svigter groft på et kritisk tidspunkt, hvor vi endnu har et vindue åbent, der kan forhindre os i at ryge Sverige’s vej. De borgerlige er ikke dumme, de har lavet en kølig cost-benefit analyse. hvor benefit mest er for dem selv. De putter sig mens de er i færd med et historisk svigt. LA er utilregnelige og mest retorik.

I Sverige er indvandrerandelen 30 procent allerede idag (!), sådan ser det ud, når det demografiske tog er kørt, og det synes at være danske vælgeres foretrukne fremtidsmodel af et højkonfliktsamfund for deres børn. Jeg deltager ikke i legitimeringen af det.

Desværre når Dansk Samling ikke at blive opstillingsberettiget, og desværre er der ikke udsigt til, at Kasper Støvring bliver statsminister, så jeg er stemt for at iagttage teatret på l a n g afstand. Der skal vise sig noget afgørende anderledes denne gang, hvis jeg ikke skal vælge sofaen for første gang nogensinde. Jeg forlader ikke demokratiet, det forlod mig i 1983, og jeg har været alt for tålmodig.

Vi befinder os 32 år efter 1983,  14 år efter 2001 og tre måneder efter de første ofre for muslimsk terror, som kun rent held og PET har forhindret, ikke indtraf for ti år siden, og politikerne importerer ufortrødent mere islam. Nu er det ganske enkelt nok! DF har tilgode at vise, hvorfor jeg skal stemme på dem igen, og ivørigt vil jeg råde enhver til at bojkotte TV ligesom jeg. TV’s magt over folkestemninger, er noget af det værste, der er overgået demokratiet. Støvring skriver En borgerlig værdipolitikAF KASPER STØVRING 27. MAJ 2015

Integration. Integration af indvandrere bør bygge på assimilering til den nationale kernekultur: ingen positiv særbehandling. Med point­systemet frem til seneste valg (inklusiv familiesammenføring) havde VKO-regeringen fat i noget rigtigt. For man skal udelukkende tiltrække de kvalificerede, der kan og vil.

Indvandring. Nationalstaten har en råderet over og en ret til at regulere, hvem der skal ind i landet, og hvem der skal være statsborger. Indvandring fra de fleste ikke-vestlige lande er en ren underskudsforretning, der koster mange milliarder, alt for mange skoleelever med ikke-vestlig, særlig arabisk, baggrund går ud af skolen som funktionelle analfabeter. Heller ikke den nuværende Green Card-ordning virker. Man skal turde tale om opsigelse af konventioner, om diskrimination (vesterlændinge skal have lettere ved at få ophold end ikke-vestlige) og assimilation, som Venstre på nogle punkter har gjort og endnu gør.

Tilbagerulning af EU. Det er tragisk, at EU er ved at underminere nationalstatens suverænitet især i forhold til indvandring. Tilsvarende bør den kriseramte euro helt afvises, og der skal tages et fundamentalt opgør med EU-Domstolen. Den er nemlig uden demokratisk legitimitet. Man kunne eventuelt helt udtræde af EU, nu da Cameron lægger op til det på Storbritanniens vegne. Der bør i hvert fald være flere forbehold og ønske om handelssamarbejde snarere end Europas Forenede Stater.

Opgør med konventioner. På grund af FN’s konvention om statsløshed tildeler den danske stat statsborgerskab til fjender af vores land, vurderet af PET til at udgøre en trussel. Det skal være slut. Man skal overveje at udtræde af Den europæiske menneskerettighedskonvention, som bl.a. Storbritanniens indenrigsminister har foreslået. Så kan man lettere udvise kriminelle udlændinge og diskriminere ift. hvem, man ønsker ind i landet, give asyl m.m. Man kunne vende tilbage til tilstanden før liberaliseringen af udlændingeloven af 1983. Her betonede man statens ret, snarere end fremmede individers ret til asyl, familiesammenføring og ophold.

Asylpolitikken skal strammes. Der ligger kaos forude med de enorme vandringer fra især Nordafrika og Mellemøsten. I det hele taget tilbagerulning af alle de mange lempelser, den nuværende venstreorienterede regering har indført. Det skal være vanskeligere for flygtninge at få opholdstilladelse og statsborgerskab.

Retspolitik. Voldsstraffene skal forhøjes, og der bør indføres minimumsstraffe, bedre tilsyn med ungdomsforbrydere (dvs. fængsel) og afskaffelse af den kriminelle lavalder. Indførelse af nul-tolerance for kriminalitet (indbrud, vold, hærværk, tyveri) efter New York-modellen (”Broken Windows”). Strengere straffe for hadforbrydelser, jf. den voksende og rå anti-semitisme. Retsforfølgelse af hjemvendte jihadister, bl.a. Syrienkrigerne.

Ytringsfrihed og anti-islamisme. Stærkere forsvar for den frie ytring: væk med blasfemi- og racismeparagrafferne. Støtte til forbilleder: Personer med udlændingebaggrund bør støttes økonomisk og hverves som konsulenter og andet. Jf. Ahmed Akkari, der med sin store viden om islamisme, herunder sin afsløring af bedrag med offentlige midler i muslimske foreninger, kan hjælpe med til at afsløre og give viden om, hvordan man kan komme ud af de islamiske miljøer. Men han må i dag forlade landet på grund af trusler og manglende villighed til at ansætte ham.

Se også Morten Uhrskov ‘s Et valg mellem dit og dat

Sverige: Voldtaget og voldtaget

Häromdagen kom det ett sms från en vän som undrade varför jag inte på länge skrivit ”några av dina kloka blogginlägg”. Jag svarade som det var. Att det är mycket nu. Att mycket den senaste tiden har färgats av att min älskade dotter har blivit våldtagen och att aset som gjorde det förmodligen sitter i sin ruttna lägenhet och flinar just nu, sedan polisen släppt honom. Tänk om hans magra hjärna räckte till att förstå att det kommer nya dagar.En pappas tankar. Behöver jag utveckla dem? Inte? Tack.[..]

*Får i dag ett mail från en bekant som förtvivlat berättar att hennes dotter blivit våldtagen av ett gäng av en nationalitet jag naturligtvis inte törs nämna. Gänget är aktuellt i en mordutredning, de har sedan våldtäkten sökt ny kontakt med både flickan och mamman och dessutom hotat familjen så pass att ingen törs anmäla våldtäkten med tanke på trakasserier och hot. Härliga Sverige.[..]

Under de senaste månaderna har jag haft förmånen att röra mig en hel del i Sverige och prata med massor av människor om vad som händer i vårt land.Varenda en av dem jag pratat med, har innan de svarat sett sig omkring och sänkt rösten. Människor i skräck. Ett land i skräck. Ett land där vanliga, hyggliga människor inte längre törs utnyttja sin yttrandefrihet utan att först se sig om. Dag ÖhrlundLandet jag inte känner igen, del 4

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Iq
Iq
6 years ago

Det begyndte med nogle”fremmedarbejdere”, og endte med dette muhameddanerhelvede. Dengang boede jeg på Nørrebro, der går jeg meget nødigt nu. bliver dybt deprimeret. nu bor jeg i en anden del af København, hvor det er knapt så slemt.Men slemt nok. Fulgte på nærmeste hold landsforrædderne på Blågårds Plads, der demonstrerede for palistinænserne, som gemte sig i Blågårds Kirke hos den åh så hellige præst Lisbeth Søe. Ja, nu er kirken jo nedlagt. Hørte i dag, at svenskerne vil sætte kameraer op på Øresundsbroen, så de kunne fange smuglerne. Nå, nu kan vi jo glæde os til broen over Femern Bælt.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Iq

Næ nej – det begyndte med “gæstearbejdere”.
– – –

trackback

[…] Snaphanen har samme mening.  Imidlertid er det vel ikke helt ligegyldigt, om rød eller blå blok vinder.  Kasper Støvring, én af Danmarks bedste borgerlige hoveder, har glimrende forklaret, hvad en borgerlig politik burde bestå af, og hvorfor i hvert fald nogle af de såkaldt borgerlige partier er mere villige til at føre en sådan end de røde.  Så mon ikke det i mit tilfælde igen bliver Liberal Alliance eller rettere en personlig stemme på den mest kvalificerede af deres folk? […]

Thomas Bolding Hansen
Thomas Bolding Hansen
6 years ago

“Faktum er, at om 25 år er over 21 procent af de 16-64 årige indvandrer eller efterkommer. ”

Lad mig lige supplere med en ikke og atter ikke-nyhed: Faktum er, at allerede nu (2014) er 19,8 % af de nyfødte i Danmark født af indvandrere og efterkommere. ( I realiteten over 20 %, fordi hvis en efterkommer er født i Danmark og har dansk statsborgerskab, så registereres vedkommenes barn, som født af en dansker.)

Kilde: http://www.statistikbanken.dk/statbank5a/default.asp?w=1920

Danskernes fødselstal er faldet drastisk i løbet af krisen, indvandrere og efterkommeres not so.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Præcis, Thomas. Det vi vil vide er: Hvem er de 15-årige om to årtier? Alt andet er ligegyldigt. Tilmed, om vi til den tid stadig er “et demokratisk flertal”. For hvis vi ikke er i markant flertal i de handlekraftige og fertile årgange, er det lige meget med demokratiet. Hvad oldinge stemmer om bag deres små forhæng, interesser kun dem selv.
– – –

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Og lad mig pege på en omstændighed mere: Det handler ikke bare om “danskerne mod de fremmede”. En meget stor del af “vore” vil til den tid udgøres af kulturelt kastrerede mennesker, der er optugtet til rundryggethed og “inklusion”. Dertil kommer alle de ængstelige, de opportunistiske, og de pragmatiske mennesker, der vil være konverteret til Islam til den tid – især i de omhandlede årgange. Islam vil blive ungdomskultur indenfor det kommende årti. Vent og se! Også vores børn er kulturelt set “anden generation”. Rodløse, uden hævd på noget i det “Eldorado”, hvor skæbnen har anbragt dem, og de tilfældigvis… Read more »

Historymandk
Historymandk
6 years ago

Sofaers stemmeret Snaphane, jeg forstå dine synspunkter, men deler ikke (undskyld udtrykket)din apati. En opgivelse af demokratiet, dvs. det at stemme, er det samme som at give op, at acceptere det totalitæres fremgang uden kamp.Den danske modstandsbevægelse under anden verdenskrigs største problem var, at så længe parlamentet og regering sad, så accepterede man tyskerne og deres styre. Ønsket om ”norske” tilstande var jo udbredet i modstandsbevægelsen og i befolkningen som helhed, dvs. at man ikke længere legitimerede den politik som besættelsesmagten førte. Man ville ikke være glansbilledet for nazi-tyskland. Når jeg fremdrager dette eksempel er det fordi netop besættelsen var… Read more »

Snaphanen DK København
Reply to  Historymandk

Tak for dine overvejelser.Jeg forstår, hvad du mener. Jeg har været igennem mange tanker dette halvår, der med Krudttønden og Charlie Hebdo har været meget lidt opmuntrende. Der er tale om en vis opgivenhed fra min side efter at have skrevet i 11 år mere eller mindre forgæves om dette. Der er også tale om vrede. Indvandringen er nu så veldebatteret og dokumenteret, at ingen kan være i god tro længere. Det er simpelthen en skandale at fortsætte at lave irreversible demografiske ændringer, som vi ved er skadelige i enhver henseende. Jeg forstår godt, at DF måske ikke kan rokke… Read more »

Historymandk
Historymandk
6 years ago

Den forstålig vrede Tak, for dit svar Snaphane. Det er forståliget, at der er tale om vrede. Angående den ”god tro” så er problemet i den grad jeg møder apologien og bortforklaringer. At troen på den store effektive stat, der via socioøkonomiske tiltag(Keyans) handler på befolkningens vejene er så dyb og rodfæstet, at et angreb på forklarings rammen om økonomiens dominans i analyse, forklaring og løsning opfattes som uvidenskabelig og ikke rationel(alt der ikke bygger på marxisme og afarter der af, afvises). Der hvor jeg mener, at vi ser det største svigt er navnlig i hvor hjemlige arabister; bæk-simonsen, skovgaar-pedersen,… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Historymandk

Det er bare at gå ned i valglokalet, registrere sig og lægge en tom valgseddel i stemmeurnen.
Da har ‘sofaen’ ikke stemmeret.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Historymandk

Danmark skulle bare ledes af en direktion – evt. med folk som Asger Aamund i spidsen – hvis fremmeste opgave det var, at varetage Danmarks interesser økonomisk såvel som menneskeligt…

Så ku’ vi fyre alle de skide politikere..!

Lenn
Lenn
6 years ago

Hvornår er det perverse billede taget?? Jeg fik automatisk lyst til at holde mig for næsen…. Gid de alle forsvandt fra DK…

Snaphanen DK København
Reply to  Lenn

Det er taget i 2008, da der blev protesteret mod genpublicering af Muhammed tegninger

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Det var jo et skræmmende billede, hvad kalder man sådant her. ‘Røvkultur’?

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Armadillo

“Det Danmark du kender” – eller nu burde kende…

Lenn
Lenn
6 years ago

Godt skrevet, Steen! Ja, danskerne sover Tornerosesøvn, så det basker. Kun få af os er vågne. Straffen for stupide politikere vil ramme os alle, høj og lav, rig og fattig. Problemet er også, at mange danskere stemmer alt efter, hvor meget de kan få i understøttelse, og hvor meget de skal betale i ejendomsskat og skat. Egocentrismen hersker, man tænker højst frem til morgendagen, og man er ligeglad med eget afkom og dets chancer for at overleve den fremtid, der venter. Picassos Guernica er nok et passende billede på fremtiden.

Snaphanen DK København
Reply to  Lenn

Ja, og nu kommer der tre uger, hvor DR og TV 2 vil fortælle uinformerede danskere, at vuggestuetakster er skæbnespørgsmålet for deres børn. Jeg agter ikke at overvære det-

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
6 years ago
Reply to  Lenn

Det er ikke helt korrekt, at danskerne sover. Flertallet er træt af den daglige vold, at alle snylterne og af jihad-ideologi og terror. Men en masse danskere er dundrende apolitiske. De ser ikke sammenhængen mellem “kulturberigelsen” og indvandringsekstremisterne i politikken og retssystemet. Medierne – med visse undtagelser – leverer ingen analyse og orienterer ikke læserne. Dem er der i øvrigt ganske få af! Læse – på papir eller på nettet??? Læse – altså bogstaver og tekst ????

Lenn
Lenn
6 years ago

Det lader til, at den er blevet lukket, den blog. Man kan ikke gå ind på den.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

http://www.ohrlund.se/blogg/ virker udmærket her fra Sverige.

ɱØяñιηg$ʇðя
6 years ago
Reply to  Lenn

Det är kanske Dan Eliassons tre nya rotlar inriktade på näthat som redan har satt igång att jobba?

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Det finns inte fan någon politisk korrekt svensk politruk där kan hindra fri information!

Steinadler
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg opplevde tilsvarende problem tidligere idag. Men den fungerer nå: http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2340

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Steinadler

Ja, den virker nu, det opdagede jeg også. Jeg tror, at nogle har fiflet ved siden i nogle timer, for der var noget galt, og der kom en error message op – efter at den havde kørt i flere minutter.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Dag Öhrlunds blogg är faktisk värd ett besök, rena ord för pengarna så att säga, lite min melodi.
Varför sylta budskapet om det går att få fram med enkla ord?

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x