29
maj
Seneste opdatering: 29/5-15 kl. 1654
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Karen Jespersen laver et historisk omrids af Socialdemokratiet og udlændingepolitikken siden slutningen af 90′ erne. Desværre har kampen for fornuften om mod venstrefløjens multikulturelle ideer nu varet i så mange år, at der ikke længere kan være tale om præventiv handling, for at skåne vore efterkommere for et land i evige etnisk-religiøse stridigheder. Og det er ingen hemmelighed, at jeg mener islam vil medføre krig i Europa – om en, to eller tre generationer – alene af den grund, at det har islam altid ført med sig.

Ulykken er i den grad et faktum i dag, at kritikken af de røde ulykkesfugle mere og mere må blive en efterkritik. Bag ulykkesfuglene befinder sig efter alt at dømme en endnu stærkere elite, der mener de vil os det vel, og har den egentlige magt i Danmark, mens vi andre render rundt og leger demokrati. Jeg vågnede til tonerne af Henrik Sass Larsen hysteriske propaganda, men tunede straks over på NDR klassisk. Jeg er ikke i “fokusgruppen” for markedsgøgl.

At stemme i 2015 er derfor at stemme om katastrofens størrelse. Man kan gøre det eller lade være, men bed mig venligst ikke gøre det med begejstring. Fjenden er, som min gamle ven siger nedenfor, ikke ved porten, men allerede indenfor.  Karen Jespersen i Thorning og Frederiksen er falske strammere:

I mange år har Thorning og Frederiksen på det kraftigste bekæmpet en stram udlændingepolitik. Det ændrer sig ikke ved, at de hastigt kommer noget sminke på op til valget.

To af dem var Helle Thorning, som var medlem af EU-Parlamentet, og Mette Frederiksen, der var folketingskandidat. De var aktive på interne møder med advarsler. Og sammen med to andre skrev de blandt andet, at de ønskede at »stoppe den endeløse og ligegyldige diskussion om danskhed contra ikke-danskhed«. Flere meningsmålinger viste et massivt flertal for den modsatte holdning. 91 procent svarede i en måling i BT, at det var nødvendigt at kæmpe for danske værdier, og at andre værdier ikke kan sidestilles med de danske, når man bor i Danmark. Kun seks procent svarede, at de ikke var enige.

Flere socialdemokratiske borgmestre og folketingsmedlemmer ønskede en strammere udlændingepolitik og bedre integration. Men venstrefløjen gik af med sejren. I november 2001 var der folketingsvalg. Jeg forsøgte at få en stramning af reglerne for familiesammenføringer med i valggrundlaget, men forgæves. Socialdemokraterne og De Radikale tabte valget med et brag. To dage efter udkom BT med en forside, hvor der med store bogstaver stod: »Karen er skurken«. Det var Mette Frederiksen, som netop var valgt ind i Folketinget, som mente, at jeg var skyld i valgnederlaget. Men befolkningen ville have hånd i hanke med indvandringen. Og det fik de med Anders Fogh Rasmussens regering. Stramninger som Thorning-regering siden har slækket på.

I dag er der igen store problemer med tilstrømningen, kriminalitet, manglende integration og islamisk fundamentalisme. Hos vælgerne står det øverst på listen over vigtige spørgsmål. Det har gjort Thorning og Frederiksen bange for at miste vælgere på den konto. Derfor forsøger de nu at give den som strammere i udlændingepolitikken. Men det er pivfalsk. De har på det kraftigste bekæmpet en stram udlændingepolitik. Det ændrer sig ikke ved, at de hastigt kommer noget sminke på op til valget. Thorning og Frederiksen er falske strammere

Overlevelse

Min ven Voldposten er hos samerne:

For der hvor jeg kommer fra vil man ikke leve længere. Den vestlige civilisation har besluttet sig for at dø. Begå selvmord. Ikke engang ved hjælp af en rask omgang kernevåben, men en langsom, pinefuld død. Ja, man vil end ikke gøre det for egen hånd, men lade et barbari af de laveste instinkter og infami besørge aflivningen. Men da barbariet ikke selv er i stand til at udrette nogetsomhelst på egen hånd, må det hjælpes på gled.

Til den ende har evolutionen – eller rettere devolutionen – sørget for at indbygge et selv-destruktionsgen i de flokke af primater som søgte mod nord og vest, da de havde passeret den snævre landtange mellem Afrika og Asien. Genet var recessivt. Det kunne ligge i dvale i 50.000 år uden at aktiveres. Indtil den begivenhed indtraf, som det var programmeret til at reagere på: udsigten til fred på jord. Da den indtraf i slutningen af det tyvende århundrede, sprang genet til live og gav os den bærme, det afskum, de minusvarianter som nu pludseligt flød op til overfladen af den menneskelige pøl: politikerne, journalisterne, kulturpaverne. Kort sagt: Den Kaglende Klasse™.

Denne klasse vil slå ikke alene sig selv, men også os andre ihjel. Opskriften er enkel: sørg for at folket, almuen kues, holdes hen i uvidenhed og – frem for alt – ikke får nogen indflydelse. Redskaberne er lige så enkle: skab en lydig presse, ophæv løgnen til en kunstart og afskaf sandheden. Indfør parlamentarismen, så de mindst duelige har et sted, hvorfra de kan sprede smitten. Gør ondt til godt, gør viden ulovlig, gør arbejde strafbart, gør forbryderne til herskere og deres ofre til forbrydere. Så skal det nok gå altsammen…

Nu er planen iværksat. Barbarerne står ikke længere foran portene, de er forlængst indenfor. Og de har øvet sig. Sjovt nok i de samme områder, som de nordvestlige stammer lod bag sig, dengang for 50.000 år siden. For blandt de folkeslag der ikke rejste videre, fandtes et enkelt hvis lige i dumhed, dovenskab og grusomhed ikke fandtes nogetsteds på kloden. Dette folkeslag var modtageligt for vanvid. Så da en sindsforvirret psykopat for 1.400 år siden begyndte at prædike galskab, mord, voldtægt, børnemishandling, flerkoneri, sadisme og massehysteri slog vanviddet ud i lys lue og bredte sig sågar til nabostammerne (på nær en enkelt). Nu har de øvet sig så grundigt i afskæring af hoveder, arme og ben, abrænding af levende mennesker og i det hele taget slagtning af alt levende, at de er blevet indkaldt til at bistå Den Kaglende Klasse™ med det store projekt: udryddelsen af den vestlige civilisation. Læs videre

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Thorning og Frederiksen..? Var det ikke dem der tog deres børn ud af folkeskolen..?

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  snaphanen

Nej, det overlader hun trygt til os andre…

Nicke99
Nicke99
6 years ago

Det är ju uppenbart att Operatsiya Multykultura är en del av Kremls desinformationskrig mot Europa och har varit det i flera decennier. Målet är att placera terrorarméer i Europa som ska samverka med en invaderande sovjetarmé.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Nicke99

Det de gjorde var, at snige sig ind i skærgården med ubåde og hælde en farlig cocktail, bestående af lige dele LBTQ, feminisme og islam ud i samfundet – via sovende celler og trænede agenter.
Nu kan vi alle betragte genistregen…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x