31
maj
Seneste opdatering: 31/5-15 kl. 2144
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lad mig minde om, at 80 procent af de krige, der raser i verden nu og som har over 1000 dĂžde om Ă„ret (The Uppsala Conflict Data kriteriet), involverer islam pĂ„ den ene eller pĂ„ begge sider. Muslimer udgĂžr 23 procent af verdens befolkning. NĂ„r jeg og efterhĂ„nden flere og flere, der kommer til indsigt, regner med at islam fĂžrer til krige i Europa i dette Ă„rhundrede, er det funderet i en klar, statistisk sandsynlighed. De der afviser det som “alarmisme”, har ikke andet end from ĂžnsketĂŠnkning og moraliserende shaming at henvise til, mens de skinhelligt sender deres efterkommere i krig mod “flygtninge”, der ikke er til at skelne fra erobrere.

NÄr man ser dette som et sandsynligt resultat af politikeres hasardspil og arrogance, kan man ikke engagere sig i det pÄgÄende Folketingsvalg med andet end foragt og vÊmmelse. Jeg ser det ikke, jeg hÞrer det ikke, og nu stemmer jeg heller ikke, men skulle der ske noget sensationelt, hvad jeg ikke har oplevet i 26 afstemninger i 43 Är bortset fra mÄske 1973, vil jeg da overveje at skrive om det.

I Ăžjeblikket ser det unĂŠgtelig ud som om de sĂ„kaldt borgerlige har tĂŠnkt sig at gentage succe’en fra 2011: Lade journalisterne hive de rĂžde op over stregen i 14 dage omkring  valget, for siden aldrig at fĂ„ flertal igen. Hvilken borgelig anstĂŠndighed. Hvad med fuld krig mod de rĂžde? Ligegyldigt. Jeg ser en god actionthriller i aften. Her sker jo noget og jeg foretrĂŠkker fiktiv vold frem for virkelighedens snigende, som vi alligevel er dĂžve for. – Watch amazing scenes as mosque meeting in Leeds turns into a mass brawl with chairs and punches thrown and blood spilled

Muslim church vandal who wanted to kill a priest is free on bail

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lazze
Lazze
8 years ago

Én ting har jeg lĂŠrt: Du kan ikke omvende folk, du kan ikke fĂ„ dem til at indse den Ă„benbare logik du selv indser! Det er den verden man mĂ„ forstĂ„ man lever i og skal acceptere. Glem troen pĂ„ at du kan forandre noget eller nogen, det skal i sĂ„ fald komme indefra hos ham/hende/dem selv, det skal vĂŠre en erkendelse som du ikke har nogen som helst indflydelse pĂ„, i hvert fald ikke via argumentation! SĂ„ efter en lille “diskussion” med radikale Morten Østergaard pĂ„ Twitter, hvor han sagde Ă©n ting og jeg uden held forelagde fakta for… Read more »

Lazze
Lazze
8 years ago
Reply to  snaphanen

PrÊcis! Vi lever i et statisk samfund og kan lige sÄ godt erkende det. Ingen indvandrer Þnsker at blive dansker, lige sÄ lidt som en dansker i Tokyo Þnsker at blive forvandlet til en japaner. Danmark er populÊrt fordi man som indvandrer kan opnÄ Þkonomiske fede fordele i forhold til det land man forlod. Jeg spiller selv lotto hver lÞrdag, fordi jeg Þnsker mig en bedre Þkonomisk tilvÊrelse end den jeg har i dag! SÄ simple er vi bare, os homo sapiens!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x