31
maj
Seneste opdatering: 31/5-15 kl. 2144
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lad mig minde om, at 80 procent af de krige, der raser i verden nu og som har over 1000 døde om året (The Uppsala Conflict Data kriteriet), involverer islam på den ene eller på begge sider. Muslimer udgør 23 procent af verdens befolkning. Når jeg og efterhånden flere og flere, der kommer til indsigt, regner med at islam fører til krige i Europa i dette århundrede, er det funderet i en klar, statistisk sandsynlighed. De der afviser det som “alarmisme”, har ikke andet end from ønsketænkning og moraliserende shaming at henvise til, mens de skinhelligt sender deres efterkommere i krig mod “flygtninge”, der ikke er til at skelne fra erobrere.

Når man ser dette som et sandsynligt resultat af politikeres hasardspil og arrogance, kan man ikke engagere sig i det pågående Folketingsvalg med andet end foragt og væmmelse. Jeg ser det ikke, jeg hører det ikke, og nu stemmer jeg heller ikke, men skulle der ske noget sensationelt, hvad jeg ikke har oplevet i 26 afstemninger i 43 år bortset fra måske 1973, vil jeg da overveje at skrive om det.

I øjeblikket ser det unægtelig ud som om de såkaldt borgerlige har tænkt sig at gentage succe’en fra 2011: Lade journalisterne hive de røde op over stregen i 14 dage omkring  valget, for siden aldrig at få flertal igen. Hvilken borgelig anstændighed. Hvad med fuld krig mod de røde? Ligegyldigt. Jeg ser en god actionthriller i aften. Her sker jo noget og jeg foretrækker fiktiv vold frem for virkelighedens snigende, som vi alligevel er døve for. – Watch amazing scenes as mosque meeting in Leeds turns into a mass brawl with chairs and punches thrown and blood spilled

Muslim church vandal who wanted to kill a priest is free on bail

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lazze
Lazze
8 years ago

Én ting har jeg lært: Du kan ikke omvende folk, du kan ikke få dem til at indse den åbenbare logik du selv indser! Det er den verden man må forstå man lever i og skal acceptere. Glem troen på at du kan forandre noget eller nogen, det skal i så fald komme indefra hos ham/hende/dem selv, det skal være en erkendelse som du ikke har nogen som helst indflydelse på, i hvert fald ikke via argumentation! Så efter en lille “diskussion” med radikale Morten Østergaard på Twitter, hvor han sagde én ting og jeg uden held forelagde fakta for… Read more »

Lazze
Lazze
8 years ago
Reply to  snaphanen

Præcis! Vi lever i et statisk samfund og kan lige så godt erkende det. Ingen indvandrer ønsker at blive dansker, lige så lidt som en dansker i Tokyo ønsker at blive forvandlet til en japaner. Danmark er populært fordi man som indvandrer kan opnå økonomiske fede fordele i forhold til det land man forlod. Jeg spiller selv lotto hver lørdag, fordi jeg ønsker mig en bedre økonomisk tilværelse end den jeg har i dag! Så simple er vi bare, os homo sapiens!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x