5
jun
Seneste opdatering: 5/6-15 kl. 1932
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

05.06.2015 03905.06.2015 062

Fotos © Snaphanen, klik for helskærm

05.06.2015 06405.06.2015 01005.06.2015 01405.06.2015 036

Tøserne nederst er svenske som vanligt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] spørgsmål, ligesom med spejle: Jeg ejer ikke et, og derfor ser jeg ikke i det. Jeg kunne tage en selfie, og se hvor det stritter, men fotografer kan ikke lide at blive fotograferet, ligesom læger ikke […]

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Vil man tage pulsen på et samfund, er det altid en god idé at slå ‘Adblock’ fra og tjekke reklamerne i de digitale medier. Når både de direkte og sublime budskaber peger på at nogen målgruppe skal købe just det produkt der promoveres for, gennem at direkte eller inddirekte få frem at det er fordi at ‘JEG’ fortjener det. Det er en meget tydelig trend og overhovedet ikke svært at konstatere at der har under de sidste 15-20 år har skabts en fokusering på individets ego, fremfor den inden gældende; produktorienterede måde at forsøge sælge sit produkt, selvfølgelig med behørig… Read more »

Jesper
Jesper
7 years ago

Steen, du bringer tit billeder fra København – så jeg antager at du residerer i nærheden deromkring. Jeg skal give dig et godt råd: FLYGT – fra tørklæder, bander, arabisk og det hele. Flygt til en hvid ghetto. København er tabt. Red dig selv. Løb så lang væk du kan. Bliv og kæmp imod og dit liv bliver et helvede. København VAR sikkert din by – som den var min – men ikke mere. Til jer alle: red jer selv: flygt fra byen (København) send jeres børn til udlandet. alt er talt. Glædelig grundlovsdag!.

Jesper
Jesper
7 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg har selv boet 20 år i et arbejderkvarterer i København. Dengang var ALT dansk, i dag er det hele overtaget af muslimer: tørklæder, militante, bander, trusler, vold – det hele. På 20 år er det sket. Voksed op der, mine bedsteforældre før mig. Hele historien med tyskerne under krigen, befrielsen og alt. Næsten 100 år har vi boet det samme sted i byen, men jeg er flygtet nu. Ikke til at klare længere. Jeg vil opfordre alle danskere til at gøre det samme: flyt sammen med jeres ligesindede og kæmp for det i har kært. Flygt fra islamiseringen af… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x