7
jun
Seneste opdatering: 7/6-15 kl. 1841
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Inden 17. juni skal Bent Jensen op mod 700.000 kr og mangler stadig 200.000 kr.Alene fordi Bent Jensen har fortalt offentligheden, hvad han har læst i PET’s arkiver om Jørgen Dragsdahl skal han inden 17. juni betale en over en halv million kr til Dragsdahl. Det er konklusionen på Højesterets rystende dom 3. juni. En dom, der risikerer at gøre det svært for historikere at fortælle ubehagelige sandheder.

Bent Jensen Foreningen har allerede indsamlet ca. 400.000 kr, men der mangler stadig over 200.000 kr i kassen. Hvis ikke midlerne samles ind inden 17. juni, risikerer Bent Jensen at blive ruineret.

Derfor: Støt Bent Jensens ret til frit at udforske koldkrigshistorien. Giv et bidrag til hans sagsomkostninger – inden 17. juni. Bidrag kan betales til Bent Jensens foreningens konto i Nordea med reg. nr. 2266 og kontonr. 0712 980 141. Læs mere her

Uden indvandring ingen rød regering

Uriasposten med kommentar:

“Hvis indvandrere stemte som etniske danskere, ville 45.000 flere stemme ved valget”, forklarede Özlem Cekic fra Socialistisk Folkeparti fredag i et interview med det LO-ejede Avisen.dk. Da 90-95 procent forventes at stemme rødt, ville indvandrerstemmer nemt kunne blive afgørende ved det kommende valg. Jeg må nu stille mig det samvittighedsspørgsmål, om jeg ikke er enig med Hizb ut Tahrir, at muslimer burde lade være med at stemme.

Pt. stemmer ca 110.000 udlændinge til danske folketingsvalg. Det svarer til 5-6 mandater. Indvandrere (arabere, svenskere, tyskere og afrikanere mellem hinanden) stemmer ca 95% på rød blok, mens 5% stemmer blå blok – de 5-6 mandater går altså til rød blok. Hvis indvandrere ikke havde stemmert, så skulle mandaterne fordeles mellem danskerne, og blå blok ville få 2-3 mandater flere og rød blok 2-3 mandater færre. Helle Thorning sidder på 92 mandater inklusive de nordatlantiske. Uden indvandring, ingen Helle Thorning som statsminister i 2011.

Ditto, da Poul Nyrup beholdt magten i 1998. Man siger, at det var 300 stemmer på Færøerne der gjorde det, men uden indvandring havde de færøiske mandater været ligegyldige, for så havde han ikke fået nok mandater i Danmark. Der har I forklaringen på, at en rød regering aldrig kunne finde på at stramme reelt i indvandringspolitikken: de ville ikke få magten uden indvandrerne. Hver valgperiode importerer rød blok flere og flere folk, der vil stemme på dem. Blå blok holder kun tempoet ved at flere og flere danskere ser problemet med masseindvandringen.

Tendensen bliver endnu mere udpræget, hvis man overfører tanken på Sverige. 30 procent af befokningen er indvandrere og efterkommere. Mange tusinde kommer til hver måned. De stemmer også langt overvejende rødt og selvom jeg ikke har de præcise tal for stemmeberttigede indvandrere, her må de massivt forvride det politiske billede.

Sverigedemokraterne står nu til små 20 procent af de samlede stemmer, men spørgsmålet er, hvor mange procent af de oprindelige svenskere, der stemmer på dem. Mit skud fra hoften er mellem 40 og 50 procent. SD er således allerede være det nye socialdemokrati blandt oprindelige svenskere, mens det gamle socialdemokrati i høj grad eksisterer i kraft af “ny-svenske” stemmer. Sverige har for længe siden passeret et tipping point mht. indvandring og den politiske magt. Det er for sent at ombestemme sig.

Det svenske socialdemokrati har fået nye herre at tjene. Det forklarer besynderlige dispositioner som at vælge islamisten og Broderskabsmanden Omar Mustafa ind i Socialdemokraternas partistyrelse. Partiet vil muligvis stadig eksistere i midten og slutningen af dette århundrede, men sandsynligheden taler for, at det ville være et Luftur Rahman præget parti, den korrupte engelsk-bangladish fødte politiker i Tower Hamlets. Det svenske socialdemokrati vil selvdestruere i en langsom, pinefuld proces.

Når man ser på demografien, når man ser på den offentlige debat i MSM, f.eks. nu den iranske “aktivist” Foujan Rouzbeh og hendes Nationalstaten är ingenting att fira, er man klar over, at svenskerne allerede har mistet deres land. Endnu ikke så meget som de kommer til, men dog særdeles mærkbart.

Der er måske en vis historisk retfærdighed i, at det svenske socialdemokrati vil gå i opløsning, eftersom de nu opløser landet. Danmark og danske socialdemokrater kan ryge samme vej, danskerne risikerer stadigvæk at miste deres land, skønt mange mrækværdigvis ikke har opdaget det.

Mon ikke jeg trods alt er enig med HUT i, at muslimer burde lade være med at stemme? Danskere der stemmer rødt, stemmer for deres egen afvikling. Jeg kender endda jøder, der gør det, men deres gud vil måske tilgive dem, jeg har sværere og sværere ved det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
7 years ago

Folket må ta tilbake makten i Europa.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

jeg har et antal gange skrevet dette:
De røde importerer stemmekvæg, de blå importerer løntrykkere!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x