9
jun
Seneste opdatering: 9/6-15 kl. 1712
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er svært at vælge, men jeg besluttede mig for et pianoværk, der viser en meget moderne Carl Nielsen, men udvalget på You Tube er ikke stort. Anne Øland har indspillet Nielsens samlede pianoværker. Jeg faldt for noget mere kendt i Glyptotekets imponerende akustik.

Sveriges väg mot att bli ett U-land

Sverige står overfor flere mulige kollapser i nogenlunde nær fremtid, der kan indtræffe på samme tid, som dominobrikker der falder. Lige under medieoverfalden, men åbenbart langt nok nede til at typer som David Trads tror, alt er normalt, men han ved ikke, hvor han skal lede udenfor de officielle teatermedier. Undergangsstemningen udenfor er ikke til at tage fejl af. Den er ikke min opfindelse.

Jag pratade med en gammal vän som jobbar i finansvärlden häromdagen. Ett långt samtal, förtroligt men samtidigt allvarligt. Han berättade om den förestående ekonomiska kraschen, som kommer att drabba Sverige hårdare än någonsin. När den kommer, och den kommer (sannolikt inom 2-3 år), så finns inga verktyg kvar att använda. Räntan är redan nere på noll. Det kan mycket väl handla om ett fritt fall, inte minst när fastigheternas värde minskar med 50-70 procent över några dagar. [..]

Och när den ekonomiska kraschen kommer så går samhället sönder, i takt med att kommuner och landsting går i konkurs och lägger ner. Det är då inbördeskriget kommer. När etniska, religiösa och kulturella konflikter blir så allvarliga att hela samhällsordningen raseras. När det handlar om flera hundratusentals migranter, snart miljoner, med icke-svensk etnisk identitet som står utan försörjning, då slår överlevnadsmekanismerna in. Då är det rädda sig den som räddas kan (genom klanen, genom släkten, genom det religiösa samfundet). Då kommer bara de svenskar som har pengar att klara sig. Detta är allvar, det är på riktigt och det kommer att hända.

Men även utan denna (kraschen), så räknar FN i nuläget med att Sverige inom bara femton (!) år kommer att vara det man tidigare kallade ett U-land. Lotta Gröning från Expressen, som verkar ha vaknat upp, skriver på Det Goda Samhället för någon dag sedan att “år 2030 antas Sverige hamna jumbo på listan – plats 45 – efter länder som Costa Rica, Bulgarien, Libyen och åtta platser efter fattiga landet Mexico.” Om femton år. När min dotter är vuxen.

Det här är vår framtid. Det här är det våra politiker gör mot oss och vårt land – och våra barns framtid. Men svenskarna fortsätter att rösta fram samma politiker igen och igen (även om SD nu växer med stormsteg), i detta förbluffande och kolossala självbedrägeri och i denna förnekelse. Arma folk. Arma land. Det kommer att bli ofantligt kostsamt – om det ens är möjligt – att ställa detta till rätta. Migrationsinfarkten och sveriges väg mot att bli ett U-land

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper
Jesper
7 years ago

Armadillo, hvad forestiller du dig, at oldgamle Svensson og Jønsson med deres antikverede haglbøsser, Wellington gummistøvler og Hærkilla flishue skal gøre mod de toporganiserede mellemøst terror-voldsbander med automatvåben (og adgang til tunge våben), med kamperfaring fra Syrien og Irak og med udbredt netværk til terrororganisationer i hele Mellemøsten, som befinder sig i Sverige?

Nilsv
Nilsv
7 years ago

Det totale økonomiske sammenbrud vil medføre, at der ikke længere udbetales overførselsindkomster. Når man samtidig tager klimaet i betragtning, vil Sverige blive ubeboeligt for alle andre end vikinger. Dermed er problemet løst, og vi kan starte forfra.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Nilsv

Japp, vi går mod et ‘Solminimum’ og det kan blive meget koldt i måske 50 år!
Global warming, my ass, Solen styrer jordens klima og sådan er det bare.

Mr. Walker
Mr. Walker
7 years ago

Fruktansvärt detta framtidsscenario, vårat fosterland som våra förfäder
byggt upp med blod, svett & tårar, raseras nu av mord, svetsaren & dårar.
Verkar som man måste lämna landet illa kvickt.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

En tredje ting, .

Kan du ikke hive lidt i netvaerket og se om man kunne finde een med talent, som kan lave nogle still-tegneserier i stil med Affes? Maaske er det bare mig, men jeg synes de er ufatteligt morsomme, selv naar jeg ikke forstaar hvad de drejer sig om.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago
Reply to  snaphanen

Hvis – og det er et stort ‘hvis’ – jeg proevede at skrive nogle replikker, kunne du saa evt. finde een til at fange nogle gode stills og lave grafikken? Jeg er en roev til saadan noget, jeg har ikke engang et kamera.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago
Reply to  snaphanen

Erh, okay, tak. Det ser godtnok farligt ud, men jeg kigger paa det. Hvis jeg finder paa noget, sender jeg det til dig.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago
Reply to  snaphanen

Maaske Bob Glitter vil bidrage?

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Hvad angaar videoen, saa bemaerker jeg mig en del vrede mod doede genstande, ligesom naar de unge gaar amok i England og USA.

Det er ikke kun fordi vi er vantro, de hader os. Det handler ogsaa om at de er omgivet af helt haandgribelige og meget ioejenfaldende beviser paa, at vi er dem uendeligt overlegne. De smadrer lyskurve, fordi de ikke selv kan finde ud af at lave dem.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

OT Det er ikke kun i Sverige, at larmen fra gadens parlament er begyndt at kunne hoeres inde i salonerne. Jeg kommenterer en del paa The Guardian, og har bemaerket mig at de er holdt op med at aabne kommentarfeltet under artikler om baadflygtninge. Og de lever af deres forum, saa de har ellers en ret robust tolerance for politisk ukorrekthed. Kommentarerne paa the Guardian har i aarevis vaeret 75-80% anti-immigration, men normalt rimeligt saglige, humane og rolige i tonen, og normalt goer folk ogsaa en del ud af at skelne mellem asylansoegere og fattigdomsflygtninge, naar de kommenterer (for det… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя
7 years ago

Enligt FN-statistik kommer Sverige år 2025 bara ha 4,6 miljoner invånare.

http://www.deagel.com/country/Sweden_c0192.aspx

John Hansen
John Hansen
7 years ago

Den forestående økonomiske kræsjen er ikke unik for Sverige, det vil ramme hele Europa og USA, Japan. Men masseinnvandringen fra MENA gjør at Sverige ikke vil kunne reise seg igjen som en sivilisasjon.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  John Hansen

Bliver det borgerkrig, vil svenskerne vinde klart.
Sverige er et af Europas lande med flest skydevåben bland private, måske mellem 2-2,5 millioner håndvåben.
Dog kan det blive en ganske smudsig affære om eller når de svenske jægere og friskytter, låser op sine våbenskab og lader med skarpt.

John Hansen
John Hansen
7 years ago
Reply to  Armadillo

Tja, virker ikke som de vinner i Malmø akkurat. Og om de nå vil vinne er vel langt lettere å bare ta en citizens arrest på 50 ansvarlige politikere i dag, enn å gå i regulær krig med hundretusener av muslimer om 10 år.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  John Hansen

Vi er ikke der endnu, men om intrastrukturen, utbetalninger af overførselspenge havererer, da kan jeg love dig at der bliver andre toner i musikken.

invernes
invernes
7 years ago

De svenske politikerne som er ansvarlig for dette vil få sin rettferdige straff den dagen det hele eksploderer.

Sven Ekeberg
Sven Ekeberg
7 years ago
Reply to  invernes

Nej då, de lär redan vara utomlands, där de lever gott på sina miljoner.
(Från årtionden av höga löner rätt ur skattkistan).

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Sven Ekeberg

Ja de flykter nok som det

Nicolae Ceaușescu forsøkte.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x