10
jun
Seneste opdatering: 11/6-15 kl. 0013
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 10-06-2015 195849

Sveriges vicestatsminister nægter at give Åkesson hånden, som er reglen i Riksdagen, når to talere er færdige (minut 22:27). Romson er 43 år gammel og jurist i miljøret. I aftenens Aktuellt forklarer hun sig: “Ibland skakar man hand, ibland inte,” hvilket ikke forklarer noget.

Betonsossen Lena Mellin mener, at 2014-15 er Det mest dramatiska politiska året på en mansålder. Der tror da Fanden, svensk politik har i 100 år været indrettet på, at der ikke skulle ske noget, og det gjorde der så stort set heller ikke. De der sad på magten, skulle blive siddende, og nu virker demokratiet efter mange benspænd delvist, ikke mindst takket være internet. Hvad kan det ikke føre til? At man skal trykke i hånd med rene brunskjorter?

Stefan Löfvens indsats i debatten i dag viser, at han står tomhændet og chanceløs over for SD. Om et år eller to er partiet større end M og SAP, og det kan SD netop takke deres ihærdige indsats for. “Anstændige”, i virkeligheden apolitiske, politikere synes netop at kunne kendes på, at de i virkeligheden opnår det stik modsatte af det, de vil. Af deres “visioner,” som de kalder dem. Længe inden den moralske oppustede Åsa Romson forlader denne verden, vil ingen ane, hvem hun er.

“Refugee” Invasion is European Suicide

Her optræder Jean Raspail sammen med en perlerække af europæiske fjolser kronet af den “borgerlige” Cecilia, Cecilia, you’re braking my heart – Wikström. “Wake up, or die”. (tip E.J.Bron)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mats500
Mats500
7 years ago

Vice statsminister Romsons demonstration mot Åkesson, statsminister Löfvens prat om att SD är nazister (och fascister) tyder på en mycket stor rädsla för SD. Alldeles särskilt på det senaste. Opinionsundersökningarna visar ju att det går stadigt framåt för SD, och att arbetarepartiet Socialdemokraterna backar.
Deras obehagliga attityder (Romsons och Löfvens) ska skrämma bort väljarna från SD. Men det påskyndar i stället deras eget fall.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Institutionaliseret foragt for svenske værdier, traditioner og kultur i Sverige anno 2015 for at tækkes uinviterede fremmede “kulturberigere” og deres mange krav og sarte følelser … Danmark om 10 – 15 år? Hvorfor fanden finder svenskerne sig bare passivt og nærmest bevidstløst i alle “elitens” manipulationer og dens hån mod de stolte svenske traditioner og den svenske kultur? Hvorfor boykotter de dog ikke bare disse officielle arrangementer og laver deres egne i stedet? I Danmark ville folk gå helt amok i protest, hvis man forbød Dannebrog eller vores nationalsang ved de lejligheder, hvor de traditionelt hører hjemme. Hvorfor er svenskere… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

En god informativ video fra amerikanere.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Som den humoristiske stormagt Sverige udvikler og har udviklet sig, må der nu være rig baggrund og materiale for en særdeles humoristisk tv-serie eller spillefilm om post-marxisme, politisk korrekthed og menneskelig dumhed. Ren gak-gak med eksempler fra det virkelige liv. Ingen nok så gal manuskriptforfatter kunne opfinde Sverige af i dag. Animal Farm, 1984, Fahrenheit 451 og læg en gang feministlitteratur og studier til,så er det hele vist med. Reinfeldt og Sahlin er pragteksemplarer på virkelighedens narrehatte af idag. Ja, Sverige har dem i bundter. Mikael Jalving er måske ikke ligefrem humorist, men ville utvivlsomt være en god inspirator for… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Nemlig – der burde jo fx. være basis for en hylemorsom og tankevækkende version af / parodi på “Invasion of the Body Snatchers” ( klassisk amerikansk sci-fi gyser fra 1956 ) iblandet elementer af de andre nævnte værker, hvor så man gør hele PK-“eliten”, profstyckarne, de selvgode kunstnere, køns-“forskerne”, ekstremfeministerne og alle politikerne i Sverige godt og grundigt til grin ( åtlöja ) ude blandt de almindelige svenskere med masser af sjove og men samtidigt også tankevækkende / alvorlige referencer til virkelighedens Sverige anno 2015 – bla. politikernes handlingslammelse, naivitet, uansvarlighed og uvidenhed – allerhelst med den selvsamme “elites” aktive,… Read more »

Jakob Wibroe
Jakob Wibroe
7 years ago

Den lille video om Europas selvmord ville give lidt skvulp i andedammen, hvis DR bragte den som optakt til en valgdiskussion. Det vil med garanti aldrig ske, og heldigvis kan den kun ses på disse sider, som pæne mennesker ikke kender.
Hvis du gør alvor af at holde ferie/pause Steen, så gør det med god samvittighed. Du har gjort dit til at oplyse og råbe vagt i gevær. Det må nu gå, som det kan. Kampen er for længst tabt.

Lazze
Lazze
7 years ago

Frøken Romson er åbenbart ikke med på “vi gillar olika” – teamet, men lad hende nu blot sejle rundt i hendes synkende båd med giftig maling og ulovlig diesel – herregud, hun er jo blot hjernevasket fra barndommen af og tror selv fuld og fast på, at hun og hendes kumpaner er menneskehedens redning her på jorden – fred være med det. Dog skønt at se her i Danmark, at vores egne argeste, politiske modstandere kan komme godt ud af det med hinanden og, uanset politik, respekterer hverandres politiske holdninger..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  snaphanen

En af de meget få danskere, der stadig ikke lider af zenifobi i svær grad? 😉

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  Lazze

hahaha! For et godt billede! Supersjovt! Espersen er en rar mand.

larsnord
larsnord
7 years ago

Vicestatsminister nægter at give Åkesson hånden ? jeg tenker med meg selv hun kan jo umulig være helt normal ? men nå er jo regjeringen i Sverige total galskap da 😉

larsnord
larsnord
7 years ago
Reply to  snaphanen

Ja jeg så på den , i hvor mange år må Åkesson fortelle han hvordan SD har utviklet seg på 20 år ? samtidig nektet Löfven å si noe om de grusomheter hans eget parti stod for i krigsårene .

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Hvis / om hun gav JÅ hånden, så ville hun vel skulle stå til regnskab over for resten af partiet og ville aldrig blive tilgivet af dets hjernevaskede, gloriepudsende stemmekvæg, der elsker og konstant forventer at se racister, nazister, fascister og fremmedhadere bag hver en busk – og helst også alle mulige andre steder – , så de rigtigt kan få boostet deres følelse / känsla af moralsk bedreværd.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago
Reply to  larsnord

Det er da helt forstaaeligt. Man kunne nemlig nemt risikere, at Akesson blev saa sexuelt opstemt, at han mistede al selvkontrol og voldtog hende lige der paa gulvet i rigsdagssalen. Det lyder maaske maerkeligt naar man ser paa Romsons paedagog-frisure og ladeport af en roev, men saadan er virkeligheden desvaerre. Vi ved jo, hvordan maend er.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  FelixKrull

Så dårlig smag har han trods alt næppe 😉

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Men det ved Romson ikke. Hun ved bare, hvad hendes salafistiske venner har fortalt hende.

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  larsnord

Ja, det er helt uhørt og en meget dum opførsel fra hendes side. Det er jo egentlig ret muslimsk. En muslimsk kvinde må ikke give en fremmed mand hånden. Islamiseringen af Sverige er ved at slå igennem. Nu mangler tåben blot abayahen og tørklædet.

Nicke99
Nicke99
7 years ago

Det jäser och bubblar i Sverige mot vad som bäst kan beskrivas som en de facto kommunistisk statskupp, genomförd som en smygoperation under flera decennier. Är en orange revolution till slut i vardande i Sverige, ett Euromajdan i Stockholm? Det börjar på allvar någonstans här, om Kremls informationskrig: http://www.axess.se/magasin/default.aspx?article=2517#.VXhybo0w-Uk …eller här (fast tvärtom): http://www.dn.se/debatt/nej-till-sverige-som-vardland-for-natos-militara-ovningar/ och fortsätter här till exempel: http://www.svd.se/gastinlagg-patrik-oksanen-om-sverige-i-informationskriget/om/sakerhetsradet (Det kan förstås tilläggas att informationskriget har pågått i princip oavbrutet sedan 1917 och numera även förs från noder, eller framskjutna trollkompanier om man så vill, inne i Väst som agerar på Kremls uppdrag. Mycket tyder på att Operatsiya Multykultura… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x