11
jun
Seneste opdatering: 11/6-15 kl. 2250
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den grove vold er steget, og udlændinges kriminalitetsniveau er tårnhøjt

Kasper Støvring i Berlingske: Jeg har skrevet om det før, men der er valgkamp, og regeringen og medierne søger at bortforklare, så vi gennemgår lige teksten igen.

Til oplysningerne fra Danmarks Statistik er der for det første at sige, at efterkommere er langt mere kriminelle end indvandrere. Det går altså i den forkerte retning (for mænd med dansk oprindelse er tallet 11 procent dømte). Se side 101.

For det andet skal der meget til, før man overhovedet får en dom. Dommerne skal vælge at fælde en dom, politiet skal vælge at forfølge sagen, og offeret skal vælge at anmelde.

For det tredje: Rigtig megen kriminalitet især i ghettoområder bliver overhovedet ikke anmeldt. I visse indvandrerbelastede bydele er det op mod hele 90 procent. Der er altså et meget stort mørketal.

For det fjerde: Samtlige ikke-vestlige grupper tæller med. Men f.eks. kinesere har det laveste kriminalitetsniveau blandt udlændinge (og lavere end borgere med dansk oprindelse). Så vi kan kun gisne om, hvad det reelle tal er for de efterkommere, der er mest kriminelle, dvs. dem med oprindelse i Afrika og Mellemøsten.

For det femte: Det var alene på ét år, altså i 2013, at så mange blev dømt. Dertil skal lægges alle dem, der blev dømt de andre år.

For det sjette: Mange udlændinge er med tiden indgået i gruppen af danskere (borgere med dansk oprindelse), og mange vil gøre det i fremtiden, hvilket er med til at forøge denne gruppes kriminalitetsniveau og sløre forskellen.

For det syvende: Det er især den grove kriminalitet – overtrædelse af straffeloven, herunder vold, voldtægt, røveri, drab og den slags – efterkommere står for, altså ikke relativt ligegyldige ting som trafikforseelser. Se side 99. Se også s. 106 ff. om overtrædelse af de tre typer love: straffeloven, færdselsloven og særloven. Andelen af efterkommere, der bryder den alvorlige straffelov, er dobbelt så høj som andelen af borgere med dansk oprindelse. Se side 107.

For det ottende: Der er intet fald i kriminalitetsniveauet for indvandrere og efterkommere. Niveauet er stort set uændret, hvis man læser rapporterne fra de seneste år.

For det niende stiger, for sjette år i træk, antallet af kriminelle udlændinge, der er fremstillet i Københavns dommervagt med krav om varetægtsfængsling. I 2013 blev 2.854 personer fremstillet i Dommervagten. 2.148 af dem var udlændinge. Over 80 procent!

For det tiende: Over halvdelen af alle voldtægter begås af udlændinge. Tallet er fra 2010.

Endelig er, for det ellevte, asylansøgeres kriminalitet femdoblet på syv år. Indvandrere med flygtningebaggrund, dvs. palæstinensere (der er grupperet i Dst under borgere med libanesisk baggrund), er for øvrigt blandt de allermest kriminelle.

Et par afsluttende noter: Forhenværende drabschef Ove Dahl har i sin seneste bog skrevet, at der optræder et udenlandsk klingende navn i 95 procent af alle sager om grov, personfarlig kriminalitet.

Den grove vold er steget, og udlændinges kriminalitetsniveau er tårnhøjt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Glimrende leder i JP, der for én gangs skyld tager fat i de reelle indvandringsproblemer ang. sammensætningen, behovet og de demografiske konsekvenser. Presset udefra http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE7780338/Presset-udefra/ Dagens leder 10.06.2015 kl. 06:00 VALG 2015 Valgdebat Midt i den utålelige strøm af mere eller mindre irrelevante, personcentrerede ekspertvurderinger af, om stillingen i valgkampen nu for tiden ser ud til at være til den ene eller den anden konstellations fordel, er det ganske forfriskende og løfterigt, at Venstre nu har valgt at sætte fokus på et område, som virkelig har betydning, nemlig sammensætningen af befolkningen i dette land. [!!!] … Men det virkeligt store,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

David Trads demonstrer nok engang, at der kun er meget små huller i hans dybe uvidenhed ang. problemerne med masseindvandringen og integrationen af specielt muslimer i det danske samfund, og bliver så kørt totalt over af Rulle Grabow, kendt fra DR2s Jersild Minus Spin. Manden er jo en totalt uvidende klaphat, der simpelthen bare ikke fatter en eneste brik af, hvad der foregår omkring ham ude i det danske samfund, og som heller ikke gider eller ønsker at gøre det mindste for at sætte sig ordentligt ind i tingene på dette område. Det er bare en stor skam, at han… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Nej, manden er jo tydeligvis helt uden for pædagogisk rækkevidde …

David Trads får læst og påskrevet af JP-læserne 😉

Vi, der kalder os gode, er også onde

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/davidtrads/ECE7788617/Vi-der-kalder-os-gode-er-ogs%C3%A5-onde/

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

David Trads har fuldstændig misforstået begrebet “anstændighed”. Han tror det handler om, at tale pænt (om visse ting) og tage imod en masse fremmede mennesker. Men faktisk er det allermest anstændige, man overhovedet kan gøre, at fortælle folk sandheden. Sandheden om islam er, at det er en kriger-religion hvis eneste formål det er, at plyndre og erobre. Det har den gjort i 1400 år, så det turde vel efterhånden være evident – selv for folk som Trads. De 250.000 muslimer, han taler om der er i Danmark, er altså hverken flygtninge eller indvandrere, men snare enten erobrere eller desertører. For… Read more »

intemeranu
intemeranu
7 years ago

Stackars reporter, han kan inte få in i sin lilla förkrympta kommunisthjärna att invandrare kan tänka självständigt.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x