13
jun
Seneste opdatering: 14/4-21 kl. 2018
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders, Bornholm, II 13.6.2015 115

Hallo Danmark! Det er dejligt at være her. Jaj elsker Danmark.

Thank you for inviting me here on the beautiful island of Bornholm.It is great to be here as a guest of the Free Speech Society. I love Denmark. And I love your fantastic organization.There were people who wanted you to disinvite me. But you did not give in to their demands. There are extremists out there who are prepared to use violence to stop us from gathering. But you do not bow to intimidation.Believe me, the Danish Free Press Society is one of the most courageous organizations in the world. læs videre.

Her er den redigerede video. Hele timen er her. Flemming Rose interviewer Wilders efter mødet.

Jeg hører, at videoen først foreligger tirsdag. Torben Mark Petersen skriver om det visuelle: “DR havde 8 (otte) journalister og kamerafolk inde til møde med Geert Wilders og Flemming Rose (der kan ikke spares i den offentlige sektor), og så bringer de intet fra mødet men vinkler historien til at handle om utilfredse bornholmere. Afskaf medielicensen, privatiser DR.”

Jeg redigerer 1000 stillbilleder, her er nogle meget foreløbige indtryk: Geert Wilders, Flemming Rose, politiopdækningen, Søren og Elisabeth Krarup, Lars Hedegaard og Torben Mark Petersen, Krarupperne og Nicolai Sennels, Jan Sjunnesson, Dan Park og panelet inkl. Katrine Winkel-Holm og Aia Fogh. – Alle fotos © Snaphanen.dk

Wilders ornholm, I 13.6.2015 001

Wilders, Bornholm 3, 13.6.2015 005Wilders ornholm, I 13.6.2015 019 Wilders ornholm, I 13.6.2015 041 Wilders ornholm, I 13.6.2015 057 Wilders ornholm, I 13.6.2015 066 Wilders ornholm, I 13.6.2015 111 Wilders, Bornholm, II 13.6.2015 100uwe ibi

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Geert Wilders tijdens zijn toespraak op het Deense eiland Bornholm (foto Snaphanen) […]

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=WxWB9CVD7bI

via søgning ud fra hr. Hedegaards cigaretrygning.

Ich kann bei so gestalten Sachen
Mir bei dem Toback jederzeit
Erbauliche Gedanken machen.
Drum schmauch ich voll Zufriedenheit
Zu Land, zu Wasser und zu Haus
Mein Pfeifchen stets in Andacht aus.”

(Anon: Erbauliche Gedanken eines Tabakrauchers; aus dem Notenbüchlein
für Anna Magdalena Bach, BWV 515a, wobei der Komponist nicht J.S, Bach
sein dürfte.)

http://de.alt.fan.tabak.narkive.com/EVhni5vE/die-pfeife-im-gedicht

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Glimrend kronik af Claes Kastholm Hansen – set på Uriasposten: Læst og påskrevet: »Mange mener, at det er hip som hap, om vi får en V-ledet eller en S-ledet regering.« http://www.b.dk/debat/mange-mener-at-det-er-hip-som-hap-om-vi-faar-en-v-ledet-eller-en-s-ledet-regering. Af Claes Kastholm Hansen 13. juni 2015, 20:00 Efterhånden som valgdatoen nærmer sig, tiltager strømmen af såkaldte »udspil«, dvs. en slags tekstreklamer, fra de konkurrerende parter. I torsdags spildte TV tid på hele to udspil fra Socialdemokratiet, et udlændingeudspil, der bestod i ren sniksnak, og et virkelighedsfjernt klimaudspil, der forbigår, at jo flere vindmøller, der ødelægger landskabet, jo mere strøm fra atomkraftværker får vi i kontakterne. Kritiske spørgsmål findes… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Nogen der ved om Wilders vs. Rose er online?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Jeg kunne desværre ikke komme ind, vi var mange, som gik forgæves. Og mødet gik IKKE ubemærket hen – sådan som nogle fra “godhedsindustrien” i bussen på vej til mødet talte om. De godtede sig for tidligt – han sad ikke alene med nogle få tilhængere.

KSD
KSD
7 years ago

OT:
Fire år mere til Thorning betyder sandsynligvis 128.000 ekstra muslimske indvandrere:
https://ksdha.wordpress.com/2015/06/14/fire-ar-mere-med-thorning-betyder-sandsynligvis-128-000-flere-muslimske-indvandrere/

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  KSD

Så må jeg udvandre til Nordfinland eller Rusland… Jeg orker ikke flere af de brokkende, “her-kommer-jeg-flyt-dig-dumme-hvide-dansker!” voldsorgastiske psykopatmuslimer i gadebilledet!! Helle skulle smides i hundehullet, og nøglen kyles væk, for det er et overgreb af dimensioner på os gammeldanskere!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago
Reply to  KSD

Man skal som jeg har forstået kun gange med 1,4 ved familiesammenføringen. Det lave antal skyldes, at det er mange unge ugifte mænd, der kommer. Men på sigt kommer de jo også og forlanger familiesammenføring. Der er bare tidsforskydning, og så får de børn her i landet. Så summen bliver nok den samme.

kurt
kurt
7 years ago

En fuldstændig afsindig venstreorienteret presse.Derfor kan konklusionen kun blive, en syg presse i et sygt samfund.

larsnord
larsnord
7 years ago

Jesuis Skandinavia., stakkars Sverige som har en regjering som består av demoner.
https://youtu.be/P4w7hDccT9I

gates of vienna
gates of vienna
7 years ago

It looks like a beautiful day there. Here it is too hot to go out. I wait for a thunderstorm to cool things down. Is Geet Wilders wearing a vest?? He’d die of heat stroke here in Virginia. Thank you for the pictures. Someday the work you do will be of historical value to those generations who come after us.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x