14
jun
Seneste opdatering: 18/6-15 kl. 2242
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kl. 14 kunne vi endelig holde fri for den politiske Roskildefestival og tage ud på tur på Bornholm rundt fra Allinge til Dueodde. Jeg er hovedsageligt kommet her, for at se Bornholm og besøge en gammel ven i Svaneke, ikke for at høre politikere. Udover Geert Wilders hørte jeg kun Søren Espersen, der har åbenlyse talenter som markedsgøgler. Humanistisk Samfund, Bedsteforældre for Hyl, Jakob Holdt, Ida Auken, Søren Søndergaard – bevar min ferie vel. I Østerlars Kirke spiller Ida Riegels netop nu koncert, og hun gav et nummer til ære for os. Der er meget med Riegels på You Tube, og jeg er glad for, at 260 allerede har set denne video. Hvilken sommerdag i Østerlars, og hun er dårende dejlig. Jeg kan  ikke skjule min forelskelse.

Bornholm, 14.6.2015,II 020

Bornolm, 14.6. 2015 035 Bornolm, 14.6. 2015 038 Bornolm, 14.6. 2015 066

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Østerlars rundkirke er noget særligt – nå ja og så er jeg konfirmeret der. Min barndoms kirke.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x