15
jun
Seneste opdatering: 15/6-15 kl. 1312
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

AIA

Aia Fogh

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
7 years ago

Ja, men inte bara Danmark, utan hela Europa. Mycket talar för att Operatsiya Multykultura och Operatsiya ‘Grexit’ bara är två flyglar i samma Kreml-ledda hybridkrigs-offensiv. Konspirationsteorier? Den grekiska följetongen blir bara tramsigare och tramsigare. Tsipras har öppet talat om att utöka samarbetet med Ryssland, och Syriza koketterar i helgens “förhandlingar” med sin retfullt lättsamma inställning till det grekiska folkets öde. Det hela tycks i själva verket vara ett utstuderat spel för att dra ner hela Europa i en ny och ännu djupare ekonomisk kris:

http://www.di.se/artiklar/2015/6/15/grekernas-fulspel-om-siffrorna/

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Nicke99

Det er altså en gammel nyhed, at Rusland hele tiden har haft en dør på klem overfor at hjælpe Grækenland med et lån.
Og hvorfor skulle de ikke være interesseret i, at sætte lus i skindpelsen på EU..?
Vi gør jo det samme overfor dem…

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Selvfølgelig stemmer man dansk på torsdag! Det kunne da lige passe andet med den situation Danmark står i..!
Jeg har selv overvejet Aia Fog – for ikke det skal være løgn…

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg tror at din ‘fumletidshorisont’ er lige vel optimistisk.
Ti år på nuværende niveau vil betyde mindst 300.000 nye (direkte+indirekte indvandring – og hertil skal så lægges indirekte indvandring fra de allerede i Danmark værende indvandrere, så det reelle antal udefrakommende vil altså langt overstige de 300.000), sammenholdt med forskelle i fertilitet, så vil vi (formentlig) være i minoritet i løbet af to-tre generationer (hvis der går så lang tid… for tilstrømningen stopper jo nok ikke brat om 10år).

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Polka Charlie

Eller også er der en mikroskopisk chance for, at hele indvandrings og asyl-systemet kollapser indenfor den nærmeste fremtid. Se på EU’s totale rådvildhed i forhold til den nuværende tilstrømning. Det kan kun gå galt – og det kan meget vel accelererer. Desuden er man så småt begyndt at tage fat på div. konventioner, ikke bare i Danmark men i hele Europa. Et endeligt opgør med årtiers fejlslagne immigrationspolitik kan meget vel være på trapperne. Jeg har i hvert fald ikke fantasi til at forestille mig det kan kører sådan her ret meget længere. Heller ikke i Sverige, som kun lige… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x