16
jun
Seneste opdatering: 17/6-15 kl. 1626
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 16-06-2015 145833

Selvom jeg ikke har haft tid til at skrive eller læse andet end hovedrubrikkerne siden jeg forlod København i fredags, har jeg set dette, som den uindviede må tro er løgn. Det er bare lidt værre end normalt. Siden jeg forlod København, har mindst syv svenskere mistet livet voldeligt. Rare læsere kan supplere med de ofre for svenske politikere, jeg måtte have overset.

Min fornemmelse siger, der er knap et mord i Sverige om dagen, men BRÅ påstår der kun er 90 om året. Jeg prøvede at trænge til bunds i diskrepansen i Det er svært at dø i Sverige, da man skulle tro, det var af en en vis interesse for kommende, voldeligt døde, som BRÅ kalder “selvmordere” eller døde ved “uheld og ulykker.” Døde er de ligevel, og hvad de selv mener om deres egen død, har vi ingen anelse om. Vi kender kun de endnu levendes løgne, og vi ved faktisk ikke, hvor mange mord der er i Sverige om året. Folk dør, statistikere fifler.

Dette er hvad danskerne stemmer for på torsdag. Med “de blå” vil det gå lidt langsommere end med “de røde,” men målet er det samme: Blod, kaos og forarmelse, og danskerne lader sig føre som lam til slagtebænken af politiserende TV journalister, kan jeg forstå. Jeg ser dem med omhu ikke. Sjunne.com.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Fra den svenske ‘alternaive’ virkelighed 😉 Svensk avis: I 2001 blev alle danskere racister http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7801498/Svensk-avis-I-2001-blev-alle-danskere-racister/ Europa 17.06.2015 kl. 16:09 SARAH KOTT Holdningen til Danmark er helt klar i en leder i den svenske avis Aftonbladet. Under overskriften “Det Danmark vi ikke kender” indleder lederskribent Anders Lindberg med, at København er blandt de i Sverige mest elskede hovedstæder, og det er den eneste by i Norden, som med rette kan kalde sig en stor af slagsen. Men boblen bliver hurtigt punkteret. “I Danmark er pølsen rød, øllet skummende og menneskene lidt lykkeligere. Indtil 2001, da alle blev racister,” fastslår skribenten. [!!!]… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Det kræver tydeligvis ikke megen intelligens, nysgerrighed eller faktuel viden at blive lederskribent på en stor svensk ‘tidning’ nutildags 😉 Det Danmark vi inte känner http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article20978951.ab 2015-06-16 Anders Lindberg Ingen huvudstad är väl mer älskad i Sverige än København, möjligen i konkurrens med London. När Stockholm kallar sig ”The Capital of Scandinavia” [ Kanske svensk storhedsvansinne ? 🙂 ] vet alla att det egentligen bara finns en riktig storstad i norden, och den bebos av danskar. I Danmark är korven röd, ölet skummande och människorna lite lyckligare. Tills 2001, då alla blev rasister i stället. Och i morgon ska de… Read more »

trackback

[…] […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Den sidste jubeloptimist er åbenbart ikke død endnu 😉 Det bliver sandelig interessant at følge – især når der samtidigt skal tages hensyn til de åh-så-“kreative” og virkelighedsfjerne storbytosser i Alternativet, som bare ikke kan få “kulturberigelse” nok til Danmark helt uden rimelige krav og skarpe grænser – samt til venstrefløjens naive verdensfrelsere 😉 http://www.politiko.dk/nyheder/thorning-jeg-skal-nok-faa-styr-paa-de-radikale Thorning: »Jeg skal nok få styr på de Radikale« Midt i intens valgkamp lover statsminister at få »styr på de Radikale« på udlændingeområdet. Tirsdag d. 16. juni 2015, kl. 21.46 Statsministeren lovede tirsdag aften på direkte tv, at hun nok skulle få styr på de… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

“Man kan godt være et godt menneske, selv om man vil have styr på asyltilstrømningen” 😉 http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7799424/Man-kan-godt-v%C3%A6re-et-godt-menneske-selv-om-man-vil-have-styr-p%C3%A5-asyltilstr%C3%B8mningen/ Politik 16.06.2015 kl. 22:14 Flygtningedebatten blev endnu engang et hedt diskussionsemne i tirsdag aftens partilederdebat på DR1. … Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen tilsluttede sig kritikken, som hun også rettede mod statsminister Helle Thorning-Schmidt: ”Tænk sig, hvis den konkurrence, som du (Lars Løkke, red.) og Thorning har indledt om, hvem der kan behandle flygtninge på flugt fra krig værst, i stedet var blevet brugt på, hvordan vi kunne sørge for at integrationen til at fungere bedre. Det ville der være så meget mere fremtid i.”… Read more »

Jakob Wibroe
Jakob Wibroe
7 years ago

Stadier på de vestlige landes ud/afvikling: Demokrati – demografi- dem imod os.
I varierende tempo, men med samme slutfacit.

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Jakob Wibroe

Løsningen i følge Manu Sareen´s valgplakat: Formild den fremmede ved at give ham jeres kvinder, og jeres børn vil blive en minoritet igennem inter-racial cuckoldry i stedet for plump vold..

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  snaphanen

De radikales og især Manu Sareen´s valgplakater er de mest patroniserende og nedladende i en dansk valgkamp til dato! Han er børnehavepædagogen og vi er børnene. Jeg tror hans efternavn i virkeligheden er Sarin, effekten han har på mit nervesystem er i hvert fald derefter..

Lazze
Lazze
7 years ago

Tjae, det er vel blot at konstatere at verden er gået ad helvede til og vi alle nu betragtes som børnehavebørn, som blot må acceptere verdens syge tilstand omkring os. I dag var jeg hidkaldt til informationsmøde på min datters skole, hun går i 8. klasse. Vi sad dér 50 voksne mennesker og skulle informeres om en studietur og ungernes studievalg! Da den første time var gået skulle vi til rundbordssamtale forældre og lærere i mellem! Jeg måtte gå, jeg måtte forlade hele lortet, hvad i hede hule helvede er der ved at ske? Er der ingen der kan forstå,… Read more »

alexx3211
alexx3211
7 years ago
Reply to  Lazze

Jean Raspail har, så vidt jeg kan se, ikke stillet træskoene endnu. Må sgu være til at blive sindsyg af for ham at se, hvordan hans dengang dystopiske roman udfolder sig 1:1 i virkeligheden så mange år senere, som gammel mand. Hvem, ud over ham, tænkte overhovedet i 1973 på, at noget sådant kunne ske? Dengang var Danmark endnu et ganske harmonisk og fredeligt, monokulturelt samfund, trods oliekrise, EF-medlemskab, sindssyge venstreorienterede alle steder, og hvad man ellers havde af problemer dengang, som i dag kan synes endog ganske trivielle. Misunder sgu lidt dem, der var voksne på den tid, men… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago

Jag instämmer i din syn, men tycker fortfarande att det är bättre att rösta på det minst dåliga alternativet, än att låta bli att rösta.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Tja som vanligt, inget nytt under solen alls.
Livet i Sverige går sin vante gång; lite mord, bomber, våldtäkter och annat.
Ingen reagerar överlag, bara om det som i fallet med 17-åriga Lisa Holm, berör många.
I morgon en ny dag med flera ‘spännande’ inslag…

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Armadillo

Var det ikke dig der henviste til en sjov blog hvor der var lavet satiriske tekster på forskellige tegneserier?

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Lawrence

Kan det være denne:
http://kalletarknark.com/index.php

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Armadillo

Yes! Tak…

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x