21
jun
Seneste opdatering: 21/6-15 kl. 2137
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indvandringskonkurs

Selv om al praktisk erfaring siger, at 3 verdensindvandring er torpedo mod økonomien: Gud nåde og trøste den svenske politiker, der siger sandheden: Sverige bliver selv et 3. verdensland. Velfærdsstaten er under afvikling, og  det vil få dramatiske konsekvenser også i Danmark og Norge. Nemlig, når pengekassen ikke længere kan dække multikulturens underskud. Den dag er der ikke længere fri passage på Øresundsbroen.  Det kan godt undre, at de 48 procent i Danmark, der stemte rødt, og hvis prioritet helt over i DF, er velfærden, ikke spærrer øjnene op og ser hvad der foregår få kilometer fra Danmark.

Sveriges tre mest multikulturelle kommuner er malmö, og södertälje botkyrka. De fik i 2005 ca. 3.5 milliarder i kommunal udligningsgodtgørelserne. 2015 er summen vokset til 7 milliarder, ikke langt fra hele Norrland. For en generation siden var Malmö, Botkyrka og Södertälje gennemsnitlige i begreb af skattekraft og snittinkomst, i dag er de afhængige af subsidier fra resten af landet.

Her har ” lang sigt ” allerede været tilfældet. Kysterne ud for malmø budget er baseret på næsten 12 mia. eur i egne skatteindtægter og 5 milliarder i kommunal udligningsgodtgørelserne. Landstinget modtager yderligere 5 milliarder per år. Malmö är sedan länga bankerot, men går rundt om så længe resten af sverige har råd til at dække underskuddet. Hvordan ser planen ud for når hele landet nået var malmö er idag? Hvem er så tænkt at dække hullet i budgettet? Norsk oliefonden? Qatar? Facebook.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
7 years ago

Mer om hybridkrig:

http://www.theguardian.com/world/2015/jun/16/vladimir-putin-opens-russian-military-disneyland-patriot-park

Får det lov att vara en kylskåpsmagnet med en idolbild av Lavrentij Beria, kanske?

Ulf Dahl
Ulf Dahl
7 years ago

Min gissning är att Sverige är det nya Grekland ,vi är inte där än men vänta 5-10 år så är vi där. Hur någon människa kan vara så dum att köpa Svenska obligationer.övergår mitt förstånd. Dom Svenska IT företagarna lämnar Sverige i stridström. Om jag var Danmark ,Norge och Finland skulle jag stärka gränsskyddet mot Sverige. För vad kommer alla människor som är vana att bli försörjda ta vägen??

kurt
kurt
7 years ago

Sommer i Paris. Men hvor fanden er politi og militær. Tre skud i luften og så skyd for at ramme. Det er fuldstændig uforståelig og voksne mennesker opfører sig på denne måde. Overalt går det mod dårligere tider.

Vent og se om 30 år, så er der rav i gaderne.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

En kraftig formindskelse af budgettet, såvel som omprioriteringer i budgettet kan en tid efter foretagne ændringer vis sig at være det bedste valg for samfund, som jeg ser det.
Det er nu engang ikke, ( udelukkende, forbehold er også her oplagte ), budgetters omfang der giver budgetter kvalitet.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x