21
jun
Seneste opdatering: 21/6-15 kl. 1329
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sønderjylland 019

Dansk Folkeparti var én kreds fra at gøre rent bord i sønderjylland. Jeg fik lyst til at takke dem, efter at have hørt Peter Wivel svine danskerne til i Deadline. “Sverige er bedre,” siger han Gudhjælpemig. Hele det røde Danmark er gået i sort, kan jeg forstå på Deadline. Jeg har ikke fulgt deres kvaler selv.

Heldigvis var var Anna Libak og Katrine Lilleør mindre forskruede end familien Wivel. Her hvor jeg bor imellem bøsser, bureaukrater og operasangere, kan Enhedslisten og Alternativet danne regering alene, og adressen er ikke Sankt Hans Hospital. Jeg kom i tanker om et foto, jeg tog på Sild – Sylt, som tyskerne siger. Gode, solide, fiskespisende “Sonderjuden”, som min ven siger. Uden dem, ville det jo gå helt i kage i Danmark. Han er selv sonderjude og gammel livgardist.»Valgets største opmuntring: At smålighed og dum forfølgelse ikke sejrede.«

Aha!

Regeringen Löfvens främste rådgivare sætter kulør på hverdagen igen.

Welcome to Italy: this is what a real immigration crisis looks like

With 50,000 boat people in just six months, and more to come, the politics of asylum here is becoming increasingly toxic

Let us suppose that along the coast of Normandy up to one million non-EU migrants are waiting to be packed like sardines in small unseaworthy vessels and to cross the English Channel. Let us suppose that first the Royal Navy, then the navies of a dozen other EU countries, start to search for all such vessels in the Channel right up to the French coast, out into the North Sea and the Atlantic even, and then ferry all the passengers on board to Dover, Folkestone, Hastings, Eastbourne and Brighton in a surreal modern-day never-ending version of the Dunkirk evacuation of 1940. Would the British government agree to take them all? What of the British people? And if they did agree, what would the British government and people do with all the migrants? How would they cope?

Well, Italy has been invaded in just this way, by migrants from many nations all coming over here from Libya. And Italy’s unelected government has agreed to take them all. This makes the Italian people — who are among the least racist in Europe — very angry. It’s hard to blame them.

Recently, Nick Cooke-Priest, captain of the British vessel involved in the rescue mission, HMS Bulwark, told reporters that ‘the indications are that there are 450,000 to 500,000 migrants in Libya who are waiting’ to reach Italy. The British Defence Secretary Michael Fallon said ‘We could see hundreds of thousands trying to cross this summer.’

Fabrice Leggeri, the head of the EU’s border agency Frontex, has put the figure even higher, at ‘between 500,000 and a million’. So huge are the numbers that Italian police often just dump coach loads of migrants in town squares or at main railway stations which are then turned into temporary camps. Government policy is to try and spread the migrants out throughout the peninsula to lessen their impact; but now many regional and town councils (of all political persuasions), especially in the north, are in open revolt and refusing to take any more. Scabies is rife (of 46,000 migrants tested this year, 4,700 were infested) and one in four migrants is said by doctors to have Hepatitis C. The anti-immigration vote is rocketing and the Italian left has taken a hammering in the recent regional and city elections. Welcome to Italy: this is what a real immigration crisis looks like

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Selv den svenske geografi er åbenbart nu fremmedfjendsk over for ramadan-fastende muslimer –
svensk TV4 kommer naturligvis gladeligt til undsætning.

Tja, måske er rent der faktisk en nem løsning på deres “store” problem? 😉

“Tönteriet Ramadan innebär att man ska fasta under dygnets ljusa timmar – något som ställer till det för muslimer i norra Sverige. I Älvsbyn har man till exempel endast 14 minuter på sig för att äta, dricka. ”

Video: Islamfientliga breddgrader ställer till det under Ramadan i norr –

http://www.exponerat.net/video-islamfientliga-breddgrader-staller-till-det-under-ramadan-i-norr/#comment-2090770274

http://www.tv4play.se/program/nyheterna?video_id=3186811&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

Thomas Bolding Hansen
Thomas Bolding Hansen
7 years ago

Og Arnstad bør lukke munden og spørge, hvorfor døde så mange norske jøder?

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Hr. Arnstad synes at glemmer, at også svenske kæmpede i SS!
Og hvad med de tyske troppetransporter gennem Sverige til angrebet på Norge?
Og den svenske export af malm, kuglelejer osv. til den tyske krigsmaskine.
Nazismen var ganske velset i Sverige den gang, ganske som totalitære systemer altid synes at tiltale Sverige, ikke mindst i vore dage.
Arnstad synes at være et tågehorn i lighed med Mona Sahlin, men utvivlsomt et stort lys i Sverige.

Gunnar Biering
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

De danske Østfront-frivillige blev jo netop alle retsforfulgt efter befrielsen! Hr. Arnstad er jo komplet uvidende om fakta, udover at hans vurderinger er uden fornuft.

Thomas Bolding Hansen
Thomas Bolding Hansen
7 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Det danske nazistparti fik på sit højeste 2,4 % af stemmerne, kommunisterne før 1959 fik langt mere og selv efter 1959.
Så havde vi endda et tysk mindretal, der lige var blevet skilt fra Tyskland – kun 20 år før besættelsen.
Sverige brugte 2 verdenskrig på at skovle penge ind og udvikle den økonomiske basis for folkehjemmet, det nu fra mest højrøvede parket underminerere i deres tro på, at træerne vokser ind i himlen – bare de fodres med røde roser og hjerteblod.

Thomas Bolding Hansen
Thomas Bolding Hansen
7 years ago

Peter Wivels mest utrolige kommentar er dog denne: “Det er en alarmerende udvikling, at vi i Europa svækker vores immunforsvar mod totalitære og autoritære retninger – og det gør vi desværre også i Danmark ved at give populister medvind i det omfang, det er sket her.” Halløj, hvem er lige den autoritære her? Hvem er den totalitære magt andet, end den der fornægter, hvad et flertal af befolkningen ønsker? Hvilket parti er det lige, som er det eneste, der vil udvide demokratiet med retten til, at befolkningen selv kan udskrive folkeafstemninger efter den Schweiziske model. Det er DF. Sådan en… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Peter Wivel er bare en idiot..! Man kunne bruge spaltevis af ord på, at forklare hvorfor – men konklusionen ville alligevel blive den samme. Jeg glæder mig dog usigeligt over at se, hvorledes de politisk korrekte bliver mere og mere pressede. Virkeligheden overhaler dem med fuld turbo – og DF har slet ikke toppet endnu. Overalt bryder flosklerne sammen og flere og flere begynder at åbne munden. Der er intet overraskende i det – for ganske almindelige fornufts-mennesker. Det eneste overraskende er, at det skulle tage så langt tid. Men det må skyldes den tunge dyne vi, i mange år,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Helt utroligt hvad man skal høre fra en pseudo-intellektuel nullitet som PW, der mig bekendt selv har været stærkt involveret i en venstretotalitær bevægelse ( kommunisme, maoisme etc. ) som ung – en bevægelse med masser af menneskeliv på samvittigheden gennem historien.

Manden ( Afghaner-Peter 😉 ) har jo tydeligvis ikke skyggen af begreb om, hvad han udtaler sig om her – og har åbenbart meget bekvemt helt glemt store dele af sin egen ungdom i 60’erne og 70’erne.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

“Her hvor jeg bor imellem bøsser, bureaukrater og operasangere, kan Enhedslisten og Alternativet danne regering alene, og adressen er ikke Sankt Hans Hospital.” – Kunne simpelthen ikke lade være med at grine, det er god humor.

Iq
Iq
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det er ligeså her, hvor jeg bor. Midt i ” Hipsterland”. Jeg er helt udenfor.
Det minder mig om dengang partiet VS blev dannet. Jeg var meget tæt på nogle fra inderkredsen, og var med til et stort møde med med yderst fanatiske partimedlemmer. Jeg nævnte sådan lidt stilfærdigt, at jeg var nærmest lidt borgerlig. Der bredte sig en lynchstemning, der var så ubehagelig, så jeg nærmest måtte flygte.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Iq

Ha, jo mere frelste, bedrevidende, brændende og selvgode de selv er, jo mere aggressive er de over for folk, der vover den utrolige frækhed ikke at være enige med dem i et og alt 😉

Du er i sandhed en modig mand, Iq 🙂

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x