22
jun
Seneste opdatering: 23/6-15 kl. 0334
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ikke to måneder siden, jeg første gang skrev, at SD ville blive større end M og SAP i år. Jeg tror, det er for forsigtigt et gæt. Alting sker – bare hurtigere end vi tror.  De to gamle partier kan ikke andet end se afmægtigt på, når SD suser forbi. Enhver reaktion fra deres side vil være mindst ti år for sent.

Hvad der vil ske i Sverige, har jeg ventet på i femten år, men glæden er på en meget alvorlig baggrund: Deenne magtelite, der synger på næstsidste vers, har ændret Sverige uhyre radikalt og til evig tid, og spørgsmålet er, om ikke nogen har tiltænkt dem et retsopgør. Næsten enhver metode har de anvendt for at drive deres vilje  igennem, en vilje der stadig ødelægger landet dagligt.  Hvad de har drevet igennem, er en revolution, ikke nogen naturlig udvikling. Vil det virkelig vise sig at være gratis, hvis det ender så galt, som det tegner?

Man kunne forestille sig, de ville slippe konsekvenserne, hvis Sverige slet ikke er en retsstat, den dag et opgør er aktuelt. Tanken om et retsopgør er ikke min, den har eksisteret i svensk bevidsthed længe. Der er en voldsom vrede i Sverige, som enhver analyse bør medtage. Det er en stemning, man går helt glip af, hvis man holder sig til de officielle medier. I dem ser man kun, hvordan de officielle vejrhaner forsigtigt drejer sig.

Lena Mellins udskammeartikel om Danmark forleden, var så slap og floskuløs, at dens underliggende meddelse blot var, at hun ikke længere selv tror, på det hun selv skriver. Men hun er fanget, for hun lever at at mene for magthaverne. Livsånderne siver ud af hende. 2001 er virkelig længe siden, også i Sverige. Samme avis’ Anders Lindberg kammer over i det hysteriske, hvilket også vidner om en manglende tro på projektet. Hvilke stoffer skal der til, for at opretholde strømmen af løgne? Og når “avisen” AB forsvinder? De to og deres fag, har været bannerførere for en potentiel katastrofe, og nu begynder deres kolde fødder at svigte dem.

Hvis denne politisk-journalistiske elite falder – og det går unægtelig den vej – er det ikke ganske sikkert, at den falder i ro og mag. Især ikke, hvis den fortsætter at trickse med demokratiet som i Decemberopgørelsen. De har brugt så mange beskidte kneb, at man må tiltænke dem næsten alt.

Tanken kan absolut tænkes. Det er ikke svensk mentalitet, men på den anden siden er deres situation ekstraordinær. At jeg udtrykke det, er ikke lig med at ønske det, det man jo nødt til at sige for de onde viljer og de langsommeste opfattelsers skyld. Sentio juni – SD 22,1 % – all time high

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
brozak
brozak
7 years ago

For lite og for sent. Selv i SD er det forlite vrede naar problemene for alvor fremkomer.

Pantherinae
Pantherinae
7 years ago

Heja SD!

Iq
Iq
7 years ago

Det er så ubegribeligt, hvad der sker, at man som et anstændigt menneske næsten ikke tror på den ondskab den svenske politiske elite besidder.
Jeg har selv boet i Sverige som barn. I Stockholm, Södertälje bl. a. Så det smerter mig usigeligt at se på ødelæggelsen af dette pragtfulde land, som har givet mig så meget.

S Pdlr
S Pdlr
7 years ago

Denmark, Hungary, England, the baltic states, Switzerland… and more to follow, there is a growing opposition to the disastrous politician and EU actions. Even in Sweden traditional media started talking publically of the problems, and its growing day by day. In a year from now, the only opposition party Sweden democrats will be the biggest of all, and the traditionals just standby and watching. It will be a contra revolution in the next years to come, including the collapse of the Sovietunion No 2, EU.

ripss 2
ripss 2
7 years ago

Der er en VOLDSOM vrede i Sverige….Ja, det er forståelig, jeg som er norsk kjenner også på den, men min “spesialitet” er å følge med på franske tilstander og der er også VREDEN meget stor. Det er ufattelig hva som skjer i disse to landene, Sverige og Frankrike. Mange i det siste nevnte, fantaserer om en ende som i Romania for deres ubegripelige korrupte politikere. Og det er forståelig og viser også at man kan ikke ta ifra et sivilisert folk deres verdighet og anstendighet. Folket i begge disse to landene eier fremdeles en ryggrad og en moralsk integritet som… Read more »

GOvSx
GOvSx
7 years ago
Reply to  ripss 2

Hei, jeg leser ikke Fransk. Har du noen forslag til Engelskspråklige sider som omhandler situasjonen i Frankrike?
Takk.

ripss 2
ripss 2
7 years ago
Reply to  GOvSx

Hei igjen. dessverre, men jeg leter nå….det var en noen år tilbake, men har ikke bokmerket den og husker ikke hva den het. Skal komme tilbake til deg hvis jeg finner den eller noen andre.

ripss 2
ripss 2
7 years ago
Reply to  Steinadler

Supert, Steinadler. Thats the one!

ripss 2
ripss 2
7 years ago
Reply to  GOvSx
GOvSx
GOvSx
7 years ago
Reply to  ripss 2

Takk.

ripss 2
ripss 2
7 years ago
Reply to  GOvSx

Se Steinadler lenger ned her. Det var akkurat den jeg ikke husket tittelen på.
Galliawatch! Enjoy!

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Spørgsmålet er, om ikke nogen har tiltænkt et retsopgør med dem. Næsten enhver metode har de anvendt for at drive deres vilje igennem, en vilje der ødelægger landet dagligt. Vil det virkelig være gratis?

Man kunne forestille sig, de ville slippe konsekvenserne, hvis Sverige slet ikke er en retsstat, den dag et opgør er aktuelt.

Naeppe. Idag har vi internet, og internettet glemmer ikke. Havde vi haft internet under Den kolde Krig, var Dragsdahl heller ikke sluppet.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x