23
jun
Seneste opdatering: 23/6-15 kl. 1308
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Læg mærke til de hundredevis af vidner i Skärholmen Centrum. Ingen er pågrebet. Så roligt og uforstyrret fører opløsningen af Sverige sig frem. Svenske aviser bringer af en eller anden grund ikke videoen. Jeg antager, den er for makaber til ‘nice-to-know-medier.’ Väpnat rån mot pant- bank i Skärholmen

En million asylsøgere til EU i år?

Eurostat’s tal for første kvartal 2015 er kommet. Hvis man ganger det med fire, får man 740.000, men så har man ikke de to sommerkvartaler med, som er højsæson. Danmark – eller regeringen Thorning – havde den højeste anerkendelsesprocent i hele EU. Man bemærker bla. at kun 16 procent er syrere, og at en store del er kosovarer og afghanere. I Afghanistan får hver kvinde 5.4 børn i gennemsnit (!) De vil helt åbenbart ikke bruge prævention, og så aftager Sverige dem selvom de er voksne. 1 mio. pr. stk om året, der går fra landets egne  syge, gamle og børn. De mest ufarlige at forulempe.

During the first three months of 2015, 185 000 first time asylum seekers applied for protection in the European Union (EU), almost stable compared with the last quarter of 2014 but up by 86% compared with the first quarter of 2014.

In particular, the number of Kosovars rose considerably to reach almost 50 000. They represent the main citizenship of first time asylum applicants in the EU over the first quarter 2015, ahead of Syrians and Afghans. 185 000 first time asylum seekers in the EU in the first quarter of 2015 Half are Kosovars, Syrians or Afghans, FIGURES REVEAL SCALE OF EU’S REFUGEE INVASION – AND WHO LETS THEM STAY

Indspilning i fuld skærm 23-06-2015 072600

Indspilning i fuld skærm 23-06-2015 072707

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] henviser til Eurostats asyltal, der peger imod en million asylsøgende til EU i år, antyder et snarligt sammenbrud i […]

trackback

[…] nu, eller af en anden grund om 6 måneder, betyder ingenting. Også Eurostats asyltal der peger imod en million i år, antyder et snarligt sammenbrud i enigheden. Det strammer til, selv i en for P 1 ret fornuftig debat […]

Jesper
Jesper
7 years ago

Omkring 1:29 kan man se, at den ene tager et automatvåben fra bilen – så måske ikke så mærkeligt trods alt at der ikke bliver grebet ind. De ligner nogle, der har erfaring med den slags. Sikkert fra Mellemøsten.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Et meget interessant Danmarks-kort i Politiken – der var tæt på at blive gul dominans (DF) i mange andre områder ( det syntes DR & TV2 så åbenbart ikke, vi behøvede at få vide … 😉 ) Så hvornår mon PK-medierne og S, R, SF, Å & Ø begynder at tale om “den gule fare”, når de skal angribe eller smæde DF i medierne? Er der nogle friske væddemål? 🙂 http://politiken.dk/indland/940px/ECE2728952/dataviz-der-er-masser-af-dfere-i-det-blaa-og-roede-danmark/ Der er masser af DF’ere i det blå og røde Danmark Danmark Folketingsvalg 2015 23. jun. 2015 KL. 14.18 Dataviz: Der er masser af DF’ere i det blå og… Read more »

tavsen
tavsen
7 years ago

De blev også størst i Greve. Og næststørst andre steder på Vestegnen

Resultat Greve
DF 26 %
Venstre 24,5 %

Resultat Brøndby
Soc.dem. 33 %
DF 25,8 %

Resultat Taastrup
Soc.dem. 30,2 %
DF 23,9 %

Resultat Hvidovre
Soc.dem. 31,8 %
DF 25,4 %

Resultat Rødovre
Soc.dem. 33,8 %
DF 22,2 %

Resultat Ballerup
Soc.dem. 34,3 %
DF 24,1 %

Resultat Gladsaxe
Soc.dem. 29,8 %
DF 17,5 %

Steinadler
7 years ago

Utrolig sterkt bilde, ikke bare på de lovløse tilstandene på gateplanet i Sverige, men på hele denne katastrofale tilstanden med en ganske bokstavelig dødelig inkompetent og politisk kriminell klasse bak rattet.

invernes
invernes
7 years ago

Sverige er totalt ødelagt ? jeg mener det beste var om Norge og Danmark og Finland stengte grensene helt mot Sverige, landet er blitt et anarki, Sverige begynner å ligne Haiti.

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Nemlig! Jeg advokerer for, at man også lukker broen fra Danmark til Sverige! Når det hele crasher i Sverige, ser vi nok en storm af både svenskere og mohammedanere, som vil krydse grænserne ind til vore lande. Og så er der også grækerne, som vil flygte fra fattigdom, og 1 million bådflygtninge i år. EU er et galehus, som er ved at slide sig selv sønder indefra!

KSD
KSD
7 years ago

Regioner udskyder nedskæringer til fire dage efter valget – Skyldes øgede asyludgifter
https://ksdha.wordpress.com/2015/06/23/regioner-udskyder-nedskaeringer-til-fire-dage-efter-valget-skyldes-ogede-asyludgifter/

kurt
kurt
7 years ago

Hvor er politiet, man kan da ikke plyndre en butik ved højlys dag. Det må være en film lavet af SD.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  kurt

Seriøst? 😉 Synes du selv, det virker sandsynligt?

Man kan jo mene meget om SD, men …

tavsen
tavsen
7 years ago
Reply to  kurt

Danmark kan også være med, dog måneskinsarbejde, men stadig flotte billeder af det Danmark du kender

http://sn.dk/Roskilde/Tyve-bragede-ladvogn-ind-i-urmagerforretning/artikel/497552

Jeg er trist. Det føles håbløst, for tyvene, der har gjort det her, bliver jo bare sat fri igen.

Indehaver Sanne Stasig står med en skovl og er ved at rydde efterladenskaberne op, efter at ukendte tyve omkring klokken 3.15 i nat (natten til mandag) bragede ind i hendes forretning, Stasig Uhrlager på Alade i Roskilde, for derefter at stjæle alt, hvad der var i udstillingsvinduet…

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x