25
jun
Seneste opdatering: 26/6-15 kl. 0130
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det vil tage en generation, at nedkæmpe ISIS.” Man må ikke håbe, det er fra forhenværende hærchefer, man skal høre sandheden. I øjeblikket ligger det i hænderne på nogle få fly og “radikalismebekæmpere” som Mona Sahlin.

Ved udbruddet af Anden Verdenskrig internerede amerikanerne 120.000 japanere for at kunne føre krig i sikkerhed på hjemmefronten. (At disse var loyale over for USA, er en anden historie.) I Europa er der idag 43. mio muslimer. Om 35 år er der 71 mio muslimer. I år 2100 vil mellem 20 og 30 procent af Europa være muslimsk – hvis det får lov at fortsætte på den nuværende kurs.

Hvor mange vil være loyale mod os, og hvor mange med ummah’en? Det bliver kardinalpunktet for vores overlevelse, når vi skal føre krig mod muslimer med en enorm, muslimsk diaspora i landet. Europæiske politikere er end ikke i nærheden af, at være forberedt på et sådant scenarie. Tværtimod, for hver dag der går, gør de en kommende konflikt i Europa sværere at vinde.

I forbindelse med civillisationers undergang, er 100 år ingenting. Det tog Romerriget 300 år at gå under, skønt vi nok er hurtigere til alting i dag.

Forbereder vi os til en kommende, langvarig krig, ved at give fjenden statsborgerskab? Oh, kætterske, for tidligt tænkte tanke! I Frankrig bevogter 10.000 soldater jødiske mål. I Krystalgade flere betjente med maskinpistoler.

Jeg talte med en igår, som ikke så, at opgaven nogensinde holder op. Jeg sagde “fjenden er vel i landet?”, og jeg blev ikke modsagt. Fra hvornår kalder man en voldelig konflikt for “krig”, og hvornår kalder man modstandere “fjender”? Når de angriber en fysisk, vil jeg tro. Er det kriteriet, har vi været i krig i ret lang tid allerede.

Britain must stop ‘sleepwalking’ and prepare to tackle Muslim extremism as seriously as it planned for the Second World War, a former head of the Armed Forces warned.Lord Richards of Herstmonceux said extremism posed a ‘real threat’ to the world and condemned politicians for being too ‘reluctant’ to lead the way.

He warned that Islamic State jihadists would wreak a ‘hell of a lot of damage’ in the coming years and said they must be defeated through ‘effectively military intervention’.Speaking at the Chalke Valley History Festival, the former Chief of the Defence Staff, said:’I think the problem is that we have not seen that we need to approach this issue of Muslim extremism as we might approach World War Two back in the 30s.’

He argued the Armed Forces risked being left ‘on the back foot’ by leaders who fail to plan properly.He added: ‘This is a real threat to us and we’re sleepwalking in the way we’re approaching it.’

Lord Richards said: ‘We do not have a generation.’In that generation, even in 10 years, a hell of a lot of damage is going to happen and it will continue to draw all sorts of people into their ranks and get stronger and stronger.’It needs to be dealt with and it is an existential threat to all of us.’  Stop ‘sleepwalking’ and prepare for battle with ISIS like we did for Second World War says former head of Armed Forces, Prepare for Muslim extremism as we prepared for WW2 says former defence chief

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kasper Kehl Jensen
Kasper Kehl Jensen
7 years ago

Og hvorfor skulle vi føre krig mod muslimer? Du påstår at krig bare er en automatisk selvfølge, noget fis undskyld jeg siger det, måske får vi 300 år+ med fred i Europa, du aner det ikke, det er bare en vild påstand du kommer med. Kan heller ikke se hvorfor vi skal blande os i hvad der foregår nede i Irak, om ISIS har magten eller Saddam Hussein eller hvem det nu er der er undertrykkeren rager da mig en pap-and, det har ingen indflydelse på mit liv hvordan de her Irakere organiserer deres land så hvorfor skulle jeg ha… Read more »

kurt
kurt
7 years ago

Læs også min Kronik i Fyens Stiftstidende Den eneste avis i Danmark som som sætter demokratiet højere end det politiske korrekte. ( Det demokratiske selvmord i humanismens skygge).

kurt
kurt
7 years ago
Reply to  snaphanen

Står jeg underskrevet som forfatter til bogen humanismen elendighed. Der er aldrig nogen der bringer den besked.

invernes
invernes
7 years ago

Det som irriterer meg er at bandittstaten Tyrkia støtter IS , landet skulle blitt pelmet ut av Nato og russerne kunne gjerne bombet Tyrkia til grus.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  invernes

Erdogan er islamist og handler derefter. Snart går også han i gang med at udvikle atomvåben (der skal opføres 12 tyrkiske atomkraftværker i de komende år), som er den eneste måde, islam har en chance. Ikke for at vinde, men trække tiden ud inden et opgør – som så vil blive så meget mere blodigt – men hvad, det løser jo en del overbefolkningsproblemer hist og her. Men Erdogan får snart andre problemer, som nok vil optage resten af hans levetid, når renterne stiger og hele Tyrkiets lånebaserede “fantastiske økonomiske vækst” braser sammen. Islams største problem, siden 1650erne, er, at… Read more »

John Hansen
John Hansen
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jo, vesten har overlegen militær teknologi, men i dagens verdensorden fungerer slik at man taper stort om man dreper for mange, så det er enklere å erobre land med innvandring og høye fødselstall enn overlegen militærmakt.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  John Hansen

Man taber ikke stort, hvis man dræber mange eller alle.
Det er gjort flere gange i historien og mennesket vil gøre det igen, ikke mindst i en reel ideologisk eksistenskamp.
Og det er jo det, islam udfordrer til med sit krav om verdensdominans.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Læser man skildringer fra feks. WWI, ser man, at østrigske officerer var chokerede over fattigdommen og ikke mindst svineriet i de muslimske enklaver, som de besatte. Ikke en gang i Galicien, havde de set tilsvarende tilbageståenhed. Praecis samme reaktion som franske og engelske tropper havde ved moedet med Istanbul under Krim-krigen. I dag var der faktisk et rigtigt godt program paa P1 om Cairos historie. I tyverne var Cairo verdens femtestoerste aktiemarked og det foretrukne feriemaal for Europas overklasser. Snaphanen havde paa et tidspunkt en billedserie fra aeraen. Saa smed de europaerne ud… Stort set samme historie genfinder man i… Read more »

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Ja, enig! Og nu taler Andreas Kamm immervæk om, at DK skal give finansiel støtte til de tyrkere! Tyrkerne kommer ikke kurderne i Kobane til undsætning, og det gjorde de heller ikke sidste år. For et par dage siden spulede tyrkiske grænsevagter desperate flygtninge tilbage til Syrien, og jeg gætter på, at det var kristne flygtninge. Tyrkerne er noget forbryderisk rakkerpak!

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Problemet er nok lidt mere “kompliceret”, eller rettere sagt særdeles enkelt. Af samme årsag må det amerikanske militær, FBI, CIA osv ikke planlægge ud fra begreber som jihad, islam osv., for konklusionen er meget enkel – islam er fjenden. Skal islam bekæmpes effektivt, er man nødt til at angribe ikke mindst Saudi Arabien, både militært, økonomisk, infrastruktur, moskeer, imamer og skoler, ja reelt alle muslimer, hvor man finder dem. Ganske som nazismen. Islamisk Stat er islam i sin oprindelige form, sunni-muslimsk og like efter wahabitternes hoveder. Og wahabismen er statsreligion i Saudi Arabien, som finansierer det hele. At bekæmpe Islamisk… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago

Som någon skrev, hade man gett panzerdivision Grossdeutchland (med lite uppdaterad hårdvara som Leopard II-tanks) fritt spelrum i Mellanöstern, så hade IS varit historia inom tre veckor tillsammans med andra islamistiska beväpnade grupper. Med lite extra mandat hade de krossat de islamistiska gulfstaterna och tagit kontroll över de viktiga oljefälten på några veckor till. Just sayin’.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago
Reply to  Skåning

IS har kun militaer succes fordi de er massivt udrustet med moderne amerikansk materiel. Men dette betyder ogsaa, at vores F-16 fly har noget reelt at sigte efter, andet end lerhytter og gamle Toyotaer, men viljen er ikke tilstede, luftangrebene er symbolske; IS holder Iran i skak.

wall32
wall32
7 years ago

Realistisk analyse. Et nådeløst oppgjør venter. De eneste som ikke kan flykte er europeerne. De politisk, akademiske og mediale ansvarlige vil måtte regne med reaksjoner fra folket etter denne katastrofen.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x