27
jun
Seneste opdatering: 28/6-15 kl. 1431
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Europæiske politikere beskæftiger sig med Grækenland, Ukraine, afstemning om EU. Michael Burleigh mener den helt overskyggende trussel mod Europa får alt for lidt opmærksomhed: Stormen på Europa, der nu ikke blot er en folkevandring, men en egentlig invasion. Én af truslerne er uberegnelige politiske omvæltninger i Europa, der vil blive en følge af at lade invasionen fortsætte uændret.

Det danske valg handlede overhovedet ikke om den. Eftervalgsdiskussionen er indskrænket og provinsiel. Vi lever i en offentlig fornægtelse, der blandt andet tror, vi har god tid. Den rinder hastigt ud nu, mens danske medier diskuterer petitesser i regeringsdannelsen.

Når vi når nytår, er meget formentlig dæmret for os alle. Ikke fordi jeg tror, politikerne tager videre affære, men fordi europæerne vil snarere rejse sig inden politikerne besinder sig. Syd- og østeuropæerne vil ikke tage dette lang tid endnu.

Rugbrødspolitikerne i Venstre vil skrue på nogle knapper, mens de lader os alle oversvømmes af en tsunami, fordi de ikke tør tage affære mod EU sådan som Tjekkeslovakiet og Ungarn. De kunne lige så godt være embedsmænd i Græsted kommune. De vil forsætte med at sælge ud af Danmark, fordi det er for ubekvemt for dem, at lade være. Hvis man skal se lidt lyst på det, kan de kun overraske positivt, og det får de virkelig også brug for. Forget the Greek crisis or Britain’s referendum, this tidal wave of migrants could be the biggest threat to Europe since the war

Any talk of changing our welfare benefits system or dispersing thousands of migrants across Europe is simply fiddling at the edges. It will do nothing to avert a catastrophe that is not only causing the deaths of thousands of migrants, drowning at sea, but could splinter the Continent, fostering xenophobic nationalism, as immigration swamps individual countries. The appalling and anarchic scenes in Calais this week, where 350 stowaways were turfed off British-bound lorries in just four hours on one day, as British and French authorities traded insults about whose responsibility they were, will become commonplace unless firm action is taken.

Yesterday, the Mail revealed that the Mediterranean boat crisis has now reached Britain, with police figures showing a 200 per cent increase in the number of migrants making it to our shores over the past 12 months.

The statistics are shocking. So far this year, more than 100,000 illegal migrants have successfully crossed the Mediterranean into southern Europe — 48,000 to Greece and 54,000 to Italy. And 500,000 more are said to be waiting in Libya to chance their arms. And this does not include the increasing numbers entering the Continent overland from Turkey and Serbia into Hungary.

The European border agency Frontex — whose HQ, for political correctness reasons, is thousands of miles from the Mediterranean coast in Warsaw — is completely overwhelmed. The inability of governments to get a grip on the problem is benefiting parties on the populist Right which exploit immigration.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Den altid virkeligshedsudfordrede og alternativt begavede Davis Trads har fundet sig endnu et “vigtigt” projekt at gå op i 🙂 http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/davidtrads/ECE7834210/K%C3%A6re-Djurs-Sommerland-Luk-dog-Afrikaland/ Kære Djurs Sommerland: Luk dog Afrikaland! 28. juni. 2015150 Helt ubegribeligt at vi stadig i 2015 skal opleve den form for åbenlys diskrimination, som Djurs Sommerland står for. Tag jer dog sammen. Vis en smule empati. Af David Trads Tillad mig at begynde med et absurd tankeeksperiment: Der er møde i direktionen i Djurs Sommerland. Brødrene Henrik og Michael B. Nielsen, som ejer stedet, slår sig på lårene af grin, for de har fået et rigtig sjov ide –… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago
Reply to  snaphanen
Thomas Bolding Hansen
Thomas Bolding Hansen
8 years ago

Frankrigs indvandring kan vel nærmere tilskrives tiltroen til egen kultur som førende og dominerende.

Sådan så verden jo ud oven på kolonitiden, selv muslimerne indså, at de var outgunned og outwitted.

PLFP og Bin Laden viste så senere, at outgunned er relativt.

John Hansen
John Hansen
8 years ago

Ble litt action nå iallfall, eller rettere sagt når markedene åpner på mandag. Virker som Hellas sa takk for seg til Euroen i dag.

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, tænk at Frankrig skulle smadre sig selv – med 10 millioner muslimer og totalt ødelagte byer – før FN overhovedet begyndte at vokse.
Og de kalder sig selv en stormagt..??!!
De er jo ikke andet end svenskere i forklædning..!

kurt
kurt
8 years ago

Ja det er faktisk en kæmpe psykologisk overraskelse med den totale mangel på forståelse for, hvad der er ved at ske med Europa og hvad den enkelte borger udsættes for. Men pressen er den egentlige skyldige. Journalister er de egentlige forrædere. Uden presse intet demokrati. Jeg foreslår at der snart må ske et oprør mod de europæiske politikere. Jeg er i hvert fald personlig rasende.

brozak
brozak
8 years ago

Jeg leser i aften at Tsjekkiske soldater har opprettet kontrollposter langs grensene. Finnes det enda haap?

Steinadler
8 years ago
Reply to  brozak

Hvordan tsjekkere, ungarere, polakker osv forholder seg til fremmedkulturell kolonisering sier vel desverre ikke stort om hvorvidt det finnes noe større håp for det vestlige, og spesielt ikke for det nordvestlige Europa. “The new Eastern Europe is rather really interesting and will have a lot to say about the future of European man in the next century or so. Eastern Europe was preserved by communism from the decadence of the liberalism which has semi-destroyed Western Europe (and points to the west of that). Communism was a strange non-exultation. Communism was a strange doctrine, because it preserved under permafrost many of… Read more »

Pluto
Pluto
8 years ago
Reply to  brozak

Ja, en meget gledelig nyhet fra deg, Brozak; at grensevernet aktiviseres i Tsjekkia! Det samme skjer nu også i Ungarn. – Og Ja: Det finnes håp. Naturens pakt i seg selv og det rasjonalitets-fornuftige mennesket som forstår at vi er en del av dette Altets kosmisk-balanserende kraft – som naturligvis ingen menneskeforvirret pk-ideologi-infisert hjerne noensinne kan trumfe – vil gi oss den gudbenådede natur- og åndskraft, som igjen vil sette oss i stand til at opparbeide den livsnødvendige styrke og mot(stand) for at kunne frigjøre oss fra nåtidens totalitært-anstrøkne multikulturelle formynder-diktatoriske svøpe! Men, det vil naturligvis bli adskillig verre, før… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x