29
jun
Seneste opdatering: 30/6-15 kl. 1509
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Under Almedalsveckan är integrationsfrågor ett stort debattämne, men nu visar en ny Novusmätning för TV4Nyheterna att fler än åtta av tio svenskar tycker att politikerna inte tar invandringsfrågan på tillräckligt stort allvar.Novus: Invandringsfrågan tas inte på allvar.

Indvandringen gik amok i Sverige i 1992. Morgan Johansson siger: “Vi behøver lidt mere tid.” Der er gået 23 år, og tiden en en vigtig faktor, når man skaber irreversible problemer hver eneste dag. Hvor mange år skal de endnu bruge? Siden 1992 er der kommet små 2 mio ind i Sverige, hvoraf 2.9 procent havde asylgrund iflg. konventionen. Haster det ikke lidt, at tage svenskerne alvorligt, eller betragter de det som irrelevant nu meget af løbet er kørt demografisk for Sverige?

Det er ikke specielt bedre i Danmark eller i resten af Europa. Hvordan må danskere, der pludselig ser sig selv omgivet af 20-30 procent udlændinge i deres kommune, ikke føle? De er ikke blevet forelagt én eneste konvention eller lov, det hele er trukket ned over hovedet på dem. Det må have en svært fremmegørende effekt på dem, ligesom det har haft på mig, der nu betragter hele demokratihalløjet med foragt og som noget, der knapt angår mig. Mikael Jalving minder danskerne om, at det også haster her, og langt fra bliver taget alvorligt nok:

For hvis regeringen og blå blok ikke får reformeret velfærdsstaten i løbet af de kommende otte år, og får standset den ekstreme indvandring fra primært arabiske områder til Danmark, så er vi lige vidt – eller rettere – tættere på galopperende kaos, kriminalitet og terror – ligesom i det øvrige Vesteuropa. Historie er ikke et langstrakt ægteskab, men et hurtigt knald

40 franske imamer deporteret siden januar

Det er ganske vist lidt underligt at verfe imamer ud, når terrordrabene i år nu “ikke har noget med islam at gøre”, men øvrigheden har vel fået visdom, som den har fået magt. Hvad har danske myndigheder mon foretaget sig med imam Hajj Saaed i Heimdalsgade, der prædikede jødehad for den danske terrorist Omar el Hussein dagen før han tog ud og myrdede bla. en jøde? Skal folk der vil starte en krig i Danmark “ad Helvede til”, som politikerne ynder at synes, eller er det tilstrækkeligt at de bare ryger ud af landet?

France has deported 40 foreign imams for “preaching hatred” in the past three years, a quarter of them since the January terror attacks in Paris, Interior Minister Bernard Cazeneuve said on Monday. The minister vowed to clamp down on mosques and preachers inciting hatred after a suspected Islamist beheaded his boss during an attack on a gas factory last week.

Any “foreign preacher of hate will be deported,” said Cazeneuve, adding that several mosques were being investigated for inciting terrorism and if found to be doing so, “will be shut down”. “We have deported 40 preachers of hatred since 2012. Since the beginning of the year we have examined 22 cases, and around 10 imams and preachers of hatred have been expelled,” said Cazeneuve. France says 40 imams deported for hate speech. – Se også David Cameron and the Appalling Barbarous Poisonous Death Cult of Peace

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ripss 2
ripss 2
8 years ago

Ikke sikkert C snakker sannheten. Saken er, at Elysee – gjengen har herjet så lenge med franskmenn og franske borgere, de opprinnelige, ekte, er FORBANNA, de er i harnisk og meget iltre over tilstanden disse politikerne har stelt i stand. Deres korrupsjon, deres rasisme mot egen befolkning, deres luksusliv mens de deler ut statsborgerskap i hytt og pine sammen med alle tenkelige sosiale goder til ALLE innvandrere. Imens blir franske borgere fattigere og ser sitt land transformeres til et tredje verdens land. Der DE er de arme innbyggerne. Cazeneuve og klikken må nå “gjøre noe” for stemningen er svært amper… Read more »

cello
cello
8 years ago

Det forekommer meg at 10 er utvist siden januar, 40 i løpet av de tre siste årene (ikke 40 siden januar)…

ripss 2
ripss 2
8 years ago
Reply to  cello

Ja, siden 2012! Sier Cazeneuve og han er en d…tt.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
8 years ago

Det kan sikkert hjelpe å utvise noen imamer her og der, akkurat som det hjelper å smøre salve på ett myggstikk, men med det allestedsnærverende internett hjelper det neppe så mye i lengden. De potensielle terroristene er jo allerede i landet og d e blir jo ikke sendt ut.
Men franske politikere er vel som norske, de kan knapt nok bruke en datamaskin. Det er jo så moderne.

Nilsv
Nilsv
8 years ago

Jeg tror, de fyrretyve imamer blev udvist, fordi de ikke havde noget med islam at gøre, og de 80 terroristhøjskoler i Tunesien blev lukket, fordi de ikke havde noget med islam at gøre. Så passer pengene.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x