9
jul
Seneste opdatering: 10/7-15 kl. 1333
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis man ikke forstår muslimens invasive opførsel, er det fordi man ikke ved, at ethvert barn er født muslim og at hvis det dernæst alligevel ikke er muslimsk, er det fordi det er frafaldent. Straffen for frafald kender vi. Intet ikke-muslimsk menneske kan derfor være uskyldigt ifølge Muhammed, og det er en af grundene til, at islam ligger i kronisk krig med “vantro” fra Thailand og Philippinerne til Balkan og Nigeria.

Når man ved det, er det helt logisk, at vantro ikke skal spise i Ramadanen, og man skal ikke lide under den illusion, at en rettroende muslim ikke betyder krig. Vi skal takke forsynet for, at mange muslimer ikke aner, hvad der står i koranen, og vi skal gøre alt for, at de ikke opdager det.  Sahih al-Bukhari skriver om den sag:

Allah’s Apostle said, “No child is born except on the fitra and then his parents make him Jewish, Christian or Magian (Zoroastrian), as an animal produces a perfect young animal: do you see any part of its body amputated?”

The Prophet (PBUH) reported that Allah said, “I created my servants in the right religion but devils made them go astray”. The Prophet (PBUH) also said, “Each child is born in a state of “Fitrah”, then his parents make him a Jew, Christian or a Zoroastrian, the way an animal gives birth to a normal offspring. Have you noticed any that were born mutilated?”

Se også: Poll: Half of British Muslims May Be ISIS Sympathisers – Muslim Association Blames Tory Cuts og ISIS supporter releases guide on establishing ‘Muslim gangs’, how to spread hate among Islamic communities, stop them integrating with non-Muslims, and using charities as fronts to raise cash

Kampagnen mod Pia Kjærsgaard slutter aldrig

Af BENT JENSEN, professor i historie

Det har været forstemmende at følge de venstreorienterede mediers hadefulde ytringer om Pia Kjærsgaard i anledning af, at hun er blevet valgt til formand for Folketinget. Jeg kom til at tænke på, hvordan det var, da den forudgående formand blev valgt. Her kommer mine tanker:

Folketingets formand

Man forstår af de sidste tiders ytringer om Pia Kjærsgaard, at der kræves fine egenskaber af Folketingets Formand. God dømmekraft og evne og vilje til at samle og ikke splitte den danske nation. I går hørte jeg et program på DR, hvor Pia Kjærsgaard fik stillet inkvisitoriske spørgsmål af slagsen: “Er du fremmedhader, er du populist …”

Mogens Lykketoft fik ikke stillet den slags uforskammede spørgsmål, da han blev valgt som formand i 2011. Hverken journalist David Trads eller andre fandt anledning til at udtale sig om hans manglende ”værdighed” eller svine ham til med skældsord, sådan som det var tilfældet med Pia K.

Der kunne ellers være god grund til at overveje, om Lykketoft ikke som politiker har demonstreret en omfattende mangel på dømmekraft. Her kommer nogle faktuelle oplysninger.

I 1968 redigerede han bogen Magtspil og sikkerhed, hvori han gav en overordentlig forstående beskrivelse af Stalins udenrigspolitik, der blev forsvaret og retfærdiggjort som en forståelig reaktion på USA’s anti-sovjetiske politik i Vesteuropa og amerikanske krigstrusler mod Sovjetunionens ”vældige og fredelige genopbygningsprojekt”.

Han udviste stor forståelse for ensretningen og undertrykkelsen i de stater, der blev behersket af socialistiske regimer. Den sovjetiske nedkæmpelse af den ungarske folkeopstand i 1956 havde været nødvendigt, fordi borgerlige og kontrarevolutionære kræfter havde truet den virkeliggjorte socialisme.

På Socialdemokratiets kongres i 1969 foreslog han så, at Danmark skulle melde sig ud af NATO. Samme år deltog han som formand for Frit Forum sammen med Kommunistisk Forbund og Revolutionær Aktion i en ulovlig pengeindsamling til Viet Cong.

I 1970´erne så han med stor sympati på det marxistisk-leninistiske regime i Angola, som Danmark burde anerkende, for det ville være en solidaritetserklæring til ”de kræfter, der skal bære Afrikas fremtid.”

I 1979 kom han begejstret og fuld af illusioner hjem fra en delegationsrejse til Kina. Han kaldte Mao for ”en af verdenshistoriens helt store nyskabere”, som blev støttet af det store flertal af tidligere fortrykte kinesere.

Senere beskrev han Mao som den store og gode gartner og folkeoplyser, som havde ”lært folket bekæmpelse af fluer, udnyttelse af gødning, plantning af træer, kamp mod sygdomme og uvidenhed.” Mao havde brugt overtalelse i stedet for vold.

De 65 millioner ofre for Maos kommunisme døde altså af overtalelse?

I 1980´erne priste Lykketoft Castros ”charmerende samba-socialistiske” variant af kommunismen. I slutningen af 1980´erne, da befolkningen rejste sig mod de totalitære socialistiske regimer i Østeuropa, advarede han ligesom Lasse Budtz, Ritt Bjerregaard og Ole Espersen imod ”separatister og nationalister” i de baltiske nationer, der dog ikke fulgte hans og hans kammeraters råd.

Pia Kjærsgaard er en snusfornuftig og klog kvinde. Lykketoft har afsløret sig som en fusentast i sine socialistiske illusioners vold. Då selvfølgelig skal hun tilsvines, mens medierne diskret freder ham.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
vlwe
vlwe
7 years ago

Kære Bent Jensen! Først: jeg beundrer Dig meget og læst nogle af Dine bøger. Jeg synes Du viser, at danskerne også kan være klarsynede og realistiske, selv når et flertal af de bedre uddannede af vore landsmænd ikke er det. Mht. Lykketoft kunne det måske være værd at erindre, at han i 90erne tilkæmpede sig taburetten som landets udenrigsminister. Den sad han ikke særlig længe på, men nåede alligevel at gøre skade. Hans syn på Israel og araberne minder meget om hans ungdoms syn på de kommunistiske lande og USA. Mange danske politikere er inde på samme anti-israelske kurs (ååå,… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

De har ju fullt upp med att spränga bomber under ramadan i arabstater, är det så att de tycker att det kanske är för lugnt i stan och börjar att klaga på mat för att få igång dålig stämning..?

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago

Nu er mit franske rimeligt rudimentært, men åbenbart er Yacine Hasnaoui komiker.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Rune Hansen

Gad vide, hvor mange franskmænd, der lige synes, det er kulturberigende at blive overfaldet
og chikaneret af en meget vred og ukendt muslimsk komiker med et stort boldtræ lige midt i deres frokost eller kaffen på den lokale café – især set i lyset af hændelserne i januar …

Empatien strækker sig vist alligevel ikke så langt i de muslimske kredse …

Jens Peder nicolaisen
Jens Peder nicolaisen
7 years ago

Det er meget mærkeligt, at ondskab bliver fremstillet som godhed, og den almindelige snusfornuft som ondskab.
Kan det hænge sammen med, at de såkaldte gode er fuldstændig styret af deres følelser og ude af stand til at forholde sig til virkeligheden, og de såkaldte onde har mere styr på følelserne og i stand til at forholde sig til virkeligheden?

kurt
kurt
7 years ago

Bent Jensen er knivskarp, som en debattør skriver, men hvorfor læser han så ikke bogen Humanismens elendighed. Fordi der går 10 af på dusinet af Bent Jensens slags.

Prison Planet
Prison Planet
7 years ago

Ikke rart han er sint som ikke har fått spist på hele dagen.
Hvordan skal vi få den store dumme middelklassen å begripe at dem ikke kommer moderere seg?

Hans Und
7 years ago

A pro pos Bent Js indlæg. Det lader til, gætter jeg på, at der er en eller anden orkestreret kampagne igang. Enten for Nyrups rehabilitering/eller mere stueurenhed i ny form. I hvert fald har Tesfaye på BT og Niels Barfoed på Information, indlæg der virker lidt for ens. Mere om det hos mig selv:
https://undskabenshotel.wordpress.com/2015/07/09/935/

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Bent Jensen er – som altid – KNIVSKARP!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x