14
jul
Seneste opdatering: 14/7-15 kl. 2256
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er sommer og let blogning, men derfor læser man jo alligevel. Gade Jensen og Jalving har skrevet i elitedivisionen, i Sverige foregår der en Perestrojka i MSM hvad enten den nu kan råde bod på 40 års forsømmelser eller ej. Vindbøjtlerne drejer forsigtigt. Det er en evig skam at et demokrati censurerer de bedste hoveder eller skræmmer dem med udstødelse fra at skrive, hvilket ikke skal forlede en til at overvurdere en informeret debat’s betydning. Den kan flytte nogle stemmer blandt de få kroniklæsere, men den flytter så vidt vides ikke politikere. Den danske debat har været second to none siden 2001, den har været god for skribenterne og læserne, men om den har været god for landet, er mere end tvivlsomt. Politikerne deltager ikke, og vi aner ikke, om de overhovedet læser den, de har så meget andet for.

Når de er i stand til i valgåret komplet at ignorere Poul Christian Matthiessen og Gunnar Viby Mogensens to kronikker (1 og 2), er der grund til at betragte den folkelige debat som terapi for deltagerne og måske ikke så voldsomt meget mere. Politikerne er dikkende lammehaler til “fredens projekt”, det korrupte, post-Maoistiske EU. “Har våra politiska ledare det kurage som krävs för att hindra en utveckling som just nu ser ut att gå mot ett tredje storkrig i Europa?” spørger Larns Bern. Vi lever trods ferien midt i en opinionstid, og jeg har samlet lidt fra den seneste uge:

Hvorfor tillater dere 
muslimer å flytte til Norge?

Jeg kan ikke forstå hvordan det er mulig at dere lar islamister få opphold fordi de flykter fra myndighetene i hjemlandet.«Magid» rister på hodet.
 – “De ville aldri ha innrømmet dere noen av de samme rettighetene.” Dagen.no

Flyktingpolitiken kan leda till att Sverige går in i väggen

Ur led är tiden. Om inte alliansen, eller de rödgröna, klarar av att möta medborgarnas oro för de växande utmaningarna vad gäller Sveriges asylmottagande, utan bara fortsätter att lova krafttag för bättre boende, integration och arbete utan att några resultat kan förmärkas, kan resultatet bli att SD:s frammarsch fortsätter. Medan MP styr en fortsatt rödgrön regerings marsch ut i tomma intet i sju år till. Jag är allvarligt oroad för att Sverige riskerar att gå in i väggen. Expressen

Sverige – en moralpolitistat

Muslimske kvinner hadde mer frihet under Saddams diktatur enn i dagens Sverige, hevder irakisk innvandrer i ny bok. Dagbladet.no

Danmark bør lukke grænserne helt

Mange tager fejl ved at tro, at det er en menneskeret at bosætte sig i Danmark. Det er det ikke. Det var det heller ikke for mig, da jeg for 22 år siden sejlede ind i Nordhavn med et skib fra Swinoujscie. Det er derimod et privilegium. At man fra samme øjeblik, man får opholdstilladelse, har samme rettigheder som danske statsborgere med meget få forbehold. Langt de fleste indvandrere har stor respekt for det og er smeltet helt ind i det danske samfund, men der er en del indvandrere, især fra Mellemøsten og Nordafrika, der simpelthen ikke agter at udvise respekt for det samfund, der tog imod dem. Berlingske

Sluta vilseleda om invandringen

Skönmålningarna om invandringens vinster riskerar förhindra att en fungerande integrationspolitik kommer på plats.Förra veckan rapporterade Dagens Nyheter att Sverige tjänat 900 miljarder på invandringen. Nyheten fick snabbt spridning och publicerades i flera andra stora tidningar. Att uppgiften släpptes på.Sverigedemokraternas dag i Almedalen var knappast en slump. En positiv nyhet tyckte många. Det var bara ett problem. Siffran, som baseras på en rapport från vänstertankesmedjan Arena idé, är ett falsarium. Gøteborgs Posten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Jeg er sten sikker på, at rigtig mange politikere læser med på både Snaphanen, Uriasposten o.a.
Desværre er det bare sådan, at hele folketinget består af kyllinger. De kan godt besværge sig igennem div. politiske ungdomsorganisationer og sidde i socialt lag og have en mening om hvad som helst. Men når det kommer til stykket er de ikke en bregne værd. De tør sgu ikke stille sig op og sige hvad det hele handler om, af frygt for at skulle stå på mål for deres holdninger??!!
Hvor herrer bevar mig vel – og så blir’ man politiker???

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago

“Politikerne deltager ikke, og vi aner ikke, om de overhovedet læser den, de har så meget andet for.”

Politikerne er bedøvende ligeglade med, hvad vi andre mener, skriver og gør. De har travlt med at fylde deres og deres venners lommer med dine og mine penge, hvis de ikke lige er i gang med at ødelægge et eller andet sammen med nogle udenlandske venner i en eller anden international organisation

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x