15
jul
Seneste opdatering: 15/7-15 kl. 2054
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoen er fra Avenue Marcel Doret, Paris 16 arr. der grænser op til Bois de Boulogne. Normalt en ø af fred og velstand.

In the Parisian region alone nearly 130 cars burned. A sad record for this eve of July 14 that has become, along with New Year’s Eve, a traditional rendezvous for thugs and police. These figures are especially disturbing because they are considerably higher than the national daily average: about 80 cars are burnt every day in France, half of them in the Parisian region.

(…) About one hundred persons were held in custody in Paris. In the 16th arrondissement twenty-five cars were set on fire near the porte de Saint-Cloud when a motor-bike caught fire and gas poured onto the street. In the 18th arrondissement, on the rue Marcadet, another car was torched while confrontations broke out on the rue Queneau and rue de la Chapelle. Even the 3rd arrondissement was not spared confrontations, and one policeman was wounded while chasing a group of “young people” ages 16 – 25 who were throwing stones at the security forces.130 cars burnt in Paris overnight

Mangfoldighedsgruppe dødstruet

Vi er så vant til, at “de onde” bliver truet, men de gode har ikke været truet, måske fordi de onde ikke er så onde, når det kommer til stykket. I forbindelse med Mosbjerg Folkefest-arrangementet skrev den lokale Knud Abildtrup fra Alken om den “brutale og ofte hadske tone på de to højreblogs, Uriasposten og Snaphanen.” Jeg har nu aldrig kaldt mig selv højre eller venstre, blå eller rød, og jeg abonnerer ikke på nogen -isme.

Da jeg skrev og bad om eksempler på min “brutale tone”, nævnte Abildtrup to ét år gamle kommentarer på denne blog samt “Lars Hedegaards ulovlige udtalelser om »piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far.« Hedegaard der hverken blev citeret korrekt i anklageskriftet eller pressen eller sluttelig dømt. Så meget for min hadefulde brutalitet.

Nu er ondskaben og hadet imidlertid for alvor kommet til de monokulturelle Alken ved Mossø, eller som jeg tænkte da jeg for en del år siden så Villy Søvndal på Købmagergade uden livvagt: “Det varer ikke ved, Villy. En dag hader vi alle hinanden, hvis vi forlænger truslernes hidtidige formkurve.” Villy nåede så at tjekke ud af andre grunde. Truslerne vil finde ud af at fordele sig jævnt, det er en vane de har.

Endelig ignorerer mangfoldighedspersonerne – der i vidt omfang skulle være lig med Enhedslisten, Skanderborg – aldeles, at deres verbale udfald retter sig imod mennesker, der aldrig selv har været voldelige, men tværtimod skal beskyttes imod vold af dusinvis af maskinpistoler. Det er ikke “mangfoldighed og dialog,” det er ikke engang “anstændighed,” og nu er kyllingerne så kommet hjem til hønsehuset i Alken. Med lidt held er der måske et spejl installeret, de kan stille spørgsmålet: “Lille spejl, hvem splitter Danmark, hvem har en brutal tone?”

Flere personer i gruppen Mossø for Mangfoldighed har modtaget breve med dødstrusler. Mossø for Mangfoldighed er stiftet af en gruppe bekymrede borgere omkring Alken, som modsvar på det højrenationalistiske Mosbjerg Folkemøde, der for tredie år i træk blev afholdt ved Alken den 4. juli.

Midtjyllands Avis skriver at politikommissær Torben Rungstrøm fra Skanderborg Politi bekræfter, at der er fremsendt trusselsbreve til en række personer i Mangfoldighedsgruppen. Han vil ikke komme nærmere ind på konkret hvordan truslerne er udformet, kun at politiet er gået i gang med efterforskningen. Der er tale om breve der er sendt med posten og som er dateret 8. juli.Dødstrusler mod Mossø for Mangfoldighed.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pantherinae
Pantherinae
6 years ago

“Hadefuld” i newspeak erstatter “racist”, når der ikke umiddelbart kan påvises et “racistisk” motiv, og man ikke kan lide holdningen, eller konsekvensen af at skulle erkende at den er sand og rationel. Som ordet “racist” er “hadefuld” ligeså manipulerende og egentlig indholdsløst og betyder en der nægter at tilslutte sig en enøjet og løgnagtig politisk korrekthed eller anden form for dogmatisk konsensus “Had” er newspeak for meninger der på overbevisende måde gør det klart at humanisme har grænser, at der også findes selvforsvar og sund fornuft, at mennesker også kan dresseres som en Pavlovsk hund, og at det kan være… Read more »

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det er jo sådan Southern Poverty Law Center tillades at fælde domme som ukritisk anvendes som målestok for hvad der er “had”. Det viser hvor farlig censur er, og hvor subjektiv en dans det er at godtage andres vurderinger. At sætte en “hatespeech” gruppe til at vurdere hvad der er “hatespeech” er jo lige så absurd, som når en journalist fra pølletikken eller en anden radigal meningsdanner fælder sine hadefulde domme. Man skal tage det som et klap på skulderen. Hvis ens meninger anses for had, så er det egentlig bare en form for adelsmærke. Ens mening er åbenbart… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Den historie er jo totalt latterlig. Hvem, ved deres fulde fem, gider dog tage den ligegyldige forening alvorligt? Endsige sende dem trusselsbreve?!
Nu får de jo bare medieomtale… og “højrefløjen” kan igen blive svinet til, som de onde mennesker de er.
Enten er det en eller anden forskruet person der har sendt de breve – eller også har de selv fundet på det..?

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Kan de ha sendt dem selv?

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago
Reply to  Armadillo

Det er vel næppe utænkeligt. De må føle en enorm skuffelse over den udtalelse fra en politimand om, at det var et bredt udsnit af ‘familien danmark’ som deltog i Mosbjerg Folkefest…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x