16
jul
Seneste opdatering: 16/7-15 kl. 1653
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dokumentaren blev sendt i går aftes og er endnu ikke online i sin helhed. Den bliver lagt her, hvis den dukker op. Spectator skriver: A documentary that ought to rank with the footage of British troops liberating Bergen-Belsen and John Pilger’s exposés of Cambodia’s Killing Fields

One of the questions most often asked about the Holocaust is: why didn’t the Allies do something to stop it sooner? I imagine the time will come when we give ourselves a similar beating-up over our inertia in dealing with Islamic State. (‘So the Prime Minister wrote to the BBC urging it to call them by a different name. And that was it?!’)

Om konservatisme: Jalving hos Mads Holger Madsen

At tænke sig, hans mor var min gymnastiklærerinde da Mads var tre år, og jeg spillede fodbold med hans onkel. Ikke at vi kender hinanden idag, og egentlig vil jeg undertrykke mine nye og gamle meninger om familien Madsen, men vi skal takke forsynet for Mikael Jalving. Anden halvdel handler om de konservativs intrigeren mod Mads Holger, og der er intet nyt under solen når man husker Haunstrup Clemmensen, Ninn og Dyremose.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Den konservative nedsmeltning http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7874454/Den-konservative-nedsmeltning/ Mikael Jalving Den konservative nedsmeltning 17. juli. 201517 Poul Schlüters succes og Murens fald gravede grøften for Det Konservative Folkeparti, som dog har en teoretisk chance for at komme igen. Det Konservative Folkeparti bør nedlægges. Konservative er nødt til at begynde helt forfra. Denne kontante anbefaling kommer fra juraprofessor Ditlev Tamm, der selv er konservativ og forfatter til bl.a. Det høje C om Det Konservative Folkepartis historie, men ikke længere genkender det parti, som det ville være naturligt for ham og hans slags at stemme på, og som netop kan fejre 100-års jubilæum i år. …… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Channel 4 Dispatches-programmet “Escape from ISIS” kan ses i sin helhed på Channel 4s website,
hvis man har en Hola Unblocker add-on til sin browser ( fx. Firefox eller Chrome – ved ikke, om det virker med IE? ) samt en britisk mailadresse ( ” ….co.uk” ) og en britisk adresse ( incl. postnummer ).

Google er din ven 😉

https://hola.org/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mads Holgers Svanesang ( 4 episoder indtil nu )

http://www.radio24syv.dk/programmer/mads-holgers-svanesang/

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

De færreste og de færreste medier tillige er interesseret i debat om konservatisme. Jeg synes en belysning af positionerne, en videre nuancering kunne være passende. For oplysning om hvordan og hvorfra moderne partier og meninger er kommet til hvor de aktuelt er placeret. For nylig faldt jeg over Ebbe Kløvedal Reichs bog Morgendagens Mand på reolen. Dens begivenheder foregår meget i og omkring København, Danmark 1878 og få år frem, Hvordan de konservative, i min tolkning tidligt er sat af magten, af liberale, af venstre der bliver socialister, af liberale venstre og radikale har oprindelse længe før vor tid, tilbage… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Blodigt skuddrama i USA: Fire døde og to sårede – gerningsmand dræbt http://www.bt.dk/udland/blodigt-skuddrama-i-usa-fire-doede-og-to-saarede-gerningsmand-draebt Fire personer er blevet dræbt, mens en politibetjent er blevet såret i byen Chattanooga i Tennessee. To skudepisoder skabte kaos i byen Chattanooga i Tennessee tidligt torsdag. Ifølge amerikanske CNN, har Chattanoogas borgmester Andy Berke bekræftet, at fire personer blev dræbt og mindst to personer blev såret af den formodede gerningsmand. Blandt dem skulle være en politibetjent, der er såret, og fire militæransatte, der er døde i skudepisoderne. … Ifølge CNN skød en uidentificeret gerningsmand mod et militært rekrutteringscenter i byen Chattanooga omkring kl. 10.45 lokal tid.… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

ISIS er grusom, så befolkningen, dvs. først og fremmest de unge syrere /irakere, må bekæmpe ondskaben, i stedet for at ligge og hygge sig på en græsplæne på Frederiksberg, jf. Berlinerens artikler.

Sanningskommision
Sanningskommision
6 years ago

Denna film kommer aldrig att visas i islamvänlig svensk tv. Om den mot förmodan görs det så sänds den nog mitt i natten.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x