17
jul
Seneste opdatering: 18/7-15 kl. 2019
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ovenfor brænder et indkøbscenter i Sarcelles ned til grunden. Det er en nordlig forstad til Paris.

Numerous police stations have been attacked in the past sixteen days in France. François Desouche provides a non-exhaustive list of those buildings directly affected by urban violence. The list does not include physical attacks, or the police cars set on fire or damaged. (The department numbers are in parentheses):Police stations under attack

Jeg har ledt forgæves efter nærmere debat eller forklaringer på fransk, men intet fundet. Det var ikke det eneste, der overgik Frankrig. Netop på nationaldagen 14 juli:

Stort, urapporteret terrorangreb ved Marseille

Urapporteret udenfor Frankrig, altså. Berre L’Etang raffinaderiet ligger 30 km fra Marseilles centrum. To petrokemiske tanke, der står med 500 meter fra hinanden, eksploderede med tre sekunders mellemrum. En tredje eksposion antændte ikke en tank. Fransk politi har fundet resterne af en elektronisk detonator.

Despite the nature and severity of the attack, which French investigations have conceded was deliberate and with a delicious turn of French understatement “malicious”, yesterday’s explosions at the Berre L’Etang refinery in second city Marseilles failed to make the front page of a single English-language newspaper this morning. The explosions took place on Tuesday morning and set alight two enormous petrochemical tanks which stood half a kilometre apart, immediately ruling out the possibility of blaming an industrial accident.

A third device exploded on another tank but failed to set it alight, reports Le Parisien. One of the tanks contained highly-refined naphtha, and took 50 fire engines most of the day to put out, burning away “thousands of cubic meters of oil”, although thankfully there were no injuries. Breitbart

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Videoen her viser øjeblikket hvor 1. og 2. eksplosion indtræffer. Havde den tredje ogsĂĄ detoneret, havde resultatet været en katastrofe. Luftens indhold af kulbrinter i omrĂĄdet er her fem dage efter stærkt forhøjet. Ikke en lyd har jeg set i hjemlig eller nordisk presse, skønt indenrigsminister Bernard Cazeneuve allerede den 15. erklærede det for “en kriminel handling”, altsĂĄ terror mod Frankrig. Engelsksprogede medier har historien. Chemical plant explosions (Stort, urapporteret terrorangreb ved Marseille.) […]

Pantherinae
Pantherinae
7 years ago

Gad vide hvor længe vi skal finde os i at blive angrebet af muslimerne. Skal det aldrig have en konsekvens for muslimerne generelt???

Sanningskommision
Sanningskommision
7 years ago

Jag sĂĄg detta pĂĄ Skynews. Endast en liten notis i nedkanten: ‘Blasts in France. Device found’ ingenting mer. Nu gäller det för islams medlöpare i media att hinna med att mörka sĂĄ mycket de kan.

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

Europa har ett tvĂĄ fronts krig mot sig. Det ena är den övervintrande sovjetkommunisen som aldrig behövt göra upp med sitt förflutna eftersom de kom att tillhöra segramakten efter andra värdskriget. Det andra är islam som ĂĄter vill expandera sitt Ottomanska rike in i Europa och som de alltid har haft som önskemĂĄl. Vad man kan tyda sĂĄ är det inte egentligen nĂĄgra problem med det andra värdskriget i sak för det var mĂĄnga i Europa och Norden som inte ville ha den bolsjevistiska revolutionen in i Europa. Ja, utom kommunisterna dĂĄ som hurrade hejdlöst efter kamrat Stalin och att… Read more »

Pantherinae
Pantherinae
7 years ago
Reply to  GustaWasa

For at de selv kunne få fred, for at de selv kujonagtigt kunne undgå svære konsekvenser og krig, som de så overlod til de kommende generationer.

vinterbadaren
7 years ago

Inbördeskriget närmar sig. Gör dig beredd.

Sanningskommision
Sanningskommision
7 years ago
Reply to  vinterbadaren

Är det inte allaredan här?

Pantherinae
Pantherinae
7 years ago
Reply to  vinterbadaren

Den startede for meget længe siden. I Danmark har vi talt om de *BIP* muslimer nu i 40 år, og der er ikke sket en *BIP* i retning af at forhindre dem i konstant at angribe os ikke-muslimer. Det burde snart været gået op for alle ikke-muslimer, at det at være muslim, i høj grad drejer sig om at være anti-ikke-muslim, og det problem skulle have være løst for længst.

Ramona Fransson
7 years ago

Svensk nationell media är fullt upptagna om att berätta om det fantastiska firandet av slutet på Ramadan EID, så det finns inte utrymme att berätta om verkligheten. Jag vill inte se en enda bild a firandet men jag tvingas till det om jag slår på nationell medias nyhetsbevakning. Det är så sjukt att jag saknar ord!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x