18
jul
Seneste opdatering: 18/7-15 kl. 2157
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jazz on a Summer’s Day er dokumentaren om Newport Jazz Festival 1958. Man kan se den her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lazze
Lazze
6 years ago

Kongens have er fantastisk og når sådanne to musikalske gutter sætter sig på bænken, kan man da kun få smilerynkerne frem. Selv arbejdede jeg for snart 25 år siden i Dronningens Tværgade og om sommeren gik jeg i hver frokostpause ned i Haven og bare nød menneskerne og idyllen. Måske er nogle af de børn på optagelsen, børn af de børn jeg betragtede på samme sted for et kvart århundrede siden?! Kunne godt forestille mig, at de to gode gutter kunne finde på at smutte en tur forbi Palæ Bar, efter Jazzen i Haven!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x