19
jul
Seneste opdatering: 19/7-15 kl. 1429
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anti-Semitic acts are up 84% over the last five months, for a total of 508. Jews make up only 1% of the population but are 50% of the victims of hate crimes, and are typically targeted by Muslims. Jews are leaving France in record numbers, heading to Israel, Canada and the U.S.So what happens after every Jewish citizen has left? Do you think Muslim violence in France will stop?

Report: Thousands of French Jews Expected to Make Aliyah to Israel This Summer, Attacks On France’s Jews Surge Amid Concerns Of Rising Anti-Semitism in Europe. Sydsvenskan interviewer idag svenske jøder, der er flyttet til Israel: ”Det går inte att leva som jude i Europa”. Evig skam over svenske politikere.

Charb’s enke:  »Krigen er der, vi må gribe til våben«

Rektoren for moskeen i Paris var forleden ude med et forslag, som sætter ny brand i den franske islamdebat: Tomme eller næsten tomme kirker skal tjene som moskeer. Hans udspil blev mødt med en storm af protester, og forrest står den tidligere minister, advokat og feminist Jeannette Bougrab, hvis livsledsager, Stéphane Charbonnier med tilnavnet Charb, var blandt ofrene for terroraktionen mod ugeavisen Charlie Hebdo 7. januar.

»Det er fuldstændig absurd at mene, at man kan skifte det ene kultsted ud med det andet. Det afspejler en rystende kulturel forvirring«, siger Jeannette Bougrab. Hun er dybt bekymret over initiativet fra de parisiske muslimers overhoved. »Det er en helt utrolig provokation. Hvis man vil hidse den ene befolkningsgruppe op mod den anden, er det lige det, man skal gøre«. Det er utroligt. Jeg lever under beskyttelse i mit eget land, som jeg nu forlader. For den situation er ikke til at bære hver dag.Under vores møde på en café i Paris er hun ledsaget af to civilklædte politifolk.

»Krigen er der, og vi må gribe til våben. Det er også en krig på nettet; det er en ny form for konflikt, men den er der, og vi kommer til at opleve flere attentater i Europa«. »Det er ikke imamer, som bliver myrdet. Det er jødiske børn som i 2012 i Toulouse, og det er helt uskyldige mennesker i København og på det jødiske museum i Bruxelles, siger hun. »Det er utroligt. Jeg lever under beskyttelse i mit eget land, som jeg nu forlader«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Man kan även säga så här om detta som sker. Om nu judarna lämnar detta område (kontinent) och därmed söker sig till frihet på något annat ställe eller att de bosätter sig i Israel..? Då kan denna kontinents medborgara därmed ta den strid som behövs mot islam utan att det lamslår försvarsförmågan genom andra världskrigets “fasor”. Då vet vi att de är i säkerhet och de som önskar vara kvar blir skyddade av alla dem som strider mot en “historisk inkräktare”. Genom detta så kommer kontinentens medborgare inte att ha detta ok som ligger som en våt filt över oss… Read more »

Ramona Fransson
6 years ago

Jag kommer aldrig förlåta dagens och gårdagens politiker för vad de gjort med Sverige! ALDRIG!

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Yderst bærer vælgere jo ansvaret, der er ingen der tvinger mennesker at sætte kryds for politikere der bare skader landet.

Skåning
Skåning
6 years ago

The jews are more threatened, yes. But where is our nordic promised land, when our nations crumble? Iceland? Faeroe Islands? Orkney? If you cut the religious gibberish, why are jews entitled to a jewish nation, Whilst we are not entitled to a nordic homeland?

Ramona Fransson
6 years ago
Reply to  Skåning

You have to fight for it! It will not fall down in you lap!

Skåning
Skåning
6 years ago

Believe me. I have been fighting all of my adult life, with words and arguments, not with fists or weapons, because I believe(d) in democracy and that the pen is mightier than the sword. And where are we today in Sweden? Things have never been so extreme, both in terms of mass immigration and the fanaticism of the leftist, multicultural, islam-loving political branch.

Ola Nilsen
Ola Nilsen
6 years ago
Reply to  Skåning

Wilhelm Moberg, Svensk strävan, 1941 ”Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra. De döda är åtskilliga millioner flera än vi. De har mycket att säga oss nu, och vi är skyldiga att lyssna till dem. Vi lyssnar till dem genom att minnas vad de uträttat och genom att värdesätta deras strävan. De kan icke mera värja sitt verk. Det åligger oss. Någon gudomlig rätt till ett visst landområde, någon… Read more »

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  Ola Nilsen

Wilhelm Moberg var en klok man och något så udda som en svensk dissident. Känns dessvärre lite talande att han tog livet av sig till slut.

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  snaphanen

Jo, han dränkte sig i sjön vid sitt sommarhus 1973.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Vilhelm_Moberg

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x