20
jul
Seneste opdatering: 21/7-15 kl. 0150
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De fredelige lande er blevet fredeligere, og de ufredelige mere krigeriske, men der lever langt flere mennesker i de røde lande på grafikken end i de grønne. Det er en omfattende rapport, man kan downloade her, og man kan være enig eller uenig i nogle af de mange kriterier. Grafikken viser også at de islamiske lande er overlegent de mest krigeriske, hvilket svarer meget godt til at islam er indblandet i omkring 80 procent af verdens blodige konflikter netop nu, skønt muslimer kun udgør 23 procent af verdens befolkning.. Man kan også studere det interaktive kort.

Indspilning i fuld skærm 20-07-2015 015638

The 10 most peaceful countries

Iceland, Denmark, Austria, New Zealand, Switzerland, Finland, Canada, Japan, Australia,Czech Republic

The 10 least peaceful countries

Syria, Iraq, Afghanistan, South Sudan, Central African Republic, Somalia, Sudan,DR Congo,Pakistan,North Korea

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago

Hvorfor er Russland kategori rød?
Og USA grønn?

machiavelli
machiavelli
6 years ago

“islam er indblandet i omkring 80 procent af verdens blodige konflikter skønt muslimer kun udgør 23 procent af verdens befolkning.” Morale: Der er noget galt med Islam. Derfor er det ikke smart at islamisere Europa. Men da 90% af politikerne mærkeligt nok opfører sig som om de var svagtbegavede, vil tingene fortsætte.

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago
Reply to  machiavelli

Verden er i sandhed blevet et mærkeligt sted. De mennesker vi har sat til at lede og løse problemerne er tilsyneladende komplet blinde, døve og hjernedøde. De lever åbenbart i en verden hvor det udover at rage til sig, drejer sig om at trække tiden ud og beskæftige sig med hvordan man bedst undlader at tænke en eneste tanke som kan forbindes til den virkelighed alle ikke-politikere råber ind i hovedet på dem dag og nat. De fleste af os er ved at kaste op hver gang vi ser et billede af Obama, Hollande, Merkel, Lars Løkke eller lignende idioter.

machiavelli
machiavelli
6 years ago
Reply to  Pantherinae

Ja enig!

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  Pantherinae

Når jeg hører Obama, er det eneste jeg merker meg, den kvasse vedvarende uttale av sss..

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x