26
jul
Seneste opdatering: 27/7-15 kl. 0134
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den velhavende delstat Bayern’s ministerpræsident Horst Seehofer (CDU) fortæller, hvordan alle sektorer er overbelastede af asylstrømmen, og at vitale samfundsfuntioner må nedskæres, hvis det fortsætter. Han appellerer ikke til EU eller Merkel, men siger i sin tale at asylmisbruget må ophøre.“Asylmissbrauch abstellen”.

Det nytter heller ikke at appellere til en handlingslammet EU. Italien’s tidligere forsvarschef siger i dag, at EU’s nye operation bringer flere, ikke færre, migranter til Europa. Det er helt åbenbart, at hvis nogen vil forsvare os imod hvad der nu er en veritabel invasion, skal det være de nationale parlamenter.

“Der er behov for en fælles europæisk løsning,” siger Jens Rohde (V). Rohde har ikke “brug” for noget, han har “behov.” Ja, mon ikke, men den udebliver jo, hvad Rohde skulle være den første til at vide, da han netop befinder sig i Bryssel.

Aus Brüssel nichts Neues, EU og Jens Rohde er en del af problemet, og hvis ikke  Folketinget kender deres besøgelsestid, er der dækket op til, at Danmark får en svensk skæbne. Støjberg’s annoncer og starthjælp udstiller bare Venstre’s hidtidige afmagt. (Video, tysk utekstet) – SE også Danmark vurderer “australsk løsning” på migrantproblemet, Folkelig opbakning til Venstres asylstramninger og Europe’s Existence Threatened by Influx of Migrants, Says Hungary’s Orban.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thinktank
Thinktank
6 years ago

Läste just om att en turkisk långtradarchaffis tagits av grekisk polis med 110 syrier i lasten. De hade betalat 1800 euro var, sammanlagt 200 000 euro för att smugglas in i EU. Jag undrar på vilket sätt de var hotade i Turkiet?

http://greece.greekreporter.com/2015/07/26/migrants-seeking-ways-to-exit-greece-after-drop-in-trucks-traveling-to-italy/

Ramona Fransson
6 years ago

Ja, du milde … Bayern är snart utfattigt och för en gångs skull är det befriande att höra en hög politiker säga sanningen om den massiva flyktingströmmen som inte bara översvämmar Tyskland, Frankrike, Sverige, Norge, Danmark osv. utan också INTE har de ASYLSKÄL som alla länder skrivit på för att försvara. En större del av alla de som kämpar sig till väst kommer för att få ett BÄTTRE LIV, och detta på bekostnad av resten av den hårt arbetande befolkningen. Och med tanke på alla de miljoner människor som är fattiga och inte har tillgång till västerländsk sjukvård, barnomsorg, barnbidrag,… Read more »

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Der er to store elementer i denne problematik. Dels er der selve konventionsbruddet – hvor V bliver bløde i knæene når det kommer til reel handling – det er klart at det er en proces som det brede flertal skal vænne sig til – og derfor er det nødvendigt at DF og andre finder ud af reelt hvad der skal opsiges af konventioner/alternativt reformeres. – og så skal de konkrete krav italessættes!!! mere mere end nu. – Sådan er det med alle ændringer – de starter med at ideen italesættes seriøst – ikke i flæng og sporadisk -men stædigt, gentagent… Read more »

Birthe Høyer
Birthe Høyer
6 years ago

Nøgtern, afbalanceret og fuldstændig korrekt fremstilling af en ulykkelig situation, der bare bliver værre og værre for hver dag, der går. Der er jo nemlig ikke tale om, at vi er “onde mennesker” fordi vi nødigt ser vore egne nationalstater gå under. Vist er det sørgeligt, at så mange mennesker fra de såkaldte “failed states” finder det nødvendigt at flygte til mere succesfulde stater, der ved hårdt arbejde og mange års sejt træk har fået stablet velfungerende samfund på benene. Er det da ikke en mulighed, at forsøge at vælte evt. diktatorer og SELV tage kampen op i egne stater?… Read more »

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago
Reply to  Birthe Høyer

Alle grænser for hvad befolkningerne ønskede har været overskredet i snart 40 år. Der er tydeligvis en global elite som konspirerer/handler imod borgernes interesser for at fremme elitens egne magtambitioner. Det er en grundlæggende fejl i vores demokratier, at de har en tendens til at udvikle sig i den retning, og uden en revidering af forfatningerne og en form for direkte demokrati bliver demokratiet aldrig reelt.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Birthe Høyer

Mange af magthaverne forstår ganske fint hvad der foregår og arbejder ivrigt for det (video). Det er meget fint at Bayerns ministerpræsident taler lidt imod udviklingen, men han gør det jo pga. af praktiske problematikker der kommer af at kolonisere Europa. Hvad med om han i stedet talte imod at kolonisere og balkanisere vores ældgamle kontinent, og indføre befolkningsgrupper som historisk altid har været i etnisk, religiøs og kulturel konflikt med os?!! Det er dét der slår mig ved denne tale: at han netop ikke forsvarer vores ret til at eksistere som en oprindelig befolkning og bevare vores etniske og… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

“Støjberg’s annoncer og starthjælp udstiller bare Venstre’s afmagt” – Jeg tror IKKE på annoncer, der oplyser om det nuværende grundlag. Ja, de får lidt færre penge, men ellers får de jo ALT….bolig, gratis udd / læge… Vel næsten alle, der har mulighed, vil da forsøge sig herop. Der skal noget helt andet dramatisk til.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x