27
jul
Seneste opdatering: 27/7-15 kl. 2001
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Han er ret sjov ham her. Han er svensklæsende, men han har ikke den sædvanlige svengelske accent, så jeg kan ikke præcist placere ham geografisk. Og så ryger han på skærmen, alt hvad der kan pisse en svensk journalist af. Dronning Margrethe blev forleden afbildet i Expressen med en smøg. Der stod i billedteksten: “Her begår den danske dronning en synd.” Pridemarchen i Jærvafaltet er i overmorgen, og “the cathedral media”, den må jeg huske. Islam trumfer bøsser, kan jeg godt fastslå. En svensk bøsse blev myrdet af Rosengård-muslimer i Malmø i december 2008 under “Största möjliga tystnad”. Collateral damage. Han fik ingen statsbegravelse eller pride parade. Trumfer islam bikinier? Givetvis, intet er for idiotisk:

An attack on a woman in France because she wore a bikini in a public park has sparked outrage on social media.The 21-year-old victim, who has been named as Angelique Sloss, was beaten up by a gang of reportedly Muslim young women – aged between 16 and 24 – when she was sunbathing with two friends.

Protesters wearing bikinis and swimsuits held a rally at the park, in the northern city of Reims, yesterday despite rain and cold winds.Hundreds across France joined the campaign on Twitter, posting photos of themselves wearing swimsuits in public places. Spectators have likened the campaign to the JeSuisCharlie Twitter campaign, following the Charlie Hebdo shootings in Paris in January. French women furious after ‘Muslim girl-gang’ attacks ‘immoral’ sunbather for wearing a bikini in a public park

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Det som kom ur “garderoben” och såg till att de ställde sig på kulturmarxismens sida får faktiskt finna sig i att de inte blir mer trodda än den kulturmarxism som är både aggressiv och hotfull. Genom att låta den aggressiva homolobbyn bli aggressiva så kunde den kulturmarxistiska aggressionen döljas i dess bakvatten. Dessa två ideologier är sprungen ur samma Frankfurtskola. Homorörelser får faktiskt ta och besinna sig om de vill bli tagen på allvar. De är enbart samhällsmedborgare dem också och inte skall de ha några fler privilegier i klass med vad nu kulturmarxisterna har. De får banne mig välja… Read more »

AssHat
AssHat
6 years ago

Han er rumæner sandsynligvis med bopæl i Sverige.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x