27
jul
Seneste opdatering: 27/7-15 kl. 1304
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Pierre Cassen taler ved at rally i Paris afholdt den 30 juni efter den første halshugning af en franskmand på fransk jord. Arrangørerne var Riposte Laïque og Résistance Républicaine, der havde krævet indenrigsminister Bernard Cazeneuve og Manuel Vals’ afgang. Deres svar var at indlede en hate-speech sag mod Riposte Laïque, der havde kaldt dem “islamiske kollaboratører.” Hele Cassen’s tale er her utekstet og transskription af uddraget “The Beauty of French History Which These Barbarians Will Destroy”. Hvis man forstår fransk, skal man også høre Carl Lang’s tale. Han sidder i EU Parlamentet for Identité, tradition, souveraineté (ITS).

“Je suis Charles Martel”

BBC “undersøger” Generation Identitaire. Det har DR dog gjort bedre. En journalist der anvender ordet “islamofobi”, har allerede placeret sig solidt politisk. Jeg går ud fra timesXtwo er en ungdomskanal. Man kan se deres reportage Stranded in Sicily: No Man’s Land, som er uden nogen dybere reflektion over, hvad der foregår. Det er som at høre Zenia Stampe.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x