29
jul
Seneste opdatering: 30/7-15 kl. 1249
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pride-parader er vor tids pilgrimsvandringer, hvis vi lige ser bort fra, at pilgrimsvandringer er blevet populære blandt kristne igen. De går en meget lang og meget smuk tur til Santiago de Compostela, men Rinkeby-Husby, en kølig sommerdag i et svensk forstadshelvede, det er ikke det samme. Kun inderligheden har de tilfælles.

Den svenske presse var ude i zoologisk have, de har dog næsten intet bragt. I sandhed et besynderligt syn, men man er jo ikke rigtig interegret,  hvis man ikke  går i prideparader og er HBTQ-certificeret. Selv sossebøfler som Goran Persson og Stefan Lofven. De kan ikke se det komiske i det. Selv meget forargede, svansende antifacister, kan ses  på en video. En ven skriver fra Rinkeby:

“Just nu är jag i Rinkeby och ser på Gay pride Järva. Då jag inte går i tåget cirkulerar jag bland lokalbefolkningen. Detta är citat från vad jag hört:

“Allah akbar!” “Vi är muslimer, vad fan gör ni här!” “Bögar! Bögjävlar!”

Sen blev jag konfronterad med “Ey vafan gör du här? Du är svensk! Det här är muslimernas ställe stick härifrån!”Jag svarade “Nej det här är Sverige och jag är här. I Sverige” Då blev jag omringad av ett 10-tal aggressiva personer. Fräscht.”

Ånden er ude af flasken

Jeg taler med mine svenske venner for tiden, om hvordan vi kan læne os tilbage efter mange års arbejde og se tingene ske af sig selv. Vi behøves ikke mere. Jeg har nogle gange nævnt, hvordan de svenske flokdyr, der kalder sig journalister, mærker at skuden er ved at kæntre og bevæger sig over i den anden side af skibet. En rutineret kritiker kan dårligt følge med.

Jeg er ikke spor glad over at få ret i spådomme jeg sagde i 1999. Sverige kan aldrig repareres, det er nu kun et spørgsmål om, hvor dybt det synker. Det får jeg heldivis aldrig at se, men lad mig sige dette: De ansvarlige er en lille medie-politisk klike på højst 20 000 personer. Retsforfølg dem, mens de endnu er i live. Alle de akademiske eftersnakkere, kan man glemme. De skifter frakke overnight, når der kommer en ny mode.

I Dag står der i selveste Dagens Nyheter, at ”Invandringens effekt på skolresultat kräver krafttag”. I Svenska Dagbladet Var går välfärdens gräns? På Westerholm at Miljonerna rullar vidare. Det er ligesom da Muren faldt. En lang, tøvende anmarch, og pludselig et vandfald. Jeg kan faktisk godt holde ferie for første gang i 12 år, selvom jeg ved, det næste halve år bliver brandvarmt i Sverige. Det kommer slet, slet ikke bag på mig. Lars Bern skriver: Reinfeldt förstörde Sverige:

Detta handlar delvis om de fyra moderata kuppmakarnas (under Reinfeldts ledning) strategi att ruinera välfärdsstaten. Det var tänkt att en gång för alla få sossarna att tappa sin bas som statsbärande parti. Denna ställning har ju hela tiden vilat på att det funnits beskattningsbra tillgångar att fördela till valboskapen så att de skulle rösta på S. Om man börjar fördela välfärden till hela världen, så skulle den inte räcka till att köpa den väljarbas som S behöver för att behålla sin maktposition, var kuppmakarnas plan. Sossarna som även vill ha monopol på godhet var ett lättfångat byte, de skulle inte kunna protestera mot den här fördelningspolitiken.

Reinfeldts och de övriga kuppmakarnas misstag var att de räknade med att med en intensiv hatpropaganda kunna hindra missnöjespartier som Ny Demokrati och SD att växa sig starka. Ny Demokratis misslyckande stärkte dem i den tron. När så SD kom in i Riksdagen i valet 2010 kom den första missräkningen. Reinfeldts blinda hat mot SD och ledaren Åkesson skall ses mot denna bakgrund. Där någonstans fick hatet Reinfeldt att tappa omdömet och driva honom till det vansinniga beslutet att liera sig med Åsa Romsons parti genom beslutet att öppna alla gränser. Det gällde att straffa dem som röstat på SD och forcera välfärdsstatens ruin.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] – Vi är muslimer, vad fan gör ni här? Bögar! Bögjävlar! var några av slagorden som skanderades, enligt Snaphanen. […]

trackback

[…] Men jag har haft semester. Tyvärr stoppar ju inte de politiska idiotierna. Jag märkte att Timbuktu talade på Pride om den hemska kapitalismen och oviljan av företagen att betala mer skatt än vanligt. Tur för honom att han inte tar ut lön ur sina företag utan bara vinster. Hyckleri. Men det är det goda hyckleriet för det kommer från vänster. Järva pride blev uppmärksammat i SVT men inte för att det var ett intressant alternativ utan för att det misstänkligjordes av kulturmarxisterna. Verkligheten var en annan som vanligt. Se här: http://snaphanen.dk/2015/07/29/jarva-pride-rinkeby-torg/ […]

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

“Fyra verktyg” som har sin bas i det odemokratiska Bryssel. “Den aggressiva kulturmarxismen-den aggressiva homolobbyn-den aggressiva islamismen-de aggressiva invandrarna”. Genom kaos och brand så har den “odemokratiska eliten” fått sina “verktyg” för att sätta kontinenten i brand. Det är bara då som “ideologin” kan inrätta sig som diktator och förslava människorna. De vinner aldrig ära via demokratiska val utan de måste skapa sig kaos för att lyckas med sitt uppsåt Det skulle vara välgörande om homosexuella också tog avstånd från den aggressiva homolobbyn för annars så kommer de aldrig att få den respekt och tillit som de kanske önskar. Det… Read more »

Jonny M
6 years ago

vidrigt område…

Vi är muslimer, vad fan gör ni här

mitt svar

vi är Svenskar i vårt eget land ,vad fan gör ni muslimer här?

Kulturminister Alice Blaha
Kulturminister Alice Blaha
6 years ago
Reply to  Jonny M

Ullentott har lovat dom detta land om dom röstar på honom…

trackback

[…] En skara vänsterextremister skrek “rasister” till de paraderande och ett antal uppretade muslimer ska ha ropat “allahu akbar” och “Vi är muslimer, vad fan gör ni här!” “Bögar! […]

pusur1975
pusur1975
6 years ago

Ok – Då är Järva pride överstökad. Det intressanta är att se att detta event drog mer deltagare än flera av Henrik Rönnqvists Pegida-tillställningar.

Sanningskommision
Sanningskommision
6 years ago

Hur många av muslimerna är radikala och stöder IS? Min gissning är runt 85%.

kri200
kri200
6 years ago

Litt i overkant muligens, jeg gissar pa 70-75%. Iallefall mer enn halvparten.
Og at de nordiske land ma innfore sharia-lover? Gissar rundt 80-85%.
Men som historien viser, man behover ikke mer enn 10-20% fanatikere for att ting skal skje.
De 10-20% lager mer brak enn alle andre, og massene henger seg pa/

Kulturminister Alice Blaha
Kulturminister Alice Blaha
6 years ago

Sluta betala ut bidragen till dom så är dom inte så stöddiga längre… och när det blir kallt och mörkt i november vågar dom inte äns gå ut längre hohohoho..vilka fjollor

MagnusH
MagnusH
6 years ago

Enligt undersökning i Holland ca 80 %. TV-sändaren Jazeera har också gjort en undersökning och kommit till liknande resultat.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Der er ikke en linje i nogen svensk avis idag om denne manifestation.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  snaphanen

Wow, godt set 🙂
Dog er det helt stille i både AB og Expressen og de to store morgenaviser DN og SVD.
De har sikkert redaktionelt kontaktet hinanden og aftalt at ikke skrive noget om paraden.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Armadillo

Hende her har så bare ikke set de videoer der er lagt ud på Facebook…
http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/britta-svensson-fororten-vann-en-forkrossande-seger/

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Sverige er snart kørt helt i sænk..!
Én generation skulle der til, for at smadre et af verdens mest velfungerende lande.
De svenskere, der kommer til at skulle betale for de kommende fejlslagne generationer, forsvinder sikkert lige så stille ud af landet. Og så har Danmark, Norge og Finland fået et Libanon som nabo..!
Hvordan kunne I gøre det..?!

Ramona Fransson
6 years ago

Jätteroligt att den blev av Pride i Järva. Ett litet steg för mänskliga rättigheter och rättigheten att älska vem man vill! Hoppas detta kommer att sprida sig till alla förorter runt om i hela Sverige. Att paradera i Stockholms innerstad är inte en utmaning längre och hur blev den det? Jo, genom att det från början också sågs som en provokation gentemot de som inte förstod att kärlek är det finaste som finns oavsett kön. Så Prida på bara! Överallt!

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x