30
jul
Seneste opdatering: 30/7-15 kl. 1950
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC Newsnight. Der er ved at brede sig en stærkt forsinket erkendelse af, at det faktum, de ikke blive repatrieret, tiltrækker endnu flere og gør problemet uløseligt. Hele EU’s asylpolitik – for sĂĄ vidt man efterhĂĄnden kan tale om en – er designet til at køre sig selv ind i en hĂĄrdknude. Calais er blot det mest illustrative brændpunkt, luppen der viser os et Europa pĂĄ  dødskurs.

Vi er alle sat pĂĄ den kurs, og ingen politiker eller land har hidtil taget lederskab over situationen. Hvis nogen har overblikket, tier de med det. Mens vi venter, bliver krisen mere akut for hver dag. Hvis EU fortsætter med at svigte, bliver det den næste pind i deres ligkiste efter Eurokrisen. Hele asylinstitutionen er et byggeri der falder fra hinanden sten for sten, fordi det er utidssvarende og har været det i ĂĄrtier. Det er strandet pĂĄ virkeligheden og mĂĄ totalrenoveres. I nat stormede hundredevis igen Kanaltunnelen. Deport more migrants to stop ‘swarm’ crossing Mediterranean. Critics demand Britain sends in the Army. EU’s nye operation bringer flere, ikke færre, migranter til Europa. Video: High police presence as undocumented migrants gather at Channel Tunnel

Why muslim rapists prefere blondes

Hvis man vil danne sig en ide om, hvor ømt et emne muslimsk seksuel aggression i Europa er, skal man se på England og Sverige. Englænderne fortav i femten år voldtægt og forslavning af op til en million indfødte småpiger. At det ikke udløste en eksplosion af selvtægt, er et mirakel, og man skal ikke kalkulere med mirakler i politik. I det hyper-feminiserede og feministiske Sverige, er vestverdens højeste voldtægsttal forbigået stort set ukommenteret og udokumenteret. (Selvom der er et stort svensk mørketal, skal man ikke sammenligne Sverige med Indien og Sydafrika.)

Kommer der et backlash, vil dette være benzinen, der gør det til selvtægt i “ultra violence-klassen.” Overgrebene vil være den primære dynamit, men fortielsen og berøringsangsten vil udløse secondary explosions, der er langt større den primære. Dag Ă–hrlund er en af de meget fĂĄ, der har gravet i smertepunktet for at vise os hvilket volds- og vredepotentiale, der ligger gemt.

The Muslim penchant to target “white” women for sexual exploitation—an epidemic currently plaguing Europe, especially Britain and Scandinavia—is as old as Islam itself, and even traces back to Muhammad.

According to Gatestone Institute, “Forty years after the Swedish parliament unanimously decided to change the formerly homogenous Sweden into a multicultural country, violent crime has increased by 300% and rapes by 1,472%.” The overwhelming majority of rapists are Muslim immigrants. The epidemic is so bad that some blonde haired Scandinavian women are dying their hair black in the hopes of warding off potential Muslim predators. Raymond Ibrahim: WHY MUSLIM RAPISTS PREFER BLONDES: A HISTORY.Violent Islamic lust for British and Scandinavian girls goes right back to Muhammad.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SkĂĄning
SkĂĄning
7 years ago

Vad har egentligen hänt med Douglas Murray? En gĂĄng i tiden var han frisprĂĄkig. Nu ägnar han halva tiden ĂĄt att kasta skit pĂĄ UKIP, Le Pen och Geert Wilders. Andra halvan är rent snömos, som i denna intervjun. Han lĂĄter för fasen som Cecilia Wikstrom. “Problemet är multifaktoriellt och har inga enkla lösningar.”. “Vi mĂĄste se till att deras hemländer blir mer attraktiva.”.Trots flera pĂĄstötningar frĂĄn journalisten sĂĄ vĂĄgar han inte ens säga att vi behöver en australiensisk lösning i Medelhavet. Vilken fjolla. Ja fĂĄr nog anmäla mig till den 26:e september och kanske fĂĄ ett tillfälle att ställa… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Som de skriver i Mail Online sæt militæret ind! Vi kan sĂĄ bare tænke pĂĄ, at vi ikke har hegn til at stoppe folk – de kører bare lige ind i landet.

Lawrence
Lawrence
7 years ago

“Englænderne fortav i femten ĂĄr voldtægt og forslavning af op til en million indfødte smĂĄpiger. At det ikke udløste en eksplosion af selvtægt, er et mirakel, og man skal ikke kalkulere med mirakler i politik”

… Mirakel? Jeg vil snarere kalde det en tragedie og skamstøtte over europas nosseløse mænd. Vi er ikke værdige til at pudse vores forfædres sko..

“Nature has made up her mind that what cannot defend itself shall not be defended” – Ralph Waldo Emerson

ramonafransson
ramonafransson
7 years ago

Överallt kallas det in militär och så går det när situationen rinner ur händerna på världens politiker som inte velat se vad som pågår och pågått i över ett decennium. Nu när sanningen hinner ifatt dem står de som handfallna och har en lösning: Militär! Och alla vi andra som sett katastrofen sakta men säkert rulla in över våra gränser visste redan att detta skulle utlösa det tredje världskriget som redan påbörjats i delar av världen.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x