31
jul
Seneste opdatering: 1/8-15 kl. 1008
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2001, kgs have 005

(2001: A Space Odyssey (1968), Kongens Have, 31.7.2015. Foran sad en af mange afrikanske dåsesamlere.) – Igår kunne man se Søren Espersen og Stine Bosse i Deadline (You Tube her) i et af de sædvanlige TV-mundhuggerier, der skal gøre det ud for en samtale eller en diskussion. Stine Bosse talte flere gange om “en holdbar løsning” på Europa’s begyndende flygtningekrise – altså de første bitte-små rystelser vi oplever nu, der varsler det egentlige befolkningsjordskælv i dette århundrede.

Spørgsmålet er, om Europa overhovedet kan undgå at blive skyllet bort af Afrika’s menneskemasser, selvom vi skulle beslutte os for at ville overleve den afrikanske befolkningseksplosion. Europa er for tiden i gang med at øse af det samme bundløse kar, det vil drukne i, fordi ikke en kæft orker at se  bare ti år ud i fremtiden. Ikke engang EU’s milliarddyre analyseapparat, kan drage en rationel konklusion.

Deadline-samtalen foregik ikke i virkelighedens verden, men hvad, den gør hele den europæiske politik på området heller ikke. Enhver flygtningediskussion, der ikke berører afikansk demografi, er en pseudo-samtale.

Bosse og Espersen berørte ikke demografien en gang, men flere gange talte Bosse om ‘en holdbar løsning’. Hun uddybede ikke, hvad hun mente med plusordet ‘holdbar’. De talte begge om flygtningekrisen, som om den var et forbigående fænomen. Den er knap nok begyndt, og den vil være kronisk.

Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kam har beskrevet det vi oplever som “et jordskælv.” Hvilke jordskælv varer i mindst 100 år, og bliver kraftigere og kraftigere? Samme dag læste jeg Dan Roodt’s nye artikel An African Planet? Is this the way our world ends? Jeg plukker i den:

Africa has become an unprecedented biological, environmental, and socio-political experiment: It is the scene of the biggest population explosion the world has ever seen. According to authoritative figures published by UNICEF in 2014, the number of Africans will grow from 1.033 billion in 2013 to a mammoth 4.2 billion in 2100. In the next 35 years alone, two billion African babies will be born. By 2100, half of all children on earth will be African. These are not simply straight-line projections of present trends, but the best estimates based on current data and historical precedents. This population explosion has huge implications not only for Africa but for the entire world.

In the terse language of the UNICEF demographers we learn that:

The future of humanity is increasingly African. More than half the projected 2.2 billion rise in the world population in 2015-2050 is expected to take place in Africa, even though the continent’s population growth rate will slow. On current trends, within 35 years, 1 in every 4 people will be African, rising to 4 in 10 people by the end of the century. Back in 1950, only 9 among 100 of the world’s number of inhabitants were African.

Over the last 60 years, thanks to Western healthcare, better nutrition, and large amounts of aid, infant death rates declined on the continent, and its population quadrupled from 200 million in 1950. The population will quadruple yet again over the next 60 years, meaning that in the 150 years from 1950 to 2100, the continent’s population would have increased by a staggering 1,830 percent.

Many European countries have just a few million people. For Slovaks or Latvians, for example, Germany, with its 80 million people feels like an overpowering presence. China (1.4 billion), India (1.3 billion), the USA (323 million), and Indonesia (253 million) are also huge.

But Nigeria alone already has a population of 178 million–more than double the size of Germany–and over the next 35 years 21 percent of all African and 8 percent of world births will be Nigerian. By 2100, assuming current projections hold, Nigeria will have a population of 914 million, and will rival China and India as a demographic superpower. Other African nations are growing even more rapidly.

419 234 419 415

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] enkelt: Kan vi ikke formå eurokraterne til at lukke først og fremmest Middelhavet, bliver Europa skyllet væk allerede i dine børns […]

trackback

[…] befolkningsprognoser, er europæerne prisgivet. Se nærmere om FN’s befolkningsprognose i An african planet – is this the way our world ends? og  »Vi forbløder i humanisternes […]

trackback

[…] psykologi. Så vidt vides, tror hun, Juncker og Mogherini stadig, Europa kan fordele sig ud af en halv til en hel milliard […]

trackback

[…] Tidligere om demografi her: »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« og An african planet – is this the way our world ends? […]

projectfreetvonline
projectfreetvonline
6 years ago

http://www.projectfreetvonlinenow.com
projectfreetvonlinenow is the best site for free full Movies and TV shows. Lots of new and old movies and it is free.

Use the search button to find your specific movie or browse the categories.

With years from 1935 to 2016, all genres you could imagine and a-z lists it has never been more easy to find your favorite movie.

Or simply browse top movies for something new and exciting to watch.

movietubenow564
movietubenow564
6 years ago

http://www.movie-tube-now.com/
MovieTubeNow is the best site for free full Movies and TV shows. Lots of new and old movies and it is free.

Use the search button to find your specific movie or browse the categories.

With years from 1935 to 2016, all genres you could imagine and a-z lists it has never been more easy to find your favorite movie.

Or simply browse top movies for something new and exciting to watch.

trackback

[…] i øjeblikket rykker vi sammen for at skaffe plads til den 1.4 milliard, som Afrika vokser med de næste 30 år. Vi skal bare “fordele dem ligeligt og retfærdigt […]

trackback

[…] handling flere år bagud for den aktuelle situation. Det er tamt af Venstre. Vi kender talllene fra Unicef og Eurostat. Løkke bør tage offentligt stilling til dem. DF burde gøre de nødvendige indgreb til et […]

Solvind Danmark
Solvind Danmark
6 years ago

http://ekstrabladet.dk/112/danske-fodbolddrenge-involveret-i-masseslagsmaal/5670396 Tak for “oplysningen” til journalist-kommissær Ulrik Bachmann fra ekstra bladet. “Danske” unge der giver Danmark et dårligt ry i udlandet. Uha. Javel-ja. Det må vi jo forstå. Det forekommer mig vagt at jeg har læst om mærkværdigt lignende hændelser før. Med mærkværdigt lignende overskrifter … det er nok bare en tilfældighed. Danske unge er i hvert fald sørme godt nok nogle værre slemme banditter sådan som de terroriserer vores nabolande igen og igen. Tjaeh. Det er jo nok opdragelsen. Og så er de sikkert også racister. Der er jo alligevel heller ingen forskel på folk. Det ku’ jo lisså… Read more »

Jens Peder nicolaisen
Jens Peder nicolaisen
6 years ago

Spørgsmålet er om ikke disse hjertensgode – blandt andet Stine Bosse og David Trads – der ønsker alt godt for alle, i virkeligheden er afhængig af den gode følelse det giver at hjælpe medmennesker, og helst lukker øjnene for de frygtelige realiteter. De kan ganske enkelt ikke holde ud at se de nye stramninger, som de opfatter som onde gerninger. Jeg er ganske enig med Inger Støjberg og er godt klar over, at jeg i de godes øjne bliver set som en umoralsk anløben ond person, der ikke er i stand til at føle empati og ikke bliver følelsesmæssig berørt.… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Steven Baldwin – fra en af de mest etablerede Hollywood-familier – siger PC-generationen er ved at være død..!

Han holder med Donald Trump… Det er da nye toner from over there…

https://www.youtube.com/watch?v=bbVIX6s-fHw&list=PL7rUmTchneKS0UlSSHOsgS7dS9aNoU72I&index=1

Nicolaj Vestergård
Nicolaj Vestergård
6 years ago

Snaphanen! Hvis de vil vide mere hehe!

https://www.youtube.com/watch?v=GqNHvuzai5U

9april er online til stream osse!

http://www.primewire.ag/watch-2766349-April-9th

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago

Snaphanen. Organet for den højeste oplysning! Tør hvor andre tier.

Lazze
Lazze
6 years ago

Forleden dag forsøgte radio 24/7 at berøre problemstillingen omkring emigrationen fra de fattige lande til EU, det blev som altid en ikke-debat, fordi journalister simpelthen ikke aner hvordan de skal forholde sig til simple data og fakta. Journalister kan bare ikke håndtere simpel statistik og alt hvad der har med tal at gøre. Jeg forsøgte forgæves at komme igennem med en lille oplysning om, at det ikke nytter noget at tale om 31 millioner som nævner på en brøk uden at ville nævne størrelsen på tælleren. Afrika er vokset med 200 millioner alene de seneste 10 år = ½ af… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago
Reply to  Lazze

Klar tale må man sige! Jeg har haft de præcis samme overvejelser. Journalister er gennemsnitligt set simpelthen tal idioter. Og man forstår hvorfor den debatten synker til et så lavt niveaue, med så mange kvantitative analfabeter der render rundt og styrer den offentlige debat. Størsteparten af befolkningerne i Europa forstår ikke at en indvandrings katastrofe lurer lige rundt om hjørnet, og at vi kun lige er begyndt at tage hul på katastrofen. Men virkeligheden vil indhente journalisterne og politikerne før eller siden, vær vis på det.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Hun uddybede ikke, hvad hun mente med ‘holdbar’

Hun mente at Danmark ikke skal oege indtaget af immigranter og at enhver afrikaner der har lyst, skal have lov til at bo i Danmark.

Elementary, dear Steen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Men naturligvis skal de ikke have mulighed for at “kulturberige” Stine Bosse, hendes familie og hendes frelste, bedrevidende og gloriepudsende venner med deres på det tørre – næ, den slags griseri har man da så sandelig folk ( = jævne danskere ) til at gøre for sig i de kredse. Stine Bosse, David Trads og de andre virkelighedsfjerne PK-tosser har simpelthen ikke begreb skabt om, hvad de udbreder sig om i vore medier – som vi fx. kunne høre, da SB i et direkte radioprogram nægtede at tro på de i øvrigt sandfærdige beretninger om, hvor katastrofalt det allerede nu… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Nej, det var Søndagsfrokosten på P1 den 26. oktober 2014: http://blogs.bt.dk/leder/2015/07/28/folkedybet-mod-eliten-igen/ Annalise Christensen 28. juli 2015 Naturligvis må det igen være Folkedybet imod dem, der gør sig fremmede overfor virkeligheden – folk som blandt andre Stine Bosse. Dem, som vælger sig en frivillig døv-blindhed til, og vælger selv den mindste smule fornuft fra. Dem, der simpelthen nægter at ville forholde sig til konsekvenser af deres hovedløse gerninger imod deres eget folk. Søndag den 26. oktober 2014, i DR P1-programmet Søndagsfrokosten, er bare et eksempel på den blanke Stine Bosses tænkeevne på dette område. Programmets vært Jarl Cordua præsenterer Bosse for… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Mange tak – jeg mente nok at kunne huske, at SBs naive og uvidende vås havde
været oppe at vende her ved den lejlighed.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Tak for referatet fra Soendagsfrokosten – selve udsendelsen kan desvaerre ikke afspilles pga. DR.

Indtil jeg saa duellen med Soeren Espersen, kendte jeg kun Bosse af omtale, og blev saare forundret over at hoere hende argumentere som en elevraadsformand paa Operation Dagsvaerk. Et rigtig godt eksempel paa, hvordan Corporate Social Responsibility fungerer i den virkelige verden. Kald mig pervers, men jeg elsker den slags, det bekraefter mit misantropiske verdensbillede.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Den kære lille – eller måske ikke så lille – Stine Bosse, har stukket hænderne i en hvepserede – ligesom så mange andre…
Lad os huske dem på det, når den tid kommer.
Ikke fordi vi ikke kan li’ dem – men mere fordi de gik rigtig langt for, at få os andre ned med nakken…
Og det må de gerne prøve at forklare hvorfor de gjorde..!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Morten Uhrskov Jensen Stine Bosse (2) http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE7902400/Stine-Bosse-2/ 01. august. 2015 Lad os se på batteriet af tal, der gør Stine Bosse til narren i cirkus. Den 28. juli beskrev jeg min holdning til Stine Bosses intellektuelle niveau i ret retoriske former. Det var populært og så alligevel ikke. Jeg blev bebrejdet, at jeg ikke dokumenterede nok. Jeg anførte, at det havde jeg gjort så mange gange, at nr. enoghalvfjerds ikke var nødvendig. … Stine Bosse har et indlæg i JP den 31. juli 2015. Her fortæller hun, at EU er så nødvendig, at Danmark anstændigvis er nødt til at stemme… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Stine Bosse som politisk møbel [1] http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE7892950/Stine-Bosse-som-politisk-m%C3%B8bel/ Morten Uhrskov Jensen 28. juli. 2015209 Det er fingernemt at mene noget. Det er pinligt, når man mener noget uden at vide gnist om virkeligheden. Stine Bosse kender vi nok alle sammen. De ved nok, hende med den hastige opstigning til erhvervslivets top. Og så alligevel hende – eller måske netop derfor? – der ikke aner, hvad hun udtaler sig om. Nu udtaler Stine Bosse sig så med stor bramfrihed og endnu større ukundskab til politiko.dk om et af tidens varmeste emner. Den dygtige journalist spørger udmærket til erhvervslivets behov for syrere og… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Gad vide om hun har mødt Peter Sutherland og har ædt hvert et ord af hans hjernedøde vås
om helt fri indvandring fra Afrika og Mellemøsten etc. råt?

Hvis hun og PS virkelig tror, at de europæiske befolkninger har tænkt sig at finde sig i deres
rablende vanvittige planer, så kommer de altså til at blive sørgeligt skuffet 😉

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Brrr det ser sort ud for Europa.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  snaphanen

Det er ikke uden at man tænker på om det ikke havde været bedre for Afrika om man havde bevaret kolonierne, såklart med en både social og humanitær retning.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x