2
aug
Seneste opdatering: 2/8-15 kl. 1102
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In this speech to a meeting of Swinton Circle in London on 31 July 2015, Liberty GB leader Paul Weston exposes the Left’s relentless assault on British culture, identity and tradition.

“Stormakt byggd på självhat”

Det er en bemærkelsesværdig metamorforse, Gøteborgs-Posten har gennemgået. Den ser antagelig det samfundssammenbrud for sig, som flere og flere regner for uundgåeligt, og den vil gerne redde sig over på den rigtige side, inden det braser. Jeg vil også mene, hvis man alligevel er i gang med at skrive, kan man lige så godt skrive om virkeligheden. Marika Formgren er gæstekronikør. Hun forlod en karriere i svensk presse, netop fordi den demonstrativt ikke ville handle om virkeligheden.

Problemet för samhällseliten är att svenska folket inte delar de humanitära stormaktsambitionerna. I enkäter bor svenskar förvisso gärna granne med invandrare. Sverigedemokraternas framgångar och pågående ”white flight” visar dock att enkätsvaren bara är läpparnas bekännelse. [..]

Medan handgranaterna smäller, white flight driver upp en bostadsbubbla och skolresultaten faller fritt försöker samhällseliten intala oss att allt löser sig, om vi bara gör skolan ännu mer ”lustfylld” och hatar oss själva litet mer. Men svenskar är inte annorlunda än andra människor, vi kan inte lösa problem utan kunskaper och vi kan inte älska resten av världen medan vi hatar oss själva. Svenskarna har samma begränsningar och förtjänar samma empati som alla andra. Marika Formgren: “Stormakt byggd på självhat”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Jeg er nok desværre blevet indoktrineret i en grad, som får mig til at se Weston fremstå en anelse for konspiratorisk. Men hvis bare manden har 80 procent ret, er det såmænd slemt nok…

Svend
Svend
6 years ago

Paul Weston: Den klogeste, væsentligste og bedste tale nogensinde. Ord for andet sagde han, hvad jeg har sagt de sidste 30 år 🙂 Og han bukkede også i neon, hvorfor Vesten er færdig, og hvorfor fornuftige mennesker vælger ikke at få børn.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Sverige er nu for alvor gået ind i et nyt årti: Halvfemserne (nitiotalet). Lad os håbe, de derfra accelererer så hurtigt, at de når os inden længe. – Og at vi også har formuleret en endelig politik, inden Sverige sender deres asylanter videre til os … Hvad vi bør frygte.
– – –

Jan Johansen
Jan Johansen
6 years ago

Gøteborg-postens metamorfose heter Alice Teodorescu: https://sv.wikipedia.org/wiki/Alice_Teodorescu
Da hun ble ansatt gikk mange gamle redaksjonsmedlemmer av i protest: http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3876224.ece
Med henne som ny politisk redaktør har avisen skiftet politisk ståsted i mange viktige saker. Og nye friske skribenter er blitt hentet inn.
Kursendringen er sannsynligvis konsekvens av at GP’s nettavis siste årene har hatt mindre trafikk enn nye, innvandringskritiske nettmedier som Avpixlat, Exponerat og Fria Tider. Som sikkert gav eierne av Sveriges tredje største papiravis panikk, nå som alle vet at medier på nett blir framtiden.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Svenskere er anderledes.
Det er ikke hvemsomhelst der er vore arvefjender. Det kræver sandelig noget at komme i den kategori.

At svenskere, uden kontrol og uden at stille høje krav, tillader adgang og ophold til tusinde udefrakommende potentielle forbrydere og samfundsundergravere der derefter først kan hærge Sverige og derpå komme anstigende til Danmark viser de er samfundsundergravere af første grad.
Det har intet med empati, men med ren idioti, at gøre.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  snaphanen

Nej, den artikel så jeg ikke, men mon ikke jeg har læst om det før.
Den samme idioti udøves jo delvis herhjemme, så der er jo ikke tale om det udelukkende er andres fejl at verden er af lave. Men det svensken udøver er så meget tydeligere og mangfoldigere.

Irrationalitet er vel endnu (også) et slags tegn på menneskelighed…

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  snaphanen

Journalistisk vensterpartis problemer kommer først at visa sig den dagen da SD har så meget magt at ‘Almänna Presstödet’ forsvinder eller formindskes radikalt.
Uden dette skattefinanserede enorme bidrag (+500 miljon i 2012) kommer flertallet aviser at bukke under.
Da kommer vi at få se en tsunamilignende parade af omvendelse under galgen.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg er nu af den mening, at svenskerne bare er “bagude” i forhold til os – og at just dét er den skæbnesvangre forskel: Da danskerne bar sig ad som svenskerne (og det gjorde vi i firserne (ottiotalet)) var vi til dels skærmet af, at folkevandringen endnu kun var i sin vorden. Ellers kunne vi såmænd have udraderet os selv som det lille land, vi er. Men vi havde tid til at nå til erkendelse og bremse lidt op. Svenskerne er ramt af en forsinkelse af denne erkendelse i forhold til en meget voldsom udvikling. Er det min vurdering. Grunden… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Det mener jeg du har fuldstændig ret i Morten. Jeg husker også firserne – og til dels halvfemserne – som mindreværdskompleksernes og selvhadets årtier. Det lille navlebeskuende land, som kunne lære så forfærdelig meget af udlandet. Der gik så bare ikke ret langt tid før den almindelige dansker ikke købte den længere. Og nu er det, i den grad, tippet til vores fordel, at man kan latterliggøre modparten, uden at gøre sig synderlige anstrengelser. Sverige, derimod, vil så gerne være en del af det multikulturelle samfund, fordi skisport og nordlys ligesom ikke klinger så helvedes smart – i Stockholms elites… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x