2
aug
Seneste opdatering: 3/8-15 kl. 0140
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Allan West ville være min kandidat, hvis han stillede op til præsidentvalget. Der er sorte og der er halvsorte – Obama. West spytter også klart ud i et interview her.

Overcrowded asylum centres see increase in threaths and violence

To date in 2015 the Swedish Migration Board (Migrationsverket) has recorded almost as many reports of threats and violence in asylum accommodation in Sweden as for all of 2014. Incidents reported are not limited to threats and violence against other people alone, but also to vandalism, arson and even attempted suicide.

Swedish newspaper Dagens Nyheter reports so far this year, about 35,000 people applied for asylum in Sweden and a record number, 82,000 people are now enrolled with the Migration Board. The vast majority have fled the civil war in Syria but other countries featuring strongly in the immigration statistics are Somalia, Eritrea, Afghanistan, Kosovo and Iraq.

This has led to overcrowding in immigration housing. In late July, 16,000 asylum seekers were registered in temporary holding places around Sweden. Intended to serve as a short-term solution, most residents have lived there more than half a year. Between four and ten people are forced to share rooms, often arriving as complete strangers from different parts of the world, many unable to speak with each other.

So far in 2015 Swedish Migration Board staff have recorded 804 incident reports, compared with 948 during the whole 2014. Previous years to that saw the figure holding stable at around 500 per annum. OVERCROWDED ASYLUM CENTRES SEE 2015 INCREASE IN THREATS AND VIOLENCE

Waltzing Matilda does the halal two step

Halal er sharia, særskat på ikke muslimer – og en milliardindustri

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pantherinae
Pantherinae
6 years ago

Amerikanerne er for dumme, de bliver snydt igen – ligesom Europæerne. Demokratiet er for længst ødelagt af globaliseringen og den ondsindede konspiratoriske magtelite.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Velkommen til vores nye quiz “Gæt en etnicitet” 😉 http://www.bt.dk/krimi/strubegreb-og-knytnaever-under-ungsdomsstaevne-danske-fodbolddrenge-involveret-i-mas Krimi Strubegreb og knytnæver under ungsdomsstævne: Danske [!!!] fodbolddrenge involveret i masseslagsmål Ungdomsspillere fra Fremad Amager var lørdag involveret i et masseslagsmål, der udviklede sig så voldsomt, at politiet måtte tilkaldes. Slagsmålet begyndte, da der var omkring ti minutter tilbage af kampen mellem Fremad Amagers U/16-drengehold og svenske Högaberg under træningsturneringen Eskilscupen i Helsingborg. Det skriver skriver Helsingborgs Dagblad. … Spillerne var så ophidsede, at der blev uddelt både knytnæveslag og halsgreb på banen, som på ingen tid udviklede sig til en kampplads. Heller ikke tilskuere, der løb ind på… Read more »

Jakob Wibroe
Jakob Wibroe
6 years ago

Hvis man er lidt allergisk, så værdsætter man ordentlig produktinformation. Det er vel næppe racistisk!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Nu blander Sverige sig også i Storbritaniens interne affærer angående asylmigrationen via Calais: Calais migrant crisis: David Cameron accused of ‘playing politics’ The Swedish justice and migration minister has accused David Cameron of “playing politics” with the migrant crisis in Calais. Morgan Johansson said scenes in Calais had resulted from France and the UK not taking “responsibility” for accepting more asylum seekers. … David Cameron has said the UK will not become a “safe haven” for migrants and warned illegal immigrants would be removed from the country. ‘Divide people’ Speaking to BBC Radio 4’s The World This Weekend programme, Mr… Read more »

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago
Reply to  snaphanen

Svenske politikere er et helt kapitel for sig. Enten aner de ikke hvad der foregår udenfor deres egne kridhvide områder, eller også er de fuldstændig ligeglade så længe de kan holde SD udenfor.

Og i mellemtiden bliver SD bare større og større og…

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

I det mindste har Australien halal-maerkning.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x