5
aug
Seneste opdatering: 6/8-15 kl. 1224
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 05-08-2015 220702

af Henrik M. Jensen

Således sagde engang Hans Scherfig, der stammede fra en tid, hvor kommunister i det mindste påstod, at repræsentere folket, og derfor måtte reagere med ironi mod dem, der talte ned til folket.

Anderledes står det til med vor tids socialister (kommunister er der næsten ingen, der længere tør kalde sig). De af dem, der samtidig repræsenterer indvandrerlobbyen og asylindustrien repræsenterer et aristokrati, der ikke engang gider skjule deres dybe foragt for folket.

Et godt eksempel er socialisten og flygtningelobbyisten Michala Clante Bendixen, der i agurketidens ‘døende minutter’ nåede at få lidt opmærksomhed omkring sin person med et indlæg i britiske “The Guardian”, hvor hun opfordrede asylanter til at søge asyl i Danmark.

Allerede i foråret var hun på banen med følgende udtalelse: “Jamen det ville være rigtigt godt at få fjernet asylpolitik fra det demokratiske, for det er faktisk ikke noget folk skal bestemme.” (Notat 1.5.15)

4.8. blev hun så interviewet til Deadline af Jacob Rosenkrands, og i starten fik hun luftet det synspunkt, som nok bedst forklarer hendes ønske om åbne grænser: Den aldrende danske befolkning skal udskiftes med højtuddannede hentet ind fra Asien og Afrika.

Kunne hun ellers leve op til sine åndsaristokratiske og nedladende udgydelser fra Notat 1.maj? Ja, hør bare:

“Mange danskere har overhovedet ikke noget begreb om, hvordan asylreglerne rent faktisk er i dag.”

Jacob Rosenkrands: Du anerkender ikke valget og at et flertal af danskerne vil lade færre flygtninge komme hertil.

“Nej, det gør jeg ikke. Jeg tror ikke, at de nødvendigvis ved, hvad det er, de bliver spurgt om”.

JR: Har politikerne et folkeligt mandat til at invitere flere flygtninge til Danmark?

“Jamen, folkeligt mandat. Hvem har fået dem derhen, hvor de er? Folk bliver jo manipuleret af medierne og politikerne i meget høj grad også.”

JR: Men er der et folkeligt mandat til at tage imod flere flygtninge?

“Det er umuligt at stille det spørgsmål. Det forudsætter jo, at folk ved, hvordan tingene er og hvad det er, de snakker om. Og det gør folk altså ikke.”

Skal vi ikke lige lade den stå lidt, denne udtalelse fra det nye aristokrati på venstrefløjen:

“Folk ved ikke hvordan tingene er, og hvad det er, de snakker om.”

Nej, for folk er så dumme – siger folk.

Indsamlingsregnskab 2014 for Refugees Welcome

Dato: 27. juni 2015

Indsamlet: 68.425

Indtægter i alt: 68.425

Udbetalt støtte: 6.058

Div. administration 62.367

Udgifter i alt: 68.425

Administration indeholder udgifter til bla. transport, telefon, porto, tryksager, hjemmeside, honorarer.
Støtte gives til asylansøgere/flygtninge i særlige situationer, som modtager penge til transport og diverse underhold.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Bron: http://snaphanen.dk […]

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Der er noget svensk, næsten monasahlinagtigt over denne Michala Bendixen.

– – –

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det rigtige ord må vel være “godme” 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Morten - - -

En Mona Sahlin classic 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=9KBtTkxnBVw

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Nationalstaterne betaler gildet http://denkorteavis.dk/2015/nationalstaterne-betaler-gildet/ 06. Aug 2015 Lone Nørgaard Har mennesker ret til at krydse grænser? Det er der nogen, som mener. Bl.a. Kieran Obermann, født 1980 i Storbritannien, ph.d. på afhandling om indvandring som menneskerettighed, og lektor ved University College Dublin, Irland. Her følger i punktform en række af hans argumenter klippet fra et interview i 2012. * Indvandring fra et land til et andet er en menneskerettighed på linje med retten til fri bevægelighed inden for et lands grænser, religionsfrihed, retten til at stifte familie og ytre sig politisk. *Det er blot et spørgsmål om tid, før flertallet… Read more »

trackback
7 years ago

[…] Snaphanens Henrik M. Jensen og Kim på Uriasposten har haft fat i en Michala Clante Bendixen, en politisk psykopat og folkemordsanstifter, der ønsker europa oversvømmet med negere og muhammedanere af grunde der ikke er umiddelbart gennemskuelige. Tilgengæld er alle de negative resultater umiddelbart til at få øje på og i mangel på svar på hvorfor europa skal oversvømmes, fra Michalal og andre lignende psykopater, må vi jo gå udfra, at de resultater, der umiddelbart kan iagtages også er dem man ønsker at opnå. Såsom analvoldtægter af 10 årige børn osv. […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Meanwhile in Germany ;-( German Police Warn of De Facto No-Go Zones http://www.clarionproject.org/analysis/german-police-warn-de-facto-no-go-zones# In Germany’s politically correct milieu, Roman Reusch, a top public prosecutor in Berlin, was removed for attempting a crackdown. By Soeren Kern Mon, August 3, 2015 Spiraling levels of violent crime perpetrated by immigrants from the Middle East and the Balkans are turning parts of Duisburg, a key German industrial city, into “areas of lawlessness” — areas that are becoming de facto “no-go” zones for police, according to a confidential police report that was leaked to the German newsmagazine Der Spiegel. The report, produced by the police… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

Kan det bli annat än så här när maoisten Barroso och DDR Angela Merkel har sådana maktbefogenheter. Det är väl inte konstigt att Angela Merkel snart varje månad utropar att islam är en del av Tyskland. De vet helt enkelt om att de aldrig kommer att få med sig medborgarna på ett system som innebär att det liknar det tidigare Sovjet. Det är genom Bryssel de försöker att bygga upp en “politbyrå” som varken kontinentens medborgare kan avsätta eller tillsätta. Med andra ord ett totalitärt system. Därmed kanske det inte är så konstigt att Grekland håller på att kollapsa. Det… Read more »

Gabrovitcs
Gabrovitcs
7 years ago

Denna “kvinna” är en fullfjädrad folkförräderska och borde lagföras som en sådan.

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

Kommunister vill ha diktatur. Kommunister vill ha islam eftersom islam är diktatur. Kommunister hatar Putin eftersom han inte blev den nye Stalin. Kommunister bryr sig inte om att “religion är ett opium för folket”. Kommunisterna är bara ute efter en diktator hur de är försöker att påtala annat. Men det kan de väl få om de vill. Och eftersom de inte vill ha demokrati eller yttrandefrihet eller tryckfrihet så måste väl kontinentens medborgare upplysa kommunisterna “att de bor på fel kontinent”. Vad passar då inte bättre än att när islam kastas ut från denna vår kontinent så kastar man även… Read more »

Birthe2015
Birthe2015
7 years ago

Tja … der er mange måder at gøre sig (uheldig) bemærket på. Hvis ikke det var så alvorligt et emne, kunne man jo blot skraldgrine 😉

Søren Petersen
Søren Petersen
7 years ago

Denne sag viser jo, at vi er oppe mod desperate folk, som ikke er helt uden resourcer – de har jo også fordel af mediernes bias – jeg er sikker på at det ikke er det sidste desperate stunt fra den lejr. Godhedsindustrien? pseudo godhed? hvad med de millioner af flygtninge i nærområderne: syge, handicappede, ældre, som kunne få det lidt bedre hvis vi sendte alle de penge til dem som vi bruger på resourcestærke flygtninge i DK, – flygtninge som er stærke unge mænd som har rejst halvdelen af kloden rundt.. Men forøvrigt burde Bendixens syv argumenter for at… Read more »

ramonafransson
ramonafransson
7 years ago

Den kvinnan bör nog tas bort ur politiken snarast möjligt eller om hon nu är tjänsteman, så bör hon ges sparken med omedelbar verkan. En sådan förvriden syn på människor som hon har är likvärdigt med en diktators och en sådan person ska inte befinna sig på en post där hon utövar diktatorsskap.

niklasr
niklasr
7 years ago
Reply to  ramonafransson

Hon är en helt vanligt socialist. De kan och vet bäst – oavsett vad väljarna tycker. Titta bara på vilken socialistisk stat som helst så ser du samma beteendemönster. Senaste exemplet på socialistiskt vanstyre är Zimbabwe där den socialistiske presidenten Mugabe kommit på att det var nog inte så smart att kasta ut de vita och överlåta deras gårdar till svarta för 15 år sedan. Som brukar hända när socialister tar över är att landet går åt helvete. Zimbabwe, som en gång var Afrikas brödkorg måste importera säd och deras ekonomi är halverad mot vad den var för 20 år… Read more »

ramonafransson
ramonafransson
7 years ago
Reply to  niklasr

Instämmer i varje ord. Och en sak till: Det var Sverige och sossarna som hjälpte Mugabe till makten.

niklasr
niklasr
7 years ago
Reply to  ramonafransson

Naturligtvis, sossarna har hjälp många socialistiska massmördare och diktatorer till makten, Castro på Kuba, ANC i Sydafrika, Arafat i Judeen/ Samarien samt Gaza. Deras lista av oskyldigt blod är tjockare än telefonkatalogen från 80-talet.

ramonafransson
ramonafransson
7 years ago
Reply to  niklasr

Ja dessvärre!

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Og herfra skal der lyde en stor tak til Michala Bendixen, på vegne af samtlige fornuftsvæsner i Danmark. Hun formår – som få – at gi’ den som naiv hattedame med kikset make-up og udstille godhedsindustrien, som de store fjolser de jo er… Godt at se hvordan det stille og roligt er ved at lykkes flertallet af danskerne, at få rystet loonierne ud af busken. Hun siger så mange dumme ting, så Jakob Rosenkrantz dårligt kan li’ at gå til hende. Ja, selv en revy-forfatter burde ikke ku’ få penge for at lave grin med det tomhjernede kvindemenneske. Det ville… Read more »

John Hansen
John Hansen
7 years ago

Kvinner og islamister bruker demokratiet til å avskaffe det. Litt av en gjeng.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Hun stråler jo ligefrem af endeløs selvgodhed … på andres bekostning naturligvis 😉

Her kan selv Zenia Stampe, Mee Allerslev og Sofie Carsten Nielsen overhovedet ikke være med …

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Dagens gode grin 😉 Ja, det er faktisk nærmest tragiskomisk – hvorfor har ingen dog forberedt manden på, at det er et ikke-muslimsk land, han uinviteret har valgt at slå sig ned i, hvor han ikke bare kan forvente alting indrettet efter sine åndformørkede religiøse regler og barbariske klannormer fra den allermørkeste middelalder? Måske skulle man i stedet begynde at udbrede dette budskab i de muslimske lande, hvor de såkaldte ” asylansøgere jo typisk kommer fra? Hvis de fandt ud af, hvor meget af deres muslimske normer, livsstil og mentalitet de bliver nødt til at lægge af sig her i… Read more »

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x