8
aug
Seneste opdatering: 8/8-15 kl. 2239
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rare video shows a group of Syria|n asylum-seekers on their way from #Turkey to #Greece in a rubber boat via Sakir Kahder, hollandske Volksrant. Hvis nogen forstår arabisk, må de gerne  oversætte.

Australierne markerede i går en årsdag, europæerne skulle lægge mærke til: AUSTRALIA MIGRANT POLICY SUCCESS: ONE YEAR WITHOUT A ‘SUCCESSFUL PEOPLE SMUGGLING VENTURE’. Europæerne synes indtil videre at have gjort et valg: Det er bedre at fortsætte med at stå op for et asylsystem og nogle konventioner, der vil berøve dem deres lande og gøre deres børn hjemløse i verden, end at ændre dem og overleve. Den såkaldt borgerlige, norske blogger Bjørn Stærk, udtrykte det samme ædle livssyn på denne måde for nogle år siden:

Brave is sitting down calmly on a plane behind a row of suspicious-looking Arabs, ignoring your own fears, because you know those fears are irrational, and because even if there’s a chance that they are terrorists, it is more important to you to preserve an open and tolerant society than to survive this trip. Brave is insisting that Arabs not be searched more carefully in airport security than anyone else, because you believe that it is more important not to discriminate against people based on their race than to keep the occasional terrorist from getting on a plane.

Se også idag: There is increasing evidence that British people smugglers are operating in the migrant camps around the north French port of Calais.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten P.
Morten P.
6 years ago

Vedr det australske jubilæum, og linket til artiklen hos Bretibart. Citat af selveste premierminister Abbot:
“I really think Australians are sick of being lectured to by the United Nations, particularly given that we have stopped the boats, and by stopping the boats, we have ended the deaths at sea.”

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Dagens reprise (set via Uriasposten ):

En svensk “kulturberiger” melder ærligt ud om sine og vennernes intentioner på arabisk TV 😉

Tak til den arabiske TV-journalist for at stille de yderst relevante spørgsmål, som vore hjemlige
journalister ( over hele Europa! ) ikke vover eller ikke ønsker at stille til vore “gæster”.

Svensk muslim som røper hvorfor de er i Sverige

https://www.youtube.com/watch?v=Zpo5gakm1U8

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, jeg kunne godt huske, at vi har set den før på denne blog 😉

Morten Dreyer
Morten Dreyer
6 years ago

Hvordan med Tyrkiet ? I titusindvis af flygtninge kommer i år til Grækenland. Er der nogen politikere, som har klaget til Tyrkiet over, at Tyrkiet i strid med internationale aftaler, lader flygtningene rejse videre. Hvornår har tyrkiske myndigheder stoppet flygtninge, inden de sætter sig i både mod de græske øer? Tyrkiet er officielt ansøger til EU medlemskab, og alligevel bryder man alle aftaler med EU. Men se på flygtningestrømmen med tyrkiske øjne.. På tyrkisk hedder Bulgarien Bulgaristan og Grækenland Yunanistan. Det Ottomanske Rige føles pludselig ikke så fjernt. Mon ikke Tyrkiet grundlæggende opfatter EU som en del af det muslimske… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x