9
aug
Seneste opdatering: 9/8-15 kl. 2121
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoen fra det tyske indenrigsministerium fortæller blandt andet, at asylsøgere fra Balkan skal rejse frivilligt hjem, og hvis det er ufrivilligt, skal de betale rejsens omkostninger. De har derefter forbud mod at rejse ind i hele Schengen igen indtil udgifterne er betalt.

Tyske politikere rækker den første lillefinger til en stadig vredere befolkning. Det er ikke meget, men det vigtige er, at tyskerne gør det. Når tyskerne en dag har fået nok af hele masseindvandringen, også fra Afrika, slutter den i hele Europa. Desværre vil der gå kostbar tid inden, regningen får efterkommerne. I Sverige er tiden ekstra kostbar, der kommer 2000 asylsøgere om ugen. – “Ruinieren Sie nicht ihre Familie” Regierungsvideo soll Balkan-Flüchtlinge abschrecken Ny video skal skræmme asylansøgere fra Balkan fra at rejse til Tyskland. Den engelske udenrigsminister Peter Hammond siger i dag i en tale i Singapore, at EU er problemet:

“Millions of African migrants threaten standard of living, “Philip Hammond says. “‘Maurauding’ migrants around Calais pose risk to security of Channel Tunnel and that sending them to their home countries must be ‘number one’ priority.” Philip Hammond said under EU laws migrants can be “pretty confident” that they will never be returned to their home countries, adding that it will not be “sustainable” if Europe has to “absorb” millions of African migrants. “We have got to be able to resolve this problem ultimately by being able to return those who are not entitled to claim asylum back to their countries of origin. That’s our number one priority.

Svensk socialdemokrat: “Landet är ostyrbart”

Det kommer en utlösande händelse – till exempel ett X 2000 som spårar ur och dödar några dussin människor eller en terrorist som bombar tunnelbanan med ett stort antal döda – som gör att nationen desperat ropar efter ett nytt ledarskap. En kupp inträffar inom moderatpartiet med start bland partiets kommunpolitiker. Batra avsätts och ett kommunalråd blir partiordförande. Moderaterna säger upp decemberöverenskommelsen och börjar förhandla med SD om att regera gemensamt.

Regeringen faller och extraval utlyses. Kristdemokraterna hänger motvilligt på alliansen mellan M och SD. De tre partierna går till val som ”Nya Alliansen” och får tillsammans 44 procent av rösterna. De bildar regering med Jimmie Åkesson som statsminister. Men regeringen motarbetas av praktiskt taget alla, inte bara av de övriga partierna, som är arga som bålgetingar, utan även av statsapparaten, som inte gillar de nya tongångarna. Till exempel går Migrationsverket inte med på att följa regelverket och begränsa volymerna.

Efter ett tag inser svenska folket att politiken är lamslagen och att ingen ordning alls kan förväntas. Landet är ostyrbart. När järnrörsextremisterna börjar flytta fram positionerna och bränna flyktinganläggningar är det knappt längre någon som försöker hejda dem, utom, naturligtvis, Antifascistisk Aktion och andra våldsbenägna vänstergrupper. Lokala krig utbryter som polisen inte har kraft att avbryta. Ingen bryr sig ens om att tillfråga försvarsmakten. Och vad händer sedan? Hur går det till slut? Historien har inget slut. Den bara fortsätter. När lamellerna släpper

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Vov
6 years ago

Når man fratager naturen at justere menneskets formering, så får man selvfølgeligt klimaproblemer, krige og udryddelse af andre dyrearter. Siden missionærerne invaderede Afrika for at messe for kristendommen har mennesket bevæget sig mod sin egen udskættelse. Vi har, med stor succes, udryddet mange sygdomme og hjulpet fattige med at få mad. Til gengæld har vi fuldstændigt naturens egen metode til at holde menneskene i ave. Nemlig sygdomme, som kunne holde børneantallet nede på et acceptabelt niveau for naturen. Vi troede, at hjælp til udryddelse af malaria, aids, ebola og mange andre sygdomme, ville gøre noget godt for for Afrikas beboere.… Read more »

John Hansen
John Hansen
6 years ago

. Men regeringen motarbetas av praktiskt taget alla, inte bara av de övriga partierna

Er dette som skjer i Norge nå. FrP-regjeringen blir tvunget til å ta imot masse asylsøkere av stortingsflertallet. Hvor ble det av den gode gamle motstandskampen fra tidlig 1940-årene sier nå jeg, og selv den gang var det ingen som drev seriøse sabotasjeaksjoner verken i Norge og Danmark inntil krigen snudde i Vestens favør med Stalingrad i 1943. Man kan si mye om ABB men selv om del 2 av aksjonen kan diskuteres så vil fremtiden se han i et annet lys.

Snaphane
Snaphane
6 years ago

Minst två av dessa scenarios kommer att inträffa i närtid. frågan är inte om utan när !!!
Läs gärna http://www.ledarsidorna,se Johan Westerholm är välunderrättad. Vi har en regeringskris runt knuten…

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago

Skræmmende perspektiv, men – desværre – ganske realistisk!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x