10
aug
Seneste opdatering: 11/8-15 kl. 1445
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det skete kl.23 i går aftes i krydset Ahlmansgatan och Claesgatan. Redaktionelt et heldigt tidspunkt for aviserne, for nu er den historie røget næsten helt ned af deres sider og erstattet af så vigtige nyheder for Sverige som ”Nordkorea får betala ett högt pris” og “Nu är Stefan Löfven tillbaka i hetluften.” Så snakker vi ikke mere om det. Flere observerede to andre detonationer eller skud: “Samma uppfattning här, var vid Folkets Park vid 23 tiden. Hörde inget då, fast hörde 2 smällar som dig vid mellan 00.15 – 00.45 också.”

Der er andre seriøse nyheder efter det, SR kalder “væsentlighedskriteriet”. En kvinde bekymrer sig om transkønnede’s forhold i Eurogames (de udgør en umålelig promille af befolkningen).

En anden kvinde klager over, hun kun kan få beige-farvede plastre. Hun er columbianer, så hun ønsker nok nogle indianerfarvede. Morgennyhederne kontakter plasterfabrikanten. Minut 13.  GRanater kan springe, folk kan blive myrdet, SR’s postkommunistiske madammer kværner uanfægtet. Det var reservatet, svensk Pravda  for i dag. Folk i Malmø synes stadig granaterne er det vigtigste, og en kvinde her har opdaget at hun ikke får noget for skatten længere og hendes børn kan ikke få en bolig efter at have været skrevet op hele livet.Roger Sahlström ringer til SL´s trygghetstelefon

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
krumanse
krumanse
6 years ago

När man tänker på hur många som tjänar stora pengar på detta aktivist-skit blir man ännu mer förbannad. Hur många har egentligen sin utkomst i invandrings- och flyktingbranschen?

Hardanger
Hardanger
6 years ago

Lyst plaster …. herregud for en fantasi disse pk-folkene har. Jeg har aldri tenkt over fargen på et plaster. Ufattelig “kreativitet” som finnes ute blant de venstreekstreme pk’ene

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Dagens bedste overskrift (JP) 😉 ”Jeg kan forstå, at det er usædvanligt med brug af håndgranater i Danmark. Det overrasker mig” http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7923370/Det-handler-om-at-skr%C3%A6mme-folk.-Det-ser-voldsomt-ud-og-de-er-ekstremt-farlige-s%C3%A5-det-er-et-skr%C3%A6kindjagende-v%C3%A5ben/ Malmø har gennemlevet en “eksplosiv” sommer. Politiet er klar til at foretage anholdelser. Europa 10.08.2015 kl. 17:37 RONJA MELANDER “Det handler om at skræmme folk. Det ser voldsomt ud, og de er ekstremt farlige, så det er et skrækindjagende våben” To uger var der stille i Malmø, og så lød der atter et brag. Søndag kl. 23 eksploderede en håndgranat i et vejkryds i Sveriges tredjestørste by. 30 vinduer blev smadret i en nærliggende bygning, ligesom en bil… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Hende den selvgode PK-gimpe fra sidste uge (Marianne Rosenkvist) med annoncen i The Guardian, som byder flere flygtninge velkommen til Danmark, og hendes facebook-gruppe ‘Velkommen til flygtninge” fremturer nu med en ny annonce i den britiske avis: Danskere indrykker annonce i britisk avis: ‘Kære flygtninge, vi byder jer velkommen’ http://www.bt.dk/politik/danskere-indrykker-annonce-i-britisk-avis-kaere-flygtninge-vi-byder-jer-velkommen Med store bogstaver i en stor helsides-annonce i mandagens udgave af den britiske avis The Guardian bydes asylansøgere velkommen i Danmark. Det er Facebook-gruppen ‘Velkommen til flygtninge – nej til Støjbergs skræmmekampagne’, der står bag initiativet i den store britiske avis. Annoncen er finansieret ved hjælp af private, danske bidragsydere,… Read more »

Nicke99
Nicke99
6 years ago

Kremls trollarmé.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Ja og for kort siden dræbtes to tilfældige personer i en IKEA-butik i Västerås, en tredje såredes livsfarligt.

Efter at have set lidt live fra de store mediedrager, AB og Expressen, virker det allerede som man har lagt låget på om den anholdte, stille som i graven hvad det angår.

Jihad i Sverige?

Jeg håber det virkelig ikke.

Læs her og se med egne øjne hvordan svensk medie og myndighed, udfører sit hverv.

http://www.svd.se/uppgifter-tva-knivskurna-vid-ikea-i-vasteras/om/knivattacken-pa-ikea

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Mon vi er ude i noget “kulturberigelse” her? Det virker mystisk.

http://www.bt.dk/krimi/mulig-gerningsmand-anholdt-ved-ikea-ved-vaesteraas

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Hvad jeg har set på Twitter drejer det sig om en brun/sort person der har anholdts, det er dog bare Twitter der nævner dette endnu.
Men med tanke på de mange hundrede ‘svenske’ jihadister der rejser frem og tilbage fra IS’s krigsskuepladser, er tanken ikke så fremmed at det kan være en der blindt lyder IS’s dogmer og bare går ud, her på Ikea, tager en kokkekniv og slagter nogle kuffar.
Jeg håber dette ikke er tilfældet, ty da har vi åbnet Pandoras æske her i Sverige.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Iflg. TV2-News netop nu så kendte de nu to knivdræbte ofre hinanden.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Tak og lov for det.

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Jag skrattade när jag hörde gnället över färgen på plåster! Så urbota fånigt! Allvarligt talat, är det inte ändamålet för plåstret som är viktigast? Om jag blöder tar jag vad som helst, skiter i färgen, som får det att sluta blöda! Och jag är inte vit i hyn, men inte svart heller! Hahahaha …

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Også jeg fik et godt grin, da jeg læste om kvinden med plastret – man tror snart ikke, tingene kan blive værre, og så sker det alligevel hver eneste dag. Totalt latterligt! Hun må da have et kedeligt liv, denne kvinde, siden hun har tid til at gå op i sådan noget vås!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Birthe2015

Eller hun kunne udvise noget INITIATIV selv – for én gangs skyld – og så få fremstillet eller importeret noget halal-plaster i alle mulige hudfarver. Der må vel være masser af potentielle kunder i butikken i nutidens “multi-kulturberigede” Sverige 😉

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago

Fin ide – det har jeg slet ikke tænkt på. Iværksætter og importør af ” mørkt” ( er det uartigt at sige sort i SE? ) plaster. Bare kom i gang, frue 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Lugn nu – man kan ju faktiskt också köpa blåt plåster 🙂

Nicke99
Nicke99
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Kremls trollarmé

premium_brand
premium_brand
6 years ago
Reply to  ramonafransson

När jag var barn på 50- och 60-talen fanns det plåster att köpa i alla tänkbara färger. Dock inte matchande olika hudfärger, för på den tiden fanns det ju bara en hudfärg i Sverige. Som barn var det “coolt” att komma med ett rött eller gult plåster.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Der er nok nogle i de krænkedes kor der også er krænkede over hångranater.

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg krænkes hver eneste dag – af de krænkede 😉

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x