11
aug
Seneste opdatering: 12/8-15 kl. 0426
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad man ser  på videoen er selvfølgelig, at enten agerer politikerne, eller også tager andre kræfter over. Der er ikke noget, der hedder at lurepasse politisk på Europas nuværende situation. Det har I gjort i årtier. Man så det igår i Västerås. Etablissementet prøver at inddæmme sandheden, men det lader sig ikke gøre. Svenske  myndigheder er bange for reaktionerne, og svenske politikere er så rædselsslagne, at de har været fuldstændigt tyste i dag. Der er ingen steder, de kan gemme sig.

Man kunne igår se statsminsteren i et langt interview i Deadline. Jeg håber ikke, han og Venstre selv tror på, at deres asylstramninger hjælper mere end højst et halvt år. Venstre må vide, at tilstrømningen til EU er fordoblet i år, og vil fordobles i mange år fremover.  Venstre må også vide, at det kun er i en begrænset tid, de har magt over situationen. Der er ingen steder at flygte hen, Venstre. Tag ansvaret eller forsvind. I havde chancen i 2001, og I tog den ikke. Denne kan være  jeres sidste.

Det nye er, at Løkke overhovedet diskuterer konventioner i interviewet. Skal man forstå Venstre som andet end rene idioter, vil de ikke drage rationelle konklusioner af hvad vi allerede ved, men vente på EU og på at de store lande bliver  møre nok, til at gribe ind over for den pågående invasion.

Indtil videre har det været at vente på Godot, men det bør klargøres for danskerne: Ejerskabet til jeres land og “forsikringen” for at I og jeres børn ikke havner i en svensk situation, ligger i hænderne på et EU, der har været usædvanligt fodslæbende indtil dato. Derfor befinder Venstre og regeringen sig også i handling flere år bagud for den aktuelle situation.

Det er tamt af Venstre. Vi kender tallene fra Unicef og Eurostat. Løkke bør tage offentligt stilling til dem og ikke få lov at tale udenom, som Adam Holm lader ham. DF burde gøre de nødvendige indgreb til et kabinetsspørgsmål.

Mikael Jalving medvirker i en interessant debat i P1 i dag med Martin Henriksen (DF) og Mai Mercado (K), hvor P 1 ligefrem er udfarende overfor Venstre. Det er nye tider. Jeg har skrevet om dette i seksten år i aviser og på bloggen, og nu ankommer de til hvad jeg mente i 1999. Jeg som Ivar Arpi kaldte “racist” og som Klaus Wivel og Martin Krasnik kaldte “antisemit”. Velkommen til virkeligheden alle fodslæbere og realitetsbenægtere. Jeg vidste I ville ankomme, men jeg vidste ikke, I ville være så længe om det. I har tabt til virkeligheden. Jeres lamme løgne og kældsord bringer jer ikke videre. Historikeren Henrik Jensen skriver i JP: Kaos og samfundsopløsning truer.

Hvis tumulten omkring kanaltunnelens munding mest ligner dystopisk science fiction, er det måske, fordi det er, hvad fremtiden truer med. Og den er allerede begyndt. Bag de tusinder i Calais står andre tusinder, bag dem atter andre. Bag de 60 millioner flygtninge, som FN anslår, der er i verden i dag, venter 60 millioner andre. Karret er bundløst, men forbundet med vores.

 Sveriges åbne døre er symbolsk for afmagten. Den svenske flygtningeminister, Morgan Johansson, har gjort sig instrumentel i en løbende bestræbelse på at forlade det Sverige, vi kender. Han taler, som om migranterne er et passerende problem, og skoser alle andre lande for ikke at tage lige så mange af dem som Sverige. Som om det ville løse noget.

Morten Uhrskov skriver:

Hvad man helt skal kalde Europas nuværende kurs, kan synes vanskeligt, al den stund der er tale om en aldeles original udvikling. Det er aldrig set før, at en hel kultur frivilligt lader sig rende over ende, som det sker for Europa i disse år.

Europas nærområder – Mellemøsten, den øvrige arabiske verden i Nordafrika og især Afrika syd for Sahara – når ikke Europa til sokkeholderne, hvad angår mulighederne for at producere militært isenkram. Den moderne teknologi gør det ydermere ikke længere nødvendigt at råde over massehære, hvorfor Europas for lave fødselstal ikke er noget videre problem. Teknologisk overlegenhed til lands, til vands og i luften gør rigeligt udslaget.

De europæiske lande kan, inden denne uge 33 er omme, standse massetilstrømningen hen over Middelhavet fuldstændigt, hvis blot den politiske vilje er til stede. Ak, det er den ikke endnu, og derfor regner Tyskland med at modtage 500.000 asylsøgere i år. Og Sverige fortsætter en kurs, der allerede har gjort det sikkert, at den svenske velfærdsstat – det svenske folkhem – bryder sammen, ja, er i fuld gang med at gøre netop det.

Men det er centralt at gøre sig klart, at alt dette forfærdelige sker, fordi den nuværende politiske vilje tilsiger, at det skal være sådan.

Den politiske vilje kan heldigvis ændre sig, og derfor er det så vigtigt at huske på, at vi fortsat suverænt selv bestemmer, hvornår vi stopper vores gale kurs og igen optræder ansvarligt ved at insistere på, at der skal være en række hjemlande for de europæiske folk.

I så bedrøvelige tider som disse er det vederkvægende at tænke på, at de nuværende ulykker skyldes vor egen dumhed og ikke vor egen uformåen. Det kan blive anderledes, og det vil blive anderledes.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mikkel Anderson pakker den bedrevidende, virkelighedsfjerne gloriepudser David Trads
helt sammen i Deadline i går aftes (11/8 ) 😉

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-2015-08-11#!/00:19:52

Hvorfor er det nu lige, at DR har så stor en forkærlighed for David Trads,
at han efterhånden skal på skærmen eller i radioen hver anden dag, hvis
der er et debatemne, der kommer det mindste ind på disse områder?

Manden har jo ikke begreb skabt om, hvad han taler om 😉

Han er efterhånden ved at blive den nye Tøger Seidenfaden –
men dog langt fra med det samme åndelige niveau som TS.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago

Men – kommer ikke disse menneskene på premisser som ikke overensstemmer med de som ble satt langt tilbake? Vi skulle beskytte enkeltindivid fra forfølgelse og undertrykking. Men nå er det altså slik at de som gjennom generasjoner har maktet å skape trygge og gode samfunn, skal “belønnes” med å overta ansvaret for de som ikke har fått dette til.. Om dette er premissene fra scratch; hvor mange er interesserte å bli med på å bygge velferdsstater? I prinsippet er det kun innvandring til reell verdiskaping, der man forsørger seg selv og sine, pluss noen til, en velferdsstat i lengden kan… Read more »

Multikulti ist tot
Multikulti ist tot
6 years ago

Det kan godt være, at der er pres på Europas sydlige kyster,
men de allerfleste lykkeriddere flyver såmænd ind.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/de-fleste-migranter-kommer-til-europa-med-fly

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago

Likegyldig hva vi mener..
De er tydeligvis i tett kontakt med våre politikere?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mikael Jalving i P1-debat i dag: P1 Debat: Er regeringens asylpolitik for uambitiøs?http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-debat-2015-08-11/ Sendt: DR P1, I dag, Start kl. 12:15 – Slutter 13:03 Et af regeringens helt klare succesparametre er, at antallet af asylansøgere til Danmark skal falde. Med lavere ydelser og annoncekampagner i internationale aviser, er regeringen i gang med at arbejde for deres vigtige målsætning. Men er det i virkeligheden blot symbolpolitik? Er regeringens ambitioner om antallet af asylansøgere alt for uambitiøse, og burde de tage helt andre midler i brug hvis de vil opnå deres mål? Vi tager debatten, blå mod blå, med Venstres Marcus Knuth,… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Ja, det er meget nemt! Sig Stop til mere muslimsk indvandring, men lad de kristne fra Syrien og Irak komme til vores verdensdel. Det er ikke dem, der er problemet, nej, det er dem, der er de sande forfulgte. Af muslimer! EU kunne nemt klare sig ud af suppedasen, hvis de simpelthen med deres redningsfartøjer sejlede tættere på kysten, hvorfra disse flygtninge sejler, og derefter skubbede bådene tilbage med redningsfartøjerne! Er det kynisk? Næ! Det er mere kynisk at efterlade et nyt islamofilt Afrika-Europa til de kommende generationer! Det er morderisk og ondt, og vi vil aldrig kunne eksistere med… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Du skulle lige tage en kigger på Södertälje i Sverige, hvor flertallet af Syriske kristne i dag bor.
‘Syrianer’ kalder de sig i Sverige og det er nok Sveriges mest kriminelle, mafiaby overhovedet.
Læs lidt her: http://avpixlat.info/2012/08/03/syrianska-maffian-i-sodertalje-uppgang-och-fall/

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Til gengæld kunne du – og Avpixlat – så ta at se denne artikel, som giver et mere nuanceret billede af dem, som kalder sig kristne assyrianere. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Vi-bor-alle-i-samme-by_-men-ikke-i-samme-verden-8021162.html Og så vil jeg i øvrigt sige, at der er blevet dræbt, halshugget, slagtet ca. 250.000 kristne af muslimske DJÆVLE siden 2013! Fordi du kan diske op med ét eksempel på, at nogle af de såkaldte kristne også kan være brådne kar, så husk lige på alle de efterhånden hundredevis af horrible eksempler, som vi bliver præsenteret for hver eneste dag i medierne. Terror og vold mod Europas oprindelige folk. I denne… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Det är komplicerat, men faktum kvarstår att Syrianer håller på med kriminalitet av högre skolan i Södertälje.

Jag vet med hur Kristna mördas, fördrivas och värre i många islamdominerade områden, läste att det dödas en kristen varje sjätte minut dygnet om, hoppas verkligen inte det är sant.
Personlig bär jag kors runt halsen, synligt faktisk och jag undviker vara nära någon jag ser som muslimer, överlevnadsinstinkten vill jag tro.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Så bra, Armadillo 🙂 Også jeg bærer kors; en replica af en oldgammel model, som de lavede i århundrederne efter kristendommens indtog til DK. Nogle gange bærer jeg også Davidstjernen, og jeg kender kristne danskere, som er blevet spyttet på og smidt ud af kiosker pga. Davidstjernen. Tænk, om det var danskere, der smed folk med tørklædet ud…. sikket et verdensomspændende ramaskrig, der ville blive, lige fra DDR-tv i DK til BBC og Al-Jazeera!! Det ville være breaking news i dagevis! Jeg ophidser mig ikke over de påståede kriminelle syrianere, for det er ikke dem, som er til stor fare… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Det er nok det samme jeg har, indhandlet på ‘Skalk’, det hedder Grathe Hede-korset’ og er meget smukt.
Hvad IS angår, tror jeg der skal ‘fødder på marken’ for at eleminere disse udyr, at bare bombe dem kommer ikke at holde overhovedet.

Kristenheden virker desværre helt impotent i dag, vi behøver nogle ildsjæle, korsriddere for at dæmme op for det muslimske barbariet.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Godt sagt! Men hedningerne (og de tæller nok 80% af den danske befolkning) hader Gud, så de vil se med stor fryd på, at vi kristne føres til skafottet… Derefter vil hedningerne naturligvis blive tvunget til at konvertere til islam. Så er det slut med deres ækle gay pride parades, eller hvad det nu kaldes, det er slut-prut med øl, porno og bikini! Så uddør den danske mand helt sikkert!!!!

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg så for nogle år siden noget på fjernsyn hos en ven der indehaver et sådan apparat, det var en reportage om en regnbueparade, hvor der defilerede det ene lastbillæs efter det andet, med mere eller mindre nøgne mennesker der efter hvad jeg så, udførte seksuelle handlinger fuldt offentligt. Alt det fremfor børnefamilier og ældre mennesker plus andet folk der ikke virkede være på linje med optogets mål og mening. Folk må gerne have sine forskellige seksuelle præferencer for mig, men jeg kan ikke lide at få det smasket op for åben skærm, eller for den sags skyld i en… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Godt sagt, Armadillo! Det er ufatteligt ækelt at se på, og det siger jo om dem, at sex ligger øverst hos dem. Der er intet glorværdigt og ‘fint’ i deres perversioner, og når de påberåber sig at være en ‘minoritet’, så er det latterligt: Hvis ikke de var en minoritet (hvad jeg efterhånden betvivler, de er), og hvis homosex havde været naturligt igennem menneskets historie, så var vi nok ikke overbefolket. Og hvad med pædo’er?? Det er også en perverteret afart af sex, og dem ser vi sikkert gå i lignende optog om nogle år – når al moral og… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Bibelen havde jeg også taget med, men desuden også John ‘Lofty’ Wisemans SAS-survivel guide.
Hvad mennesker holder på med i deres soveværelse er deres egen sag.
Jeg mener bare at det er anstødeligt at posere og eksponere seksuelle handlinger offentligt på et lastbillad på åben gade.
Det virker som om at promiskuiteten ikke har nogen grænser i dag og det anser jeg er forfærdeligt, plus personligt krænkende.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Kristenhed i ren form er ikke nogen ’tilbedelse’, men et åndeligt rum for overvejelse, eftertanke og debat.
Dog havde jeg disse dage gerne set 100000 Korsriddere forsvare vores kultur, vi alene har ansvaret for vores kulturs overlevelse.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg ved og den svenske ærkebiskops valgsprog er; Allahu Akbar!
Avfællinger uden hverken tradition eller tro.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Lenn

Sikken gang hedninge-ævl!! Europas forbandelse er antikristelige holdninger, glorificering af homosex, egocentrisme af nærmest historiske dimensioner, og barnemord i hundredtusindvis (aborter)! Det lades ikke ustraffet, tro mig. Demokratiet er sådan set bygget op med kristendommen som skabelon! Du må vel ha IQ nok til at skelne revl fra krat, eller…?? Hvor ser du lige kristne og jøder, for ikke at snakke om buddhister og hinduister, gå rundt og dræbe mennesker på brutal vìs for at komme op og pule såkaldte ‘jomfruer’!? Verden er begyndt at se forfærdelig ud, takket være ugudelige og tanketomme mennesker; tomhed vil per definition fyldes op… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Lenn

Til din info findes der meget, meget FÅ rigtige, Bibeltro kristne i dagens Danmark. Biskopperne – især Keld Holm, Margrethe Auken og homo-præsterne – er ikke kristne! De er Lucifers disciple i fåreklæder! Statskirken er antikristelig og blasfemisk, og jeg har tænkt mig at melde mig ud af den. Du er vel tilhænger af ase-troen eller lignende, og havde det ikke været for kristendommens indtog, kan du måske forestille dig, at vi stadig levede på det ufatteligt ‘udviklede stade’, hvor man overfaldt andre stammer med bue og pil og køller, åd vildsvin til aftensmad, tilbad Thor og Odin, og troede,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Det er en god video, fordi den viser disse indvandrere som de energiske, håbefulde, og i og for sig ret venlige mennesker, de er. At det ikke er dét, det er værd at vide om dem, kommer dermed til at stå desto mere klart. Deres sødhed er irrelevant, og ikke det, vi har brug for at forhøre os om dem anbelangende.

– – –

tavsen
tavsen
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Der er nogle fra Sudan. Dem der kunne gøre en indsats dernede. Ekstrem egoisme

Landbrug skulle sikre Afrikas fremtid – men de unge søger væk
http://www.information.dk/541514
Landbruget i Afrika syd for Sahara kunne potentielt trække millioner ud af fattigdom. Men de unge drager i stigende grad mod byerne i jagt på en uddannelse og et liv som i Vesten. Landbruget kæmper med en gammeldags og bagudskuende livsstil, som de unge ikke er tiltrukket af, siger ekspert….

Solvind Danmark
Solvind Danmark
6 years ago
Reply to  Morten - - -

“sødhed”?
Det skal jeg lige forstå. Dit indtryk af videoen fra Calais er altså at kolonisatorerne er “venlige” og “søde” mennesker??? Er du en 14-årig pige?
Hvis ikke, så må der da være et eller andet helt galt på første sal.
Her er mit forslag til dig: køb et fladskærms-TV, bestil den største kanal-pakke du ka’ få. Og overlad så venligst politik til de voksne. Det er på grund af typer som dig at Europa bliver rendt over ende.

tavsen
tavsen
6 years ago

De kan råbe og skrige, og komme med deres egoisme.

Vi har max 10 år tilbage i Europa.med den kæmpeinvasion.

Kaos på Kos. Festlig video af stakkels forfulgte uskyldigheder
http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/kaos-paa-kos-migranter-vil-have-mad/5681363

Men tyskerne er ved at komme til fornuft. Vel sagtens fordi de forventer ½ million “flygtninge” i år.

http://ekstrabladet.dk/112/tysk-politi-efterlyser-genindfoerelse-af-graensekontrol/5681692
Tysklands politiforbund føler sig så presset over flygtningestrømmene, at det kræver flere mand og paskontrol

tavsen
tavsen
6 years ago
Reply to  tavsen

Det kan umuligt passe, at FN’s konventioner kan diktere størrelsen af danske sociale ydelser.

tavsen
tavsen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Kunne man forestille sig, at de skyndte sig at flygte tilbage til Tyrkiet? Sådan at slå svømmerekord i lang distance crawl.

Tyrkiet er enormt stort land. 783.562 km² masser af muligheder for den startkapital, de har brugt på menneskesmuglerne

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x