12
aug
Seneste opdatering: 13/8-15 kl. 1339
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

RT 7.8, det var inden håndgranaten i forgårs.

“Om jag trodde på Gud skulle jag be honom skydda oss”

“Sverige går sönder framför våra ögon”

Dag Ohrlund udtrykker meget godt stemningen i Sverige idag 48 timer efter IKEA, altså udenfor MSM – på blogs og Facebook. Ikke EN politiker har udtalt sig om IKEA mordene. Medierne er næsten lige så usynlige. Man ser lige historierne “Ikea i Uddevalla behåller knivarna” og “23-åringens advokat: Han är förtvivlad”, der skal gøre det ud for dækning af den oprørende historie. Det er alibihistorier, ikke-historier.

Jeg har af og til skrevet, at Sverige er uden lederskab. Det mærkes rigtig tydeligt en dag som i dag. Der er ingen der skal byde noget af at stå frem, og “ta ansvar” for landets mentale tilstand. Det er faneflugt over hele linjen, det er ikke voksne mennesker. Alle ligner nogen, der helst vil befinde sig et helt andet sted. “Sjælesørger”? Der er heldigvis præsterne, ikke? Det var Ingmar Bergman der engang udmyntede udtrykket “følelsesmæssige analfabeter,” og det er analfabetisme og fejghed, vi ser for vores øjne.

Jeg har en fornemmelse, at den nuværende, stadigt forværrede situation ikke holder ret længe endnu. At den nuværende mediepolitiske elite står over for store hændelser, der vil feje dem uigenkaldeligt af banen. Tålmodigheden med dem styrtdykker. De er gået for vidt. Et år, max tre år. Hvis Sverige kan styres, er det ikke af de typer der befolker de 7 partier i Riksdagen. Landet jag inte känner igen, del 15.

Mikael Jalving skriver om det samme emne, den næsten ildevarslende tavshed: Dobbeltmordet i IKEA. Johan Westerholm ligeledes: Blodet flyter og Nasrin Sjögren: Sverige går sönder framför våra ögon

Her hen under aften kommer den første egentlige nyhed: Misstänkte mördaren skulle avvisas.I Italien har han redan uppehållstillstånd!!!. Nu har vi pludseligt et muligt motiv, når man tænker den afviste sudanser, der i 2013 myrdede tre nordmænd på en bus. . IKEA morderen havde opholdtilladelse i Italien, og havde få timer forinden været til samtale på Migrationsverket. Misstänkte mördaren skulle avvisas direkt –   Häktningsframställan Abraham Ukbagagir. Häktningsframställan Yohannes Mahari

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HERR AGATON
HERR AGATON
6 years ago

Tack för bra videos!!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Försvarsanställd knivskuren vid varuhus

http://www.dn.se/nyheter/sverige/forsvarsanstalld-knivskuren-vid-varuhus/

Publicerad i dag 16:02

En uniformerad [!!!] försvarsanställd man blev attackerad med kniv av två män utanför
Julavaruhuset i Skara på fredagen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

SVT-journalist totalsågar Betnér om brottslighet i samhället: “Du pissar folk i ansiktet” http://nyheteridag.se/svt-journalist-totalsagar-betner-om-brottslighet-i-samhallet-du-pissar-folk-i-ansiktet/ Torsdag 13 Augusti 2015 GÖTEBORG Journalisten Joakim Lamotte, känd från bland annat SVT Uppdrag Granskning, totalsågar komikern Magnus Betnér och dennes video. Betnér förklarade att “Sverige har aldrig varit tryggare än det är nu”. – Du pissar folk i ansiktet, säger Lamotte till Betnér i sitt videosvar. I samband med det blodiga knivdådet på Ikea där en mamma och henne son blev brutalt dödade har en debatt om brottslighet och trygghet blivit aktuell i Sverige. En av debattörerna som menar att Sverige aldrig varit tryggare är komikern… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Apropos den utroligt vigtige plastersag fra Sverige, så er der nu tegn på at “multikulturberigelsen” af det
engang så fredelige, kedelige, homogene og normalt så trygge svenske samfund fremover vil føre til mange ny spændende industriprodukter, som kan give mange nye meningsfyldte arbejdspladser til de pigmentudfordrede “svenskere”. Her er det seneste skud på stammen i denne spændende neosvenske designbølge:

http://ekstrabladet.dk/incoming/article5680933.ece/IMAGE_ALTERNATES/p600/toiletpapir.JPG

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Den var bra..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

“Hudfärgade” plåster finns bara i en färg

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=6225436

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

“Om jag trodde på Gud skulle jag be honom skydda oss” Det är ett “fritt val” som Gud har givit människan. Men de som levde i tidigare generationer för oss hade nog en annan uppfattning gällande Gud och Sonen. De hade hårda tider att leva i och nu är det som om dessa tider står för dörren även för denna generation som har fått mycket serverat på silverfat. I fred, frihet och välstånd vi endast lärde oss att leva. Men vi dömde oftast för mycket dem som levt före oss. Men eftersom “namnet” nu börjar användas av dem som annars… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Linket til artiklen ““23-åringens advokat: Han är förtvivlad” ” er fejlagtigt – her er det korrekte:

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/23-aringens-advokat-han-ar-fortvivlad

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Vi må straks starte en indsamling så den gode negeren har engangs-snotklude at tørre sine øjne i.

Mike E
Mike E
6 years ago

Problemet är inte att Sverige är utan ledarskap. utan vem som har ledarskapet. I Sverige har framförallt massiva, aktivistiska och autonoma SVT/SR makten. Och i ledtåg med dem går Aftonbladet och Expressen. Politiker i Sverige är skiträdda för journalisterna, och speciellt då SVT och SR. De vet att om de skulle säga det minsta som journalisterna kan tolka som rasistiskt (som nu täcker all kritik av icke-Europeer och zigenare), islamofobiskt (täcker all kritik av Islam), etc. så kommer mediastormen med rubriker som anklagar politikern att vara rasist, fascist, islamofob och att gå i säng med nazistpartiet SD. Inte bara politikerns… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago
Reply to  Mike E

Men hade de inte haft “husbonden i Bryssel” så hade de inte heller haft stöd från en maoist vid namnet Barroso. Bolsjevism-marxism-kommunism-maoism-kulturmarxism och så klart Sahlinismen. Då hade de heller inte varit så stöddiga. Men eftersom att sjuklövern i Sverige i lönndom gett bort svensk grundlagsmakt till den folkligt ovald eliten i Bryssel-EU. Det samma har även politikereliten gjort i alla andra nationer på denna kontinent. Grundlurat människorna och sett till att själva tillskansa sig makt som snart är diktatorisk. De har ju islamska knektar (tro de i varje fall), men de önskar så klart att skaffa en egen armé… Read more »

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago
Reply to  GustaWasa

. ?

.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Jeg skulle aldrig for for mig at gå ind i noget ‘Stormarked’ på svensk ‘Galleria’ med masser af forretninger, det er en del år siden jeg har sat fødder på noget sådan sted.
Som regel er cafeer, torve og gange fyldt med fremmede, noget jeg synes er usikkert, der fleste arbejder jo ikke og har al tid i verden at befinde sig på disse handelspladser dagen lang.
Behøver jeg en vare, findes der postordre gennem internet, jeg betaler hellere lidt ekstre for min tryghed, end at løbe spidsrod mellem mennesker jeg, for at sige det ærligt, ikke stoler på.

Jesper
Jesper
6 years ago

Det bliver interessant at se hvor dette sindssyge eksperiment ender. Stopper det om lidt eller bliver det endnu mere galt? Og hvor langt skal vi køre den syge joke ud? Farvede plastre til indvandrere; for hudfarve er åbenbart det nye sort (bogstaveligt talt). Jeg hører mange sige: godt vi ikke bor i Sverige. Men Sverige er kun få kilometer væk, og at krydse Øresund er vel intet i sammenligning med Middelhavet. Fx er der i øjeblikket en fast broforbindelse, ligesom farvandet ved sjældne lejligheder fryser til is, så man kan gå over. Ved en tidligere episode kostede dette fænomen næsten… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Hela j*vla Malmö er en ‘No-Go’ zone for mig.
Jag var där på någon undersökning för fem år sedan och redan då så det inte ut som man var i någon Svensk stad.
Det finns en del, båda danskar och svenskar, där ibland pratar om Skåne tillbaka till Danmark, bevara mig väl säger jag bara, knappast någon nykter dansk vill ta i Malmö, ens med tång.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Hmm, det bliver nok svært at overtale os til 😉

Vi skal nok have en meget stor sum for at gør det, som tingene ser ud nu …

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Skåne kan vi tage, men Malmø bør hegnes ind og få en slags ‘Gaza-Status’, så kan FN og EU forsørge Malmø.
Malmø kan jo ikke engang forsørge sig selv i dag, de modtager vel mellem 3 til 5 milliarder årligt i støtte for at klare socialbidragene og indvandringen.
Tag en tur til Malmø, det bliver noget af en oplevelse vil jeg love.
PS. glem ikke stikvesten.

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  Armadillo

Nej tak – der var engang, det havde været skønt at få Skåne tilbage i folden igen. Men NU? Ikke om så vi fik det foræret kvit og frit 😉 Vi tør ikke engang tage en smuttur til Malmø, som i gamle dage. Ak og ve 🙁

invernes
invernes
6 years ago

Denne video er like aktuell nå som noensinne, svensker må befris fra egne politikere og myndigheter.

https://youtu.be/rnVZPdpWxZ8

Lazze
Lazze
6 years ago

´Något är fel…´ Lyt til denne mand, Martin Alexandersson, han rammer med hammeren lige midt i sømmet om den tragiske situation Sverige befinder sig i nu.

https://www.facebook.com/MartinPH9generator/videos/vb.515052780/10153101477667781/?type=2&theater

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lazze

Spot on, det är tanker det rör sig i många svenskars huvuden.
Att Löfven står med huvudet i sanden, är väl det tydligaste bevis att något är helt uppåt väggarna fel.

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago
Reply to  Lazze

Glöm inte att Dan Eliasson var generaldirektör på Migrationsverket innan han var generaldirektör på Försäkringskassan.

Rasism är bara ett av elitens “värdeord”. Det är samma ord som när de säger fascister till medborgarna.

HERR AGATON
HERR AGATON
6 years ago
Reply to  Lazze

Underbart vettig Svensk!!!

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x