13
aug
Seneste opdatering: 14/8-15 kl. 0122
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

As police try to confiscate the miniture Eiffel Towers sold by the man, several other sellers try to intervene and are seen throwing punches at police and launching kicks to an officer’s head.The flash confrontation is only dispersed when a female police officer uses pepper spray on the group.

The incident may not be an isolated one as police union Alliance spoke of their growing concern around illegal sellers, known as “vendeurs à la sauvette”, “who don’t hesitate to physically attack police officers.” Eiffel Tower sellers attack Paris cops

Se også: Reported rapes in France jump 18% in five years

Daglejere fra Nigeria og gedehyrder fra Somalia

Oaser, Christianshavn 13.8.2015 038

(klik foto for helskærm) – Jeg var i embeds med før rundt i hele Indre by og på Christianshavn idag, og der er en markant ændring i gadebilledet sammenlignet med for bare et halvt år siden. Der er masser af afrikanske flaskesamlere, man støder på en hvert tiende minut, dvs. der må være mange tusinde i byen.

Dette er de første bølger fra Middelhavet, der slår op her, men tro mig, det er kun den lille bitte ouverture. I princippet kan vi få millioner af flaskesamlere, hvis Løkke-regeringen og EU vil det sådan, dvs. lader stå til som nu. På billedet her ser man plænen ved min dåbskirke, Vor Frelser Kirke. Asger Aamund har en af sine velgørende artikler i dag, hvor han giver i grunden upolitiske amatører som Stine Bosse tørt på. Danskere uden grænser:

Asger Aamund: Danmark har ikke brug for en syndflod af daglejere fra Nigeria og gedehyrder fra Somalia. Der er absolut ikke plads i dansk økonomi til en lavine af nye immigranter.

I Schweiz har man en nyttig hjælpeorganisation, der hedder »Læger uden Grænser«. I Danmark har vi en unyttig bevægelse, som vi kunne kalde »Danskere uden Grænser«. Forrest i denne bevægelse står mediefolk og politikere med betydelig indflydelse på prioritering og redigering af nyhedsstrømmen til den danske befolkning.

Denne indvandrer-radikale loge går ind for, at Danmark har moralsk og økonomisk pligt til at modtage, forsørge og inkludere samtlige personer, som krydser grænsen til Danmark på vandring væk fra krig, nød eller almen utilfredshed med forholdene i hjemlandet. Som markant repræsentant for Danskere uden Grænser har stakkels Stine Bosse i nogen tid lidt af sure opstød, der har givet hende »en led smag i munden«, som hun selv siger.

Stine Bosse tager imidlertid fundamentalt fejl i begge sine kritikpunkter. Danmark har under ingen omstændigheder brug for en syndflod af daglejere fra Nigeria og gedehyrder fra Somalia. Den kommende stærke efterspørgsel efter kompetent arbejdskraft retter sig mod ingeniører, maskinoperatører, IT- og biotek-fagpersonale både på det akademiske og det håndværksmæssige område.

Danmarks fine internationale omdømme vil lide stor skade ved regeringens flygtningefjendtlige annoncekampagne, mener Stie Bosse, der henviser til, at Danmarks indsats under Anden Verdenskrig – og ikke mindst redningen af de danske jøder – har givet os et flot image, som regeringen nu er i gang med at ødelægge.

Stine Bosses åbne brev til Inger Støjberg rummer en del hul moraliseren og perfide fornærmelser, men ingen konkrete forslag til, hvordan vi kan begrænse folkevandringen og samtidig beskytte de nødstedte migranter. Det er vigtigt, at EU og FN indgår en aftale om oprettelse og drift af en række migrant-lejre i Nord- og Vestafrika finansieret og drevet af de enkelte EU lande. Værtslande kan forvente høje lejeindtægter og tusindvis af nye arbejdspladser. Gambia har således accepteret at modtage alle Rohingya-flygtninge fra Myanmar. Ikea har netop udviklet en moderne flygtningehytte komplet med solfangere og varmeafvisende ydervægge. Løsningerne er der. Det eneste, vi mangler, er mod og handlekraft hos Europas politiske ledere. Men det er nok for meget at forlange.

Det blev en historie i BT: Asger Aamund i hårdt angreb på Stine Bosse: Danmark har ikke brug for en syndflod af daglejere fra Nigeria og gedehyrder fra Somalia

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Birthe2015
Birthe2015
6 years ago

Et så lille land som Danmark kan simpelthen ikke absorbere flere flygtninge/indvandrere. Og det gælder ALLE indvandrere. Klart, at de veluddannede (ingeniører, læger, sygeplejersker, dataloger, etc.) har en bedre chance for at blive godt integrerede – men selv i denne kategori er der vel en grænse? Vi kan da for pokker ikke tage mod et par millioner flere, uanset hvor veluddannede de er? I hvert fald ikke uden at det samfund, som vore forældre og bedsteforældre var med til at bygge op, ved hårdt arbejde, solidaritet og en følelse af at være medlem af “foreningen Danmark” lider ubodelig skade. Visse… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

” om oprettelse og drift af en række migrant-lejre i Nord- og Vestafrika finansieret og drevet af de enkelte EU lande. Værtslande kan forvente høje lejeindtægter og tusindvis af nye arbejdspladser.”
Min eneste bekymring er, at de lejre aldrig bliver nedlagt, fordi både værtslandet og de såkaldte flygtninge har brug for pengene/arbejdspladserne/evig forsørgelse. Se på palæstinenserne, deres lejre og forsørgelse er permanet – evig.

Solvind Danmark
Solvind Danmark
6 years ago

Læg venligst mærke til den kortklippede, androgyne skabning der i videoens første sekund beredvilligt springer til side så høn (kønsbestemmelsen er umulig) ikke står i vejen for negrene.

Symbolikken er smertefuldt aktuel.
Scenen er den logiske konsekvens af halvtreds års intens, anti-europæisk hollywood-propaganda og fem hundrede års intens, universalistisk kristen propaganda.
Det man tolererer, det fortjener man.

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Vedrørende artiklen om ændringen af gadebilledet… hehe for slet ikke at tale om Kbh. Hovedbanegård som selvfølgelig altid har været lidt af en smeltedigel men nu næsten er uigenkendelig på visse tidspunkter af døgnet…

ɱØяñιηg$ʇðя
6 years ago

Granskning Sverige granskar Fredrik Reinfeldts bakgrund och uppväxt.

https://www.youtube.com/watch?v=5FbyI6nYDII

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Vidrigt att se! Varför kunde ingen uppfostra dessa män när de var barn? De tar med sig sin urusla kultur vart de än vänder sig i världen! Ingen respekt för något eller någon, inte för gamla, inte för barn, inte för djur och särskilt inte för kvinnor. Fattar de inte att man inte kan göra vad man vill och behagar när man kommer till civiliserade länder där lagar ska vara till för alla. Det är därför alla västvärldens länder har fungerande vägar, skolor, sjukvård osv… detta kan enbart ha om alla drar sitt strå till stacken i form av att… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x