20
aug
Seneste opdatering: 20/8-15 kl. 1901
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er stadig ikke svensk MSM, der laver den brandfarlige journalistik. Granskning Sverige overhaler dem med flere kilometer. En åbenhjertig polis fortæller, hvad et hvilken som helst svensk medie kunne have rapporteret om, hvis de tog deres journalistiske opgave alvorligere end deres politisk missionerende rolle. Når de ikke gør det, træder andre til. Fremragende lavet af Johan, der både er rapporter og sjælesørger. Han får med sin troværdighed de ærligste svar ud af denne polis, som MSM aldrig ville få, fordi enhver de interviewer, føler sig sat overfor en inkvisitionsdomstol. Det er blandt andet derfor, man ikke kan lave en voxpop på gaden i Sverige, hvad danske medier ikke har opdaget.

Over en million asylsøgere til Tyskland i 2015

Det var, hvad jeg skønnede for hele EU for to måneder siden. Nu får alle politikere tommelskruerne på. Løkke og Støjberg er allerede agterudsejlet, og EU skal på banen hvis de ikke helt vil delegitimere sig selv.

I maj måned lød det fra de tyske myndigheder, at Tyskland kunne forvente at modtage 450.000 asylansøgere i løbet af 2015. Men på ganske kort tid har meget ændret sig.Således lyder den seneste prognose, at 800.000 personer vil have søgt asyl i Tyskland, når året er omme. Det er knap dobbelt så mange som den hidtidige rekord fra 1992, hvor 440.000 søgte asyl i landet pga. krigene på Balkan.

Ifølge indenrigsminister Thomas de Maizière fra CDU modtager Tyskland dermed 40 pct. af alle asylansøgere i EU. Og selv om det nok går i år, og Tyskland i det hele taget må indstille sig på nogle år med høje flygtningetal, så er det ikke bæredygtigt med 800.000 om året på længere sigt. Nye tal: Tyskland kan nu forvente næsten én mio. flygtninge i år. Mehr als eine Million Asylbewerber in Deutschland

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Ska man förklara kommunisternas förehavanden i Europa så skall man veta att kommunistsocialisterna under 1930-talet försåg Stalin och Röda armén med kollaboratörer i Tyskland och Europa. I Sverige så gick de under namnet “Kiruna svenskarna”.

Ska man förklara kommunisternas förehavanden i dagens Europa så skall man veta att kommunistsocialisterna förser Islam och islamister med kollaboratörer i Tyskland och Europa. I Sverige så går de under namnet “Östermalms svenskarna”.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Set via Uriasposten: Medierne fortegner realiteterne Forskere: Medierne undlader “… at inddrage den nye indvandrings betydning for velfærdssamfundet” Endnu en fremragende kronik af professor Poul Christian Matthiessen og dr. polit. Gunnar Viby Mogensen. Fra Berlingske – http://www.b.dk/kronikker/medierne-fortegner-realiteterne “En lang række analyser – bl.a. fra Magtudredningen – har påvist, at dagsordenen for samfundsdebatten i Danmark i meget vidt omfang fastsættes af vore medier. Den dagsorden, medierne for tiden tegner for dansk udlændingepolitik, er præget af påpegninger af de vanskeligheder, der måske vil kunne opstå i forbindelse med den nye regerings forsigtige forsøg på at korrigere de lempelser af udlændingepolitikken, som SR-regeringen… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Dansk udviklingsbistand skal bremse migranter Af Ole damkjær, od@berlingske.dk http://www.b.dk/nationalt/dansk-udviklingsbistand-skal-bremse-migranter-0 20. august 2015, 21:34 Udenrigsminister Kristian Jensen vil skære i ulandsbistanden til Asien og bruge pengene på af bremse strømmen af flygtninge og migranter fra Afrika. Kampen for at bremse strømmen af flygtninge og migranter mod Europa skal fremover være en hovedprioritet for Danmarks udviklingspolitik. Det fastslår udenrigsminister Kristian Jensen (V) i et interview med Berlingske. »Presset fra flygtninge og migranter er simpelthen en kæmpe udfordring, som vi er nødt til at reagere på, og derfor skal det være et hovedfokus for Danmarks udviklingsbistand, at den bruges til at forbedre… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det lader ikke til, at de helt har forstået de barske realiteter – eller også nægter de simpelthen bare at erkende dem, fordi det vil indebære, at de så skal indse, hvor fatalt de og deres kolleger har taget fejl de seneste 30 – 40 år ved aldrig nogensinde at reflektere over og forholde sig realistisk til de meget alvorlige konsekvenser af deres gigantiske og udemokratiske sociale eksperiment i fuld skala med vore engang fredelige, sikre, velfungerende og relativt set meget homogene samfund her i DK – og i resten af Europa.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det er en absurd tanke. Så uendeligt dum. Især, fordi det, man taler om ikke er økonomi, men finansiering. Hvilket for det første overstiger vores kapacitet, alene af den grund, at penge er så afsindigt relativ og dynamisk en målestok for værdi. Og fordi penge, der ikke er “sået” i en stærk og sammenhængende økonomisk jordbund med kulturskabt omfordeling, er det flygtigste fænomen, som tænkes kan. Det vil endeløst være os, der skal give de midler, vi bruger til at finansiere andre lande med, deres styrke. Hvordan skulle det kunne komme andre end nogle få privilegerede til gode? Tænk… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Anti-immigrant Sweden Democrats now the biggest party, according to poll http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/sweden/11814498/Anti-immigrant-Sweden-Democrats-now-the-biggest-party-according-to-poll.html The party described the poll figure as a “tremendous breakthrough” after a poll put them ahead of two of the country’s parties By Richard Orange, Malmö 4:08PM BST 20 Aug 2015 An anti-immigration party with roots in the neo-Nazi movement has become Sweden’s most popular political party, according to a YouGov poll published on Thursday. The Sweden Democrats now have the support of 25.2 per cent of voters, putting them ahead of both the ruling Social Democrats with 23.4 per cent and the centre-right Moderates with 21 per cent,… Read more »

eyvinddk
eyvinddk
6 years ago

Fik fysisk kuldegysning af den tlf-samtale 🙁
Men mon ikke det er de facto ligeså let at komme ind i DK?

John Hansen
John Hansen
6 years ago

EU-lederne tøyer strikken langt nå med sin handlingslammelse, det ender i borgerkrig i mange europeiske land.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Det är sannolikt enbart att ta sig till Sverige, se arabisk ut och påstå man är från Syrien, sen är det fritt fram att endera få vård, bygga nätverk eller kriga.

Den där tror Sveriges nuvarande migrationspolitik inte kommer att påföra Sveriges befolkning skada, måste finnas i en annan dimension.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x