26
aug
Seneste opdatering: 27/8-15 kl. 0051
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Ezra Levant interviewer Simon Kent fra Breitbart London, et interessant medie, jeg anbefaler. Se også Foiled train attack in France a microcosm of our world. Se også Merkel buhet ud og kaldt folkeforrædder af hvad TV-Avisen kaldte “nazister”. Enhver kan se, det er helt almindelige borgere.)

Andreas Kamm’s analyse ligner min egen eller Morten Uhrskov’s for omkring to år siden. Andre har gjort den endnu tidligere. Hvorfor kommer den først nu? Mangler Dansk Flygtningehjælp midler? Folketinget stemmer på tirsdag de ny asyl-stramninger igennem. De er utilstrækkelige og forældede allerede den dag, de træder i kraft.

Efter års forsømmelser får vi nu brug for nogle vældig hurtigarbejdende politikere, ikke mindst i det hovedansvarlige EU. Hvorfor tillod de, det blev så akut, at lande er nær ved at sætte hæren ind? Hvorfor holdt EU et “topmøde” i april, der ifølge en italiensk general blot gjorde det hele værre? Endnu engang skal man huske, at dette års million kun er fortroppen. Europa’s eksistens står på spil, demokratiernes politikere har sat spørgsmål ved deres egen legitimitet, og de fleste har endnu ikke opdaget det. Til dem hører Venstre, hvis man skal dømme efter deres nye lovgivning. EU’s flygtningepolitik er på katastrofekurs – mens folkevandringen til Europa bare bliver mere og mere uoverskuelig, fyldes vi med snak

“Vi styrer derfor imod et større sammenbrud, konkluderer Dansk Flygtningehjælps mangeårige generalsekretær, Andreas Kamm. …

‘Vi risikerer, at modsætningerne mellem flygtninge og migranter på den ene side og lokalbefolkningerne på den anden går helt skævt og eskalerer, og i mine øjne står vi over for et decideret ragnarok-scenarium.’

…. svaret er ikke, at ‘Europa importerer overskudsbefolkningerne’, lyder det.

‘Vi kan ikke være forpligtet til at ødelægge vores eget samfund. Vi må stoppe før det, hvis vi overhovedet kan,’ siger han.” Sammenbrud truer flygtningesystem, Andreas Kamm: Vi kan ikke tage 60 millioner flygtninge,  Vi står overfor et ‘ragnarok-scenarium’, vi skal ikke ødelægge vores eget samfund.

I Andreas Kamm: Vi kan ikke tage 60 millioner flygtninge (ikke online) siger Kamm bla.

Permanent krise

Og hvis politikerne tror, at det flygtningepres, som vi ser i øjeblikket er et forbigående fænomen, der er ovre inden for en overskuelig årrække, tager de ifølge Andreas Kamm grusomt fejl. Han ser en helt ny fase i historien, hvor presset fra migranter forbliver permanent højt.

»Kigger vi på verden, så kan man finde belæg for at sige, at det ikke er sandsynligt, at den stærke ubalance, der er nu, bliver normaliseret.« »Noget tyder på, at vi er vidne til et paradigmeskifte.

En ny historisk fase, hvor vi herfra lever i en verden, hvor ubalancen mellem antallet af flygtninge og migranter og verdens evne og vilje til at hjælpe er meget, meget stor,« fortsætter han.

Kamm mener, at de noget tilfældige grænsedragninger, der prægede statsdannelserne i Mellemøsten vil skabe konflikter mange år frem.

Det vil medføre strømme af flygtninge. Selv hvis der kommer noget, der ligner fred i Syrien inden for en overskuelig fremtid, vil ufreden og konflikterne poppe op andre steder i området.

»Det er ikke et under, at der for eksempel i Irak, der består af kurdere, sunnier og shiaer, kommer et voldsomt spektakel – netop fordi Irak er og var en konstruktion, som er svær at få til at fungere som nation.

Det samme gælder lande som Syrien, Afghanistan og flere andre.« Dertil kommer et stigende pres fra migranter, der rejser mod Europa på grund af klimaforandringer og ressourcemangel.

Desuden kommer udfordringer med enorm befolkningstilvækst i store dele af den tredje verden. Alt sammen vil bidrage til et permanent pres mod Europa.

Det hedder forresten “et scenarie” flere “scenarier.” Relateret: Ungarn klar til at sætte hæren ind for at forsvare sin sydgrænse. Austria draws on army in migrant crisis, German Chancellor Merkel booed by anti-refugee protesters, ‘The wave has reached us’: EU gropes for answers to migrant surge, Hungary and Austria can use the army to protect its borders from illegal immigrantsSerbia overrun with 23.000 immigrants en route to Western Europe. People are leaving the Balkans for Germany in droves. Almost none will be allowed to stay. EUROPE IS BURNING Nigel Farage

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GHjo
GHjo
6 years ago

Det fødes i Afrika alene nok til å holde en menneskestrøm på flere millioner pr. år gående mot Europa i
all fremtid.Det er ikke noe som vil ta slutt,slik våre strutse-politikere håper.Det vil bare øke på.

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago
Reply to  GHjo

Ja, jordens ekstra befolkningsoverskud er vel cirka 80 mio pr år. Fantastisk det aldrig er blevet adresseret af vores overbetalte embedsmænd i de internationale organisationer.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Ja, det skal nok blive kulturberigende, når bare de kommer herop … ;-(

Tyrkiske medier: Flygtninge truede dansk turist med pistol

http://ekstrabladet.dk/112/tyrkiske-medier-flygtninge-truede-dansk-turist-med-pistol/5702873

Ifølge flere tyrkiske medier er en dansk kvinde blevet røvet af tre flygtninge og en tyrker i byen Alanya

En ferie med sol, strand og sololie har angiveligt udviklet sig voldsomt for en dansk kvinde i Alanya.

Det skriver flere tyrkiske medier.

Nyhedsmediet BGN News skriver på baggrund af oplysninger af det lokale politi, at den danske
kvinde blev mødt af fire mænd, da hun åbnede sin hoveddør.

….

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Hvad? rejser nogen stadigvæk til Istanpulistan på ferie?

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Hvis det lykkes for Ungarn at stoppe Immi-Vasionen vil HELE Europa ånde MEGET lettet op , hvorefter størstedelen af samme Europa øjeblikkeligt vil gå videre til at fordømme Ungarns umenneskelige behandling af de stakkels flygtninge …. …kujoner , hyklere , scizofrene …. eller mere nøjagtigt en ulækker pærevælling af alle tre komponenter

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Vi vil se en absurd situasjon, hvor Den Ungarske og Makedonske hæren vil presse på for å trenge immigrantstrømmen tilbake, men hvor representanter fra blant annet den norske hæren, gjennom å plukke opp båtemigranter, vil sørge for å øke presset den andre veien.

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago

Bekymret, Andreas Kamm? Det er vi faktisk en del, har været meget længe. Vi står over for det helt store sammenbrud, og jeres reaktion kommer alt for sent. Gud hjælpe os alle …

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Birthe2015

Ingen grund til at hovere. Som evangelisten Lukas bemaerkede, saa er der mere glaede paa internettet over een angrende kulturmarxist end over 99 fanetro kulturkonservative.

Afhoppere skal roses og opmuntres, ikke moedes med spydige bemaerkninger.

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Det var dog en ejendommelig kommentar. Tak for reprimanden, men den har jeg nu ingen brug for

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  snaphanen

Vi må overvejende hilse hans udtalelser velkomne.

Og lidt til. Jeg forstaar godt din lunke begejstring, men af strategiske hensyn maa vi holde os for naesen, trykke Kam i haanden og oenske ham oprigtig (eller i det mindste trovaerdigt) tillykke, uanset hvor suspekt hans damascenske omvendelse maatte synes.

Man skal altid tilbyde modstanderen en retraetemulighed, ellers kaemper han desto haardere. Og afhoppere er vaerdifulde, da de ved hvordan fjenden taenker.

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Han er aldeles ikke “afhoppet” – spydige bemærkninger? Fra mig? Må jeg være fri for dine skolemesteragtige bemærkninger

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Birthe2015

Sent skal synderen vågne og at få et nyt perspektiv, er vel bare godt.
Hverken jag, du Birthe eller nogen anden har nogen ret at dømme nogen til evig fortabelse, det klarer de fleste faktisk selv ganske udmærket.

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  Armadillo

Altså, lad mig lige rekapitulere: alt hvad jeg gjorde var, helt kort, at kommentere på meddelelsen om at Hr. Kamm frygter for den umiddelbare fremtid, hvis flygtningestrømmen fortsætter som nu. Var det at hovere?! I så fald er der megen hoveren på denne blog, og iøvrigt, tag ikke fejl, Andreas Kamm er naturligvis ikke pludselig vendt 180 grader, hans udtalelser går, ikke uden grund, naturligvis kun på de rent logistiske problemer. “Evig fortabelse”? Nej, nu be’r jeg dem fru. Heilbunth! Bemærk venligst, at undertegnede aldrig benytter sig af et uhøvisk sprog eller andre grove ytringer( som visse andre) – derfor,… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Birthe2015

God tone og almindelig høflighed må vel anses som legio og jeg hverken dømmer elle lignende.
Vi kommer nok at se masseomvendelser under galgen her i de nærmeste år, det efterhånden som virkeligheden bliver så påtrængende at bare personer med rigide meninger fastholder sine dogmer, type ‘jorden er flad’.
Jeg synes din kommentar er helt ok, men jeg kan da føle lidt glæde over at en person som Kamm tilsyneladende viser tegn på indsigt.
Som sagt; jeg er ikke sat i verden at dømme andre, det klarer de fleste selv aldeles fint på egen hånd.

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  Armadillo

DET gør de – nemlig!

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Birthe2015

Tja Birthe, man har en holdning til man får en anden og det er ligesom tegn på at den person ikke er statisk, men udviklingsbar. At skrive af sig på et netforum som Snaphanen, er lidt som at udstille sit selv overfor andre, det på både godt og ondt. Hvad jeg bedst kan lide med en debat som her, er att man kan være forskellige, men med respekt for andre der måske har en anden indfaldsvinkel til et eventuelt tema i debatten. Du ved jo at de forhold der ikke holder, ofte kæntrer fordi att begge parter kan lide det… Read more »

tavsen
tavsen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Der kommer næppe noget ud af hans udtalelser. Medierne skal nok bestemme, hvad der skal tages seriøst.

Der har været mange andre de sidste 20 år, der har ændret opfattelse.

Nyrup’s socialminister udtalte dengang, at en trediedel af hendes budget gik til indvandrere. Det hørte vi ikke meget om.

I starten af firserne brugte Thorkild Simonsen 25% af sociale udgifter til indvandrere. Det var offentlig tilgængelige tal dengang. DET er det ikke længere.

Andreas Kamm minder betænkelig om Knud Heinesen’s advarsel om afgrundens rand. Som han selv havde skabt.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x